Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
giannistrv wrote: ρε παιδια εχω το call το 4 και δεν μπορω να κανω crack!!!Τι πρεπει να κανω???
Manos wrote: - Και το κυριότερο: ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ! Σεβαστείτε τα παιχνίδια τα οποία παίζετε κάθε μέρα και αγοράστε τα αυθεντικά. Αν θέλετε μόνο να δοκιμάσετε κάτι, τότε υπάρχουν και τα demos στα Downloads του site μας ή και τα abandonware games. Γιατί είναι προτιμότερο από το να κάνετε πλούσιους τους...πειρατές της γειτονιάς.
Panteiakos wrote: Kατ'αρχήν καλωσήρθες στην παρέα μας. Τώρα στο ζουμί.
Τα επιχείρημα σου φίλε Diablo έχουν προβλήματα. Πως εξηγείς το γεγονός οτι την στιγμή που το pc πουλάει κοντά στα 35-40 εκατομμύρια κομμάτια games οι κονσόλες πουλάνε 190 την στιγμή που τα παιχνίδια στις κονσόλες κάνουν ως επι το πλείστον πιο ακριβά (απο 15 ως και 30 ευρώ).
Panteiakos wrote: Και στο δεύτερο έχω την διαφωνία μου. Για κάθε 1 πατάτα pc gaming κυκλοφορούν 2 στις κονσόλες.. ή έστω αν δεν ισχύει αυτό τότε η αναλογία είναι 1-1. Με λίγα λόγια θέτεις 2 επιχειρήματα τα οπόια αν και δείχνουν λογικά έχουν πρόβλημα. Καθώς στις κονσόλες με τα ίδια προβλήματα έχουμε θεαματική αύξηση των πωλήσεων ενώ στο pc δραματική πτώση. Επίσης.. αποδεδειγμένα ποιοτικά παιχνίδια multiplatform πουλάνε πιο πολύ στις κονσόλες ( ένα παράδειγμα είναι το fallout 3) Άρα δεν μπορεί να είναι αυτοί οι λόγοι.