- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote: Καλησπέρες. Ψάχνω να αλλάξω ψύκρτα στον 8350 FX που έχω, καθώς η στοκ μας έχει κάνει τα αυτιά δορυφόρους. Μου είχαν προτείνει την CoolerMaster Hyper 212 EVO, αλλά το κουτί που έχω είναι μεσσαίου μεγέθους και διαβάζω σε σχόλια ότι είναι αρκετά ογκώδης. Το κουτί που έχω είναι Aerocool Strike One X. Λέτε να το χωρέσει ή θα πρέπει να πάρω καινούριο κουτί; Ή να δω για άλλη ψύκτρα;
TheReaper wrote: Το κουτί είναι μεταλλικό. Μόνο η μπροστινή μάσκα είναι πλαστική. Δεν ξέρω τι είδες, αλλά για να λύσουμε τυχόν παρεξήγηση, αυτό εδώ είναι: κουτί
crazyjim87 wrote: καλησπέρα και καλες γιορτες. εχω ενα πιτσι με κουτι bitfenix neos midi fx4300 8 gb ram ddr3 και λογω οικονομικών πηρ την rx550 sapphire 4gb... με psu corsair cx-600 80+bronze > αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι . Να πάρω fx-8350 η να κοιτάξω για combo με i5-7500 ( και αν ειναι να το κάνω σε ddr3 για λιγότερα έξοδα η ddr4)?
mikealfonsoosa wrote: εγω ρωτησα φιλε πιος εινε καλυτερος
ειμε αναμεσα σε 2 επιλογες
Seagate Barracuda Pro 10TB και Seagate Ironwolf Pro 10TB
πιος απο τους 2 εινε καλυτερος για ολα αυτα που ζηταω??
μηπως ο Seagate Barracuda Pro 10TB κανει για ολα αυτα που ζηταω σε σχεση με τον Seagate Ironwolf Pro 10TB?
επισης ρωτησα θελώ να αγορασω εναν ssd δισκο με χωριτικοτητα στο 1 ΤΒ πιος θα μου προτεινατε να αγορασω??
θελω εναν γρηγορο αξιοπιστο και παρα πολυ καλο..