Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Internet/Σταθερή τηλεφωνία: Γενική συζήτηση - Ποιον ISP προτιμάτε?

Poll: Ποιον ISP προτιμάτε? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Cosmote
16 27.1%
Cyta
4 6.8%
Forthnet
18 30.5%
HOL
11 18.6%
On Telecoms
No votes 0%
Vivodi
No votes 0%
Vodafone
2 3.4%
Wind
7 11.9%
Άλλη
1 1.7%
Total number of voters: 28
Only registered users can participate to this poll
More
02 Dec 2006 18:19 #23120 by Nikos
Σημερα το πρωι μου ηρθε το connex και ακολουθισα πιστα και ΣΩΣΤΑ τις οδηγιες εγκαταστασης του λογισμικου και του μοντεμ ωσπου ηρθε η ωρα να κανω συνδεση για να ενεργοποιησω το connex. Οταν παταω συνδεση μου βγαζει: Σφαλμα 721 Δεν ειναι δυνατη η συνδεση με τον απομακρισμενο υπολογιστη...
Τι πρεπει να κανω??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Dec 2006 21:37 #23131 by Τζίμης
Να υποθέσω ότι έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή σου από τον ΟργανισμόΤαλαιπωρίαςΕλλάδος

tech καθημερινά 5-7. Gamesradio.gr

More
18 Jun 2007 03:55 #33414 by Νίκος Θεοδωρής
Η Hellas on Line πριν λίγες μέρες άλλαξε πρόσωπο και γενικότερα επαναπροσδιόρισε την στρατηγική της στο παιχνίδι των τηλεπικοινωνιών. Μεγάλο πλεονέκτημα της εταιρείας η σύναψη συμφωνίας με την Vodafone. Αναλυτικά το δελτίο τύπου...

Δελτίο Τύπου:
hellas online: Νέα εταιρική ταυτότητα, νέο πρόσωπο, νέα πορεία. Ένας μεγάλος τηλεπικοινωνιακός πάροχος.

Αθήνα – 11 Ιουνίου 2007 – Η hellas online αλλάζει πρόσωπο. Ένας νέος αέρας, με φως αισιοδοξίας και δυναμισμού αποπνέει στον κόσμο της. Η εταιρία λανσάρει σήμερα το νέο της λογότυπο και τη νέα της εταιρική εικόνα, υιοθετώντας μία ταυτότητα που σηματοδοτεί τη δυναμική αλλαγή και διεύρυνση των δραστηριοτήτων της, με μια φρέσκια εικαστική προσέγγιση.

Η νέα επικοινωνιακή καμπάνια της hellas online είναι αποτέλεσμα της ξεκάθαρης στρατηγικής της να γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα μετά τον ΟΤΕ. Μιας στρατηγικής που ξεκίνησε με την πλήρη εξαγορά των Αττικών Τηλεπικοινωνιών και στη συνέχεια με την αποκλειστική εμπορική συμφωνία με τη Vodafone. Μιας στρατηγικής που απαιτεί σκληρή δουλειά, μεγάλες επενδύσεις, σοβαρότητα και συνέπεια.

Ο κ. Στέφανος Λουκάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της hellas online δήλωσε: «Η νέα εταιρική ταυτότητά μας είναι ορόσημο στην πορεία μας. Θα ήθελα να συγχαρώ τους συνεργάτες μας για την εξαιρετική δουλειά που δίνει ʽεικόναʼ στο όραμά μας. Είναι ένα λογότυπο που αγαπήσαμε με την πρώτη ματιά. Και πιστεύουμε ότι θα εμπνεύσει και τους πελάτες μας και θα φέρει τον κόσμο του Internet ακόμα πιο κοντά μας. Ακολουθούμε με συνέπεια τη στρατηγική που χαράξαμε για την αποτελεσματική διεύρυνση των ποιοτικών υπηρεσιών που παρέχουμε. Ταυτόχρονα με τη νέα μας εικόνα, λανσάρουμε και την καινούργια μας προϊοντική γραμμή, με υπηρεσίες Double-play, σταθερής τηλεφωνίας και εταιρικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.»

Η νέα εταιρική ταυτότητα δίνει στην hellas online μια ζεστή και φιλική αύρα, χρησιμοποιώντας πρωτότυπη γραμματοσειρά, trendy χρώμα και παιχνιδιάρικη γραφή. Ο συνδυασμός των χρωμάτων ματζέντα-γκρί συμβολίζει την ιστορία και το μέλλον της εταιρίας. Αξιόπιστο, διαχρονικό και σοφιστικέ γκρι, για τη μακρόχρονη επιτυχημένη παρουσία της. Φωτεινό, αισιόδοξο και σύγχρονο ματζέντα για το πολλά υποσχόμενο παρόν και μέλλον.

Αξίζει να σταθούμε στο σχεδιασμό του λογοτύπου, με το ʽspeech bubbleʼ ως σύμβολο επικοινωνίας και σκέψης που αντικατοπτρίζει το αντικείμενο της εταιρίας, με γνώμονα τον άνθρωπο. Πρόκειται για ένα λογότυπο που εστιάζει στις δυνατότητες επικοινωνίας που απολαμβάνει ο καταναλωτής χάρη στην hellas online. Ένα λογότυπο που ʽμιλάει τη γλώσσα της εποχήςʼ.

Με όραμα τις καλύτερες ανθρώπινες σχέσεις, με αφοσίωση στις πρωτοποριακές τηλεπικοινωνιακές λύσεις, και το μεγαλύτερο, ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα, η hellas online φέρνει τον πολιτισμό στην επικοινωνία.

More
13 Jun 2008 00:18 #43556 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Λοιπόν,, σκέφτηκα επιτέλους να βγάλω την συνδεση μου στο 1mbps απο το CONNX και να μπω σε μια νεα 24αρα απο την Tellas. Ρωτησα την Tellas και ειπε πως θα πρέπει μέσα στον λογαριασμό να πληρώνω 3€/μήνα για το modem/router σε περίπτωση που θέλω ασύρματο (που θέλω) και αλλα 35€ για την αναγκαστική παρακαλω(!) εγκατάσταση απο τεχνικο του modem/router!! Ετσι σκέφτομαι να κρατίσω το παλαιό μου Modem/Router για το οποιο όμως δεν έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια, και να βάλω εκει τα 24 Mbps απο τν Tellas... Ενας φίλος μου μου είπε πως πρεπει να βρω το update και να κάνω κατι που δεν καταλαβα και πολυ καλα.. Όμως δεν ξέρω που να βρω το firmware update.. Βοηθεια...παρακαλω;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
13 Jun 2008 09:47 #43566 by Stevepredator
Aυτό το baudtec έχω και εγώ το έχω για να είμαι wifi με το ps3 αλλά δεν ξέρω για αυτό το update που λες αλλά γιατί απλά δεν αναβαθμίζεις την σύνδεσή του connex για να μην σκοτίζεσαι?και αυτοί οι τσγκούνηδες από την tellas τι τα θέλουν τόσα λεφτά εμένα τζάμβα μου το έδωσε το wifi router ο (Π)ΟΤΕ

Cause the only real predator is Stevepredator

More
13 Jun 2008 17:24 #43593 by Esperos
Γιατι προφανος δε θα ειναι σα το παναθλιο που δινει ο (Π)ΟΤΕ, που συνήθως ειναι της εξισου παναθλιας Intracom!

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
13 Jun 2008 17:33 #43594 by a Guest
ΜΗΝ κρατήσεις το παλιό σου router.
Τα απλά adsl routers δεν συγχρονίζουν πάνω από 8 Mbits.
Θα τρελαθείς στα disconnects...
Eφ όσον αποφάσισες να πάς σε adsl2,η αγορά του ανάλογου εξοπλισμού είναι αναγκαίο κακό.
Αν δε θές να πληρώνεις το καπέλο στην Tellas,δώσε μερικά φράγκα μαζεμένα και αγόρασε ένα δικό σου.

More
14 Jun 2008 08:27 #43612 by Stevepredator

aposperittis\ wrote: Γιατι προφανος δε θα ειναι σα το παναθλιο που δινει ο (Π)ΟΤΕ, που συνήθως ειναι της εξισου παναθλιας Intracom!

Όχι είναι baudtec (παιδευτήκαμε

More
14 Jun 2008 14:40 #43626 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Συγνώμη που αργησα να απαντησω αλλα δεν είμουν στο Pc αυτο τον καιρο..

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
17 Jun 2008 23:22 #43722 by Stevepredator
Εγώ τον προηγούμενο Ιούνιο μαζί με την 1mbps σύνδεση internet που πήρα μου έδωσαν δώρο ένα wi-fi router baudtec (isdn γραμμή) και αναρωτιέμαι αν αναβαθμίσω τη σύνδεση σε 8mbps connex πάλι θα μπορεί να τα στήλει και τα 8 με wi-fi ή θα είμαι συνέχεια disconect και θα χρειστώ να πάρω καινούργιο wi-fi modem router?