Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Capital Controls: Συναλλαγές με το εξωτερικό

More
19 Apr 2016 23:54 #180321 by Aνέστης Αδαμίδης

Manos wrote: Κόλπο αγοράς Steam και Ebay
Για να αγοράσετε οτιδήποτε μέσω PayPal (από Ebay, Steam κτλ.) ακολουθήστε τα εξής βήματα:
1)Φτιάξτε έναν δεύτερο λογαριασμό στο PayPal.
2)Πηγαίντε στην επιλογή "Request Money", επιλέξτε "Goods" και εισάγετε το ποσό που θέλετε να ξοδέψετε. Υπολογίστε 10% πάνω από την αξία του προϊόντος καθώς κάπου τόσο κρατάει και το PayPal. Εισάγετε την πρώτη email διεύθυνσή σας στο PayPal όπου έχετε την κάρτα σας.
3)Στη συνέχεια ανοίξτε το email που δηλώσατε (το βασικό σας όπου έχετε την κάρτα σας) και πατήστε "Pay Now".
4)Πλέον έχετε χρήματα στον λογαριασμό σας στο Paypal και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για οποιαδήποτε αγορά, όπως σε Steam ή Ebay.

Κοινώς...βάζετε χρήματα στον εαυτό σας!

Έχω κάνει όλα τα βήματα, έφτιαξα το δεύτερο λογαριασμό και έχω βάλει το χρήματα σε αυτόν. Τώρα όμως που πάω να κάνω την αγορά από ebay, μου ζητάει να βάλω στοιχεία κάρτας στο λογαριασμό. Τι κάνω εκεί, βάζω τα στοιχεία κανονικά; Θα γίνει μπέρδεμα, γιατί ήδη έχω τα στοιχεία αυτά στον πρώτο λογαριασμό. Αυτό δεν το αναφέρατε πουθενά, εκτός κι αν μου ξέφυγε κάποιο σημείο. Εδώ είναι η σελίδα που μου βγάζει όταν πάω να ολοκληρώσω την αγορά: i.imgur.com/YRzCVhw.png

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Apr 2016 12:33 #180330 by Vasilis96
Οταν το υπολοιπο που σου μενει ειναι μικρο (κατω απο 2-3 ευρω) μετα την συναλλαγη για καποιο λογο σου ζηταει να κανεις add καρτα.Βαλε 2-3 ευρω παραπανω

Warning:Να εισαι σιγουρος οτι θα τα ξοδεψεις γιατι μετα δεν θα μπορεις να τα στειλεις πουθενα.

More
20 Apr 2016 14:04 #180334 by Aνέστης Αδαμίδης
Μήπως έχει αυστηροποιηθεί περαιτέρω το σύστημα; Για μια αγορά των 45€ έβαλα στο λογαριασμό 48. Δεν το δέχθηκε να κάνει τη συναλλαγή.

More
20 Apr 2016 15:27 #180339 by Vasilis96
Μετα απο λιγο ψαξιμο ειδα οτι σε πολλους συμβαινει αυτο απο 1η Απριλιου και προσπαθουν μεχρι να περασει.Δοκιμασε και εσυ... :S

More
27 Apr 2016 11:15 #180662 by Elias
Καλησπέρα, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Επειδή το Steam δεν δέχεται πια PaySafe, έχει κανένας δοκιμάσει να αγοράσει με Steam Cards? Γνωρίζει κανένας να μου πει αμα τις δέχεται κανονικά? Τις έχω βρει μόνο στα Interkiosk άλλα δεν θέλω να ρισκάρω να αγοράσω χωρίς να ξέρω.

More
30 Apr 2016 11:58 #180764 by Πιέρρος Φουστέρης

EliasRenko wrote: Καλησπέρα, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Επειδή το Steam δεν δέχεται πια PaySafe, έχει κανένας δοκιμάσει να αγοράσει με Steam Cards? Γνωρίζει κανένας να μου πει αμα τις δέχεται κανονικά? Τις έχω βρει μόνο στα Interkiosk άλλα δεν θέλω να ρισκάρω να αγοράσω χωρίς να ξέρω.

Αυτή τη στιγμή, φίλε EliasRenko, Steam Cards μπορείς να βρεις στα Seven Spots (Γαλατσίου, Νέας Σμύρνης και Λάρισας), από 5 έως 50 ευρώ. Λειτουργούν κανονικότατα, αλλά, αν δεν βρίσκεσαι κοντά σε αυτά τα καταστήματα, θα σου είναι κάπως δύσκολο να τις αγοράσεις. Μπορείς, φυσικά, εάν σε βολεύει, να επισκεφτείς το skroutz.gr , όπου μπορείς να βρεις και εκεί Steam Cards, ή να φτιάξεις μία αγγελία στο στο δικό μας subforum των αγγελιών. Μπορείς, όμως, να βάλεις λεφτά στον λογαριασμό σου στο Steam και μέσω Bitcoin. Διάβασε το σχετικό άρθρο για περισσότερες πληροφορίες.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, παναγιωτης θαλασσελης, Elias

More
08 May 2016 01:39 - 30 May 2016 14:10 #181021 by Ανδρέας Γρυπάρης
το κόλπο με τους διπλούς λογαριασμούς που στέλνετε request από τον έναν στον άλλο αποφυγετέ τον.
Πλέον πρέπει (με βάση οδηγίας EE) να ταυτοποιούνται οι λογαριασμοί του paypal (βγάζει warning για limitations).
Η διαδικασία ταυτοποίησης δεν είναι δύσκολη, θέλει ταυτότητα, λογαριασμό ΔΕΗ/ΟΤΕ/Νερού στο ονομά σας προφανώς, και scanαρισμένα το βιβλιάριο τράπεζας, και statement τράπεζας. Statement = το καταστατικό που σας το στέλνει 1 φορά το μήνα η τράπεζα. Όλα αυτά τα στέλνεις ηλεκτρονικά στην Paypal.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι εύκολα, μετά από βδομάδα όταν ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση και είστε verified member, μπορείτε με έμβασμα να στέλνετε μέχρι 1000Ευρώ/μήνα στο paypal.
Υπόψη :
Πριν στείλετε έμβασμα, βεβαιωθείτε ότι το iban του τραπεζικού σας λογαριασμού είναι περασμένο στο paypal account σας, στην υποκατηγορία bank accounts, διαφορετικά τα λεφτά δεν θα μπούν και θα πρέπει να κάνετε μια χρονοβόρα διαδικασία για να στείλετε ticket και να τα βρούν.

Αν δεν έχετε λογαριασμό τράπεζας, τότε πρέπει να αγοράσετε μια χρεωστική κάρτα moneysafe, η revolut, που δεν έχει περιορισμούς από capital controls. Σε κάθε περίπτωση αν κάνετε συναλλαγές παραπάνω από 2.500Ευρώ το χρόνο η 500Ευρώ το μήνα (όπως εγώ) η ταυτοποίηση είναι απαραίτητη.

Υπόψη :
1)θα έχετε έναν και μοναδικό λογαριασμό paypal ταυτοποιημένο.
2)Η moneysafe και η revolut περνάνε όπου θέλετε, steam, nintendo id, alibaba, ebay η οποιοδήποτε e-shop εξωτερικού χωρίς πρόβλημα.

καλές αγορές ;)
Last edit: 30 May 2016 14:10 by Ανδρέας Γρυπάρης.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης

More
11 May 2016 15:34 - 11 May 2016 15:56 #181173 by Elias
Douzos, σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου. Τελικά τις αγόρασα online απο το e-shop των Interkiosk και έλαβα τον κωδικό της κάρτας μέσω e-mail, εύκολα και γρήγορα. Δεν υπάρχει κατάστημα που να τις πουλάει κοντά μου. Όλα τέλεια, σε ευχαριστώ και πάλι.
Last edit: 11 May 2016 15:56 by Elias.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
19 May 2016 17:13 - 19 May 2016 17:20 #181523 by παναγιωτης θαλασσελης
Εισαι σιγουρος οτι υπαρχουν steamcards στα sevenspots που ανέφερες? γιατι το εψαξα και δεν υπαρχει επιλογη steam cards
Last edit: 19 May 2016 17:20 by παναγιωτης θαλασσελης.

More
19 May 2016 18:22 - 19 May 2016 18:23 #181527 by Λευτέρης Νταβερνιάρης

θαλασσελης wrote: Εισαι σιγουρος οτι υπαρχουν steamcards στα sevenspots που ανέφερες? γιατι το εψαξα και δεν υπαρχει επιλογη steam cards

Ναι σίγουρα υπάρχουν. Εδώ εγώ πήρα steam card από seveν spot και μένω επαρχία.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man
Last edit: 19 May 2016 18:23 by Λευτέρης Νταβερνιάρης.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince