Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Manos wrote: Κόλπο αγοράς Steam και Ebay
Για να αγοράσετε οτιδήποτε μέσω PayPal (από Ebay, Steam κτλ.) ακολουθήστε τα εξής βήματα:
1)Φτιάξτε έναν δεύτερο λογαριασμό στο PayPal.
2)Πηγαίντε στην επιλογή "Request Money", επιλέξτε "Goods" και εισάγετε το ποσό που θέλετε να ξοδέψετε. Υπολογίστε 10% πάνω από την αξία του προϊόντος καθώς κάπου τόσο κρατάει και το PayPal. Εισάγετε την πρώτη email διεύθυνσή σας στο PayPal όπου έχετε την κάρτα σας.
3)Στη συνέχεια ανοίξτε το email που δηλώσατε (το βασικό σας όπου έχετε την κάρτα σας) και πατήστε "Pay Now".
4)Πλέον έχετε χρήματα στον λογαριασμό σας στο Paypal και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για οποιαδήποτε αγορά, όπως σε Steam ή Ebay.
Κοινώς...βάζετε χρήματα στον εαυτό σας!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
EliasRenko wrote: Καλησπέρα, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Επειδή το Steam δεν δέχεται πια PaySafe, έχει κανένας δοκιμάσει να αγοράσει με Steam Cards? Γνωρίζει κανένας να μου πει αμα τις δέχεται κανονικά? Τις έχω βρει μόνο στα Interkiosk άλλα δεν θέλω να ρισκάρω να αγοράσω χωρίς να ξέρω.
θαλασσελης wrote: Εισαι σιγουρος οτι υπαρχουν steamcards στα sevenspots που ανέφερες? γιατι το εψαξα και δεν υπαρχει επιλογη steam cards