Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Capital Controls: Συναλλαγές με το εξωτερικό

More
04 Oct 2015 01:45 #169393 by Nikos Georgopoulos
Τοτε απλα βαλε και στο 2ο account πιστωτικη ή χρεωστικη ή καρτα atm οτι μπορεις.Στην αναγκη ζητα μια προσωρινα απο εναν συγγενη σου κι ας ειναι και αδεια απλα να δηλωθει κατι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Oct 2015 15:23 #169397 by Leandros
Geonick πέτυχε!
Σ' ευχαριστώ πολύ!

More
29 Oct 2015 18:55 - 30 Oct 2015 00:28 #170376 by Stelios
Καλησπέρα Παλικαρια εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με τον elcheimo. Διαβασα τα παντα στο αρθρο για 2ο λογαριασμο κτλ.

Μα και οι δυο ομως δεν γραφουν, πως το αλλαζουμε ωστε να μην περνει απο καρτα και να περνει απο το balance μας? Επισης δεν εχουν καρτες οι συγγενεις μου και δεν εχω παρε δωσε με πολλους ωστε να μου δωσουν την καρτα τους ετσι απλα. Επισης και κατι που εγραφε για 21 μερες τι ηταν αυτό γτ δεν το καταλαβα; (Because you have recently started to sell with PayPal, payments you receive will be temporarily placed in your pending balance for up to 21 days. For more information, please go to the Resolution Centre.)
Last edit: 30 Oct 2015 00:28 by Μάνος Γρυπάρης.

More
29 Oct 2015 21:22 #170391 by Leandros
Από το γεγονός ότι διαβάζεις το μήνυμα για τις 21 ημέρες στον δεύτερο λογαριασμό PayPal που έφτιαξες, σημαίνει ότι τα χρήματα τα έχεις ήδη μεταφέρει εκεί (balance).
Το μήνυμα αυτό σου λέει ότι το PayPal θα σου κρατήσει για 21 εργάσιμες ημέρες τα χρήματα που μετέφερες στο balance. Μετά από αυτές, θα σου στείλουν email που θα σου λέει ότι τα χρήματα είναι διαθέσιμα για αγορές.
Στο εντωμεταξύ, βρες μια κάρτα (έστω και prepaid) για να την συνδέσεις με τον λογαριασμό αυτό. Μπορείς να αποσυνδέσεις την κάρτα από τον πρώτο λογαριασμό από όπου ζήτησες και πήρες τα χρήματα στην αρχή και να την συνδέσεις στον δεύτερο (θα σου ζητήσει verification). Αύτό το θέλει το PayPal ως εγγύηση παρότι έχεις χρήματα στο balance. Όταν απελευθερωθούν τα χρήματα στο balance, τότε κάνε την αγορά κανονικά. Θα τραβήξει αυτόματα τα χρήματα από το balance και όχι από την κάρτα που σύνδεσες.

Καλή τύχη

More
29 Oct 2015 21:44 #170394 by Stelios
Σε ευχαριστώ φίλε για την απαντηση την εκτιμάω παρα πολύ. Αλλα θέλω κάτι ακομα. Πως ξεσυνδέω την credit card μου απο την 1η paypal? Και οπα αυτες οι 21 μερες είναι που πρεπει να περιμένω για να κάνω μια συναλαγή; Ποιο πριν δεν γίνετε; Επεισης έχω ήδη 2-3 παραγγελίες εκρεμείς στην κανονικη μου paypal πιστευω καλο θα ηταν να ερθουν πρωτα σε μένα και μετα να την ξεσυνδέσω σωστα; Και τελευτεα ερωτηση, Καθε φορά που θα στέλνω χρήματα απο την μία paypal στην άλλη θα πρεπει να περιμένω 21 μέρες. Πολλές ερωτήσεις συγγνώμη!

More
30 Oct 2015 00:03 - 30 Oct 2015 00:28 #170398 by Leandros
Τελείωσε με τις παραγγελίες σου πρώτα και μετά μεταφέρεις την κάρτα.
Στην 1η PayPal: πας στο myaccount - profile - My Money. Εκεί κάνεις θα κάνεις remove my card.
Στην 2η PayPal πας στα ίδια και κάνεις add my card.

Τις 21 ημέρες δεν μπορείς να τις αποφύγεις.

Για τις πρώτες 60 ημέρες από την πρώτη μεταφορά, ναι θα περιμένεις 21 ημέρες ξανά. Όταν περάσουν οι 60 ημέρες τότε θα γίνονται αμέσως διαθέσιμα τα χρήματα στο balance. Μπορείς να κλικάρεις στο resolution center (εκεί που σου γράφει για τις 21 ημέρες - κίτρινο πλαίσιο) και να διαβάσεις τι ακριβώς γίνεται στο λογαριασμό σου ειδικά.
Last edit: 30 Oct 2015 00:28 by Μάνος Γρυπάρης.

More
30 Oct 2015 16:40 #170416 by Stelios
Δηλαδή για 60 μερες καθε φορα που θα στελνω λεφτα θα πρεπει να ξανα περιμενω 21 μερες; Καταλαβα καλα; Επεισης τωρα αν περασουν οι 21 μερες μετα η παραγγελια μου θα γινει αμεσως; η χρειαζετε να κανω τπτ ακομη; θελω να πω δηλαδη μετα θα παταω buy στο ebay και απλα θα βαζω κοδικο στην paypal, buy now, και θα στελνει λεφτα αυτοματα απο το balance οπως πριν με την credit card;

More
31 Oct 2015 23:19 #170474 by Leandros
Μόλις περάσουν 21 ημέρες τα χρήματα στο balance θα είναι διαθέσιμα.
Εαν ξαναβάλεις χρήματα θα περιμένεις πάλι εκτός εαν περάσουν 60 ημέρες συνολικά (μόνο μια φορά από τη πρώτη μεταφορά) οπότε τα χρήματα που θα βάζεις μετά θα είναι άμεσα διαθέσιμα. Δεν θα σου ζητά 21 ημέρες κάθε φορά.
Όταν λέω τα χρήματα διαθέσιμα στο balance εννοώ ότι (εφόσον έχεις φορτώσει χρήμα που είναι διαθέσιμο) μόλις θα πατάς buy now θα αγοράζεις όπως και με την credit.

Κλίκαρε στο resolution center (εκεί που σου γράφει για τις 21 ημέρες - κίτρινο πλαίσιο) και διάβασε τι ακριβώς γίνεται.
.

More
04 Mar 2016 10:11 #177486 by Χρηστος
Καλησπέρα σε ολους,
Ενδιαφερομαι να αγορασω το Season Pass για το Star Wars Battlefront μεσω του origin (αναγκαστικά). Το θεμα ειναι οτι παντα αγοραζα τα game σε κουτι , ποτε online και τωρα δεν εχω ιδεα τι παιζει με τις καρτες και τα capital control. Μπορει να καποιος να με βοηθησει και να μου δωσει μια ξεκαθαρη απαντηση πως μπορω να το αγορασω? Ρωταω γενικα οι μισοι μου λενε οι καρτες (prepaid εχω) δουλευουν οι αλλοι μισοι μου λενε οτι δεν δουλευουν (προσπαθησα να την βαλω στο origin και οντως δεν την πηρε). Αλλοι μου λενε για paysafe οτι δουλευει μια χαρα στο origin παλι καποιοι αλλοι λενε οτι δεν δουλευουν οι paysafe για εξωτερικο και αμα βγαλω 50€ paysafe θα μου μεινει στο χερι. Paypal δυστυχως δεν παιζει δεν το υποστηριζουν οι καρτες. Τι να κανω? καποιος χθες μου εδωσε την ιδεα να το αγορασω απο ελληνικο online καταστημα αλλα εκτος οτι δεν ξερω κανενα τετοιο δεν καταφερα να βρω κιολας καποιο. Παρακαλω παιδια βοηθηστε.
Ευχαριστω πολυ!

More
04 Mar 2016 17:40 #177501 by Πιέρρος Φουστέρης
Φίλε kenor_sarn, μόλις μπήκα στον client του Origin και είδα ότι οι μόνοι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι οι πιστωτικές κάρτες και η Paypal, αλλά, όπως βλέπω, δε σε βολεύει κανένα από τα δύο. Αυτό που θα σου πρότεινα εγώ είναι να βρεις άλλα online stores (όπως G2A, Amazon κτλ.), να αγοράσεις από εκεί το Season Pass για το Battlefront (ουσιαστικά, θα σου δώσουν τον κωδικό του προιόντος) και μετά να το εξαργυρώσεις μέσω του Origin (site ή client). Δυστυχώς, δε μπορώ να βοηθήσω παραπάνω, μιας και δε γνωρίζω πολλά για το θέμα. Ελπίζω κάποιος αναγνώστης να μπορέσει να σε βοηθήσει παραπάνω. Καλή τύχη!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister