Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Ανεβασε εικονα. το attachment που ανεβασες δεν ειναι εικονα. Ειναι κατι αλλο.Giorgost93 wrote: Εγω προσπαθησα να στειλω λεφτα στον λογαριασμο μου αλλα δεν με αφηνε. Πρεπει να εχω κανει καποια ενεργεια στον καινουργιο λογαριασμο στο paypal? Εχω χρεωστικη καρτα απο Alpha bank και το μηνυμα που μου πεταξε ειναι το εξης:
Please Log in or Create an account to join the conversation.
tonyler wrote: Τριτη και σημερα.....τρελες πτωσεις στα χρηματιστηρια,capital controls και ακομα να δουμε διαθεσιμη paysafe και paypal χωρις κομπινα.
Σχετικα με την paysafe, ειστε σιγουροι οτι μιλησατε με ανθρωπους της paysafe /και οχι με αντιπροσωπεια εξωγηνων ???Να δω διαθεσιμη αυτη την εβδομαδα paysafe και να μην το πιστευω...
Θα σου απαντήσω εγώ αντί του Μάνου. Τον 2ο λογαριασμο paypal τον κανεις μονο για να κανεις request money απο τον 1ο.Αφου τον φορτωσεις με λεφτα μετα θα πας στο Ebay και θα αγορασεις με αυτον τον 2ο.Αφου θα εχει ηδη λαβει χρηματα δεν υπαρχει προβλημα.Ουτε χρειαζεσαι πιστωτικη στον 2ο.Τον θες μονο για request money.LCheimo wrote: Μάνο,Ακολούθησα τις συμβουλές σου και φόρτωσα τον 2ο λογαριασμό με χρήματα (χρησιμοποιώντας το request money). Τώρα είμαι στην φάση να κάνω την αγορά.Μπορείς να μου πεις πως να την κάνω, διότι εάν πάω με το button "Buy Now" μου ζητά ξανά την Credit Card. Άτοπο!
Στην φωτογραφία με το σκυλο-στικάκι δείχνεις πολύ ωραία το αποτέλεσμα...... Πως πήγες εκεί όμως?
Υ.Γ: Ο δεύτερος λογαριασμός με τα χρήματα δεν έχει συνδεθεί με κάποια credit card.
Εάν το γνωρίζει και κάποιος άλλος ας δώσει τα φώτα του!
Οποτε θες πουλας.Φυσικα και επιτρεπεται εκτος κι αν η τραπεζα σου ειναι λιγο οτι να ναι.An arrow in the knee wrote: Καλησπερα παιδια.Μια ερωτηση.Μπορω να πουλησω στο E-Bay μεσω Paypal(με ελληνικο λογαριασμο φσικα)ή ακομα?Γιατι ειχα δοκιμασει πριν κανα μηνα δεν δεν με αφηνε.