Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Capital Controls: Συναλλαγές με το εξωτερικό

More
24 Aug 2015 22:38 #167974 by Μάνος Γρυπάρης

Giorgost93 wrote: Εγω προσπαθησα να στειλω λεφτα στον λογαριασμο μου αλλα δεν με αφηνε. Πρεπει να εχω κανει καποια ενεργεια στον καινουργιο λογαριασμο στο paypal? Εχω χρεωστικη καρτα απο Alpha bank και το μηνυμα που μου πεταξε ειναι το εξης:

Ανεβασε εικονα. το attachment που ανεβασες δεν ειναι εικονα. Ειναι κατι αλλο.

Επισης στην αναζητηση του site γραψε Paypal πανω δεξια για ακριβεις οδηγιες του πως θα κανεις αγορα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Aug 2015 14:18 - 25 Aug 2015 14:19 #167990 by Tony
Τριτη και σημερα.....τρελες πτωσεις στα χρηματιστηρια,capital controls και ακομα να δουμε διαθεσιμη paysafe και paypal χωρις κομπινα.
Σχετικα με την paysafe, ειστε σιγουροι οτι μιλησατε με ανθρωπους της paysafe /και οχι με αντιπροσωπεια εξωγηνων :P ???Να δω διαθεσιμη αυτη την εβδομαδα paysafe και να μην το πιστευω...
Last edit: 25 Aug 2015 14:19 by Tony.

More
25 Aug 2015 20:04 #167997 by zarkalakos

tonyler wrote: Τριτη και σημερα.....τρελες πτωσεις στα χρηματιστηρια,capital controls και ακομα να δουμε διαθεσιμη paysafe και paypal χωρις κομπινα.
Σχετικα με την paysafe, ειστε σιγουροι οτι μιλησατε με ανθρωπους της paysafe /και οχι με αντιπροσωπεια εξωγηνων :P ???Να δω διαθεσιμη αυτη την εβδομαδα paysafe και να μην το πιστευω...

Άστα να πάνε φίλε τζάμπα χαρά και εμείς

More
10 Sep 2015 21:49 #168655 by Νικόλαος Ζαρκαδας
Παιδια το κολπο με την Paypal πιανει ακομα ??Γιατι εγω δοκιμασα σημερα κανονικα ολα τα βηματα.εφτιαξα νεο λογαριασμο ζητησα χρηματα.τα εστειλα κανονικα.Μπηκαν στο Balance και μετα πηγα EBAY να αγορασω ενα παιχνιδι (το Rocksmith 2 για PS3) .Δεν το ειχα βρει πιο φτηνα αλλου.Ε πατησα buy now , ΜΕΤΑ πληρωμη μετα και με πηγε κλασσικα στην σελιδα συνδεσης με το Paypal.εβαλα τον νεο λογαριασμο και μετα σων και καλα με πηγε στο επομενο βημα που ζητουσε με το ζορι να συνδεσω καποια καρτα.Βρε χρυσο μου δεν θελω.επιλογη να την σκαπουλαρω δεν ειχε.τουλαχιστον τα χρηματα μου δεν χαθηκαν.επεστρεψα στον εαυτο μου πισω ολα μαζι με τις κρατησεις.Αλλα το παιχνιδι βρε διαολε πιο φτηνο δεν μπορω να το βρω.,καπου 25 ευρω παραπανω το εχουν στην Ελλαδα...

More
17 Sep 2015 15:36 - 17 Sep 2015 20:27 #168860 by Δημήτρης Γ.
Γεια σας! Σήμερα κατάφερα, επιτέλους, και έβαλα λεφτά χωρίς Paypal και έτσι με την prepaid μου στο Steam έβαλα τα στοιχεία μου (για 20στη φορά) και δούλεψε! Δεν ξέρω πώς, αλλά μπήκαν (έβαλα λεφτά και με prepaid και με κανονική)! Δοκιμάστε και εσείς!
Last edit: 17 Sep 2015 20:27 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
17 Sep 2015 20:37 #168867 by Βασιλης Γαλανος
Καλησπερα παιδια.Μια ερωτηση.Μπορω να πουλησω στο E-Bay μεσω Paypal(με ελληνικο λογαριασμο φσικα)ή ακομα?Γιατι ειχα δοκιμασει πριν κανα μηνα δεν δεν με αφηνε.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
19 Sep 2015 14:57 #168929 by thodoris papanikolas
οντως εκανα και γω αγορες απο το ebay και με prepaid και με πιστωτικη μονο που αποτι παρατηρησα πρεπει να εχει ημερησιο οριο.κατι που ηθελα με 32 ευρω δεν με αφησε ενω με 18 ευρω το δεχτηκε.τσεκαρετε και σεις.

More
02 Oct 2015 14:29 #169349 by Leandros
Μάνο,
Ακολούθησα τις συμβουλές σου και φόρτωσα τον 2ο λογαριασμό με χρήματα (χρησιμοποιώντας το request money). Τώρα είμαι στην φάση να κάνω την αγορά.

Μπορείς να μου πεις πως να την κάνω, διότι εάν πάω με το button "Buy Now" μου ζητά ξανά την Credit Card. Άτοπο!

Στην φωτογραφία με το σκυλο-στικάκι δείχνεις πολύ ωραία το αποτέλεσμα...... Πως πήγες εκεί όμως?

Υ.Γ: Ο δεύτερος λογαριασμός με τα χρήματα δεν έχει συνδεθεί με κάποια credit card.

Εάν το γνωρίζει και κάποιος άλλος ας δώσει τα φώτα του!

More
02 Oct 2015 16:18 #169357 by Nikos Georgopoulos

LCheimo wrote: Μάνο,Ακολούθησα τις συμβουλές σου και φόρτωσα τον 2ο λογαριασμό με χρήματα (χρησιμοποιώντας το request money). Τώρα είμαι στην φάση να κάνω την αγορά.Μπορείς να μου πεις πως να την κάνω, διότι εάν πάω με το button "Buy Now" μου ζητά ξανά την Credit Card. Άτοπο!
Στην φωτογραφία με το σκυλο-στικάκι δείχνεις πολύ ωραία το αποτέλεσμα...... Πως πήγες εκεί όμως?
Υ.Γ: Ο δεύτερος λογαριασμός με τα χρήματα δεν έχει συνδεθεί με κάποια credit card.
Εάν το γνωρίζει και κάποιος άλλος ας δώσει τα φώτα του!

Θα σου απαντήσω εγώ αντί του Μάνου. Τον 2ο λογαριασμο paypal τον κανεις μονο για να κανεις request money απο τον 1ο.Αφου τον φορτωσεις με λεφτα μετα θα πας στο Ebay και θα αγορασεις με αυτον τον 2ο.Αφου θα εχει ηδη λαβει χρηματα δεν υπαρχει προβλημα.Ουτε χρειαζεσαι πιστωτικη στον 2ο.Τον θες μονο για request money.

An arrow in the knee wrote: Καλησπερα παιδια.Μια ερωτηση.Μπορω να πουλησω στο E-Bay μεσω Paypal(με ελληνικο λογαριασμο φσικα)ή ακομα?Γιατι ειχα δοκιμασει πριν κανα μηνα δεν δεν με αφηνε.

Οποτε θες πουλας.Φυσικα και επιτρεπεται εκτος κι αν η τραπεζα σου ειναι λιγο οτι να ναι.
Να πουλησεις στο εξωτερικο επιτρεπεται αφου μπαινουν λεφτα στη χωρα.Το να αγορασεις απ εξω ειναι το δυσκολο.
The following user(s) said Thank You: Δημήτρης Βουρβαχάκης

More
02 Oct 2015 21:41 #169364 by Leandros
Geonick, σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Όλα αυτά τα έχω κάνει και είμαι στην φάση να κάνω την αγορά από τον 2ο λογαριασμό. Πατώντας όμως "Buy Now" και διαλέγοντας PayPal ως μέθοδο πληρωμής με στέλνει στο PayPal, βάζω login password του paypal, και μετά μου ζητά πιστωτική..........
Τι μου έχει ξεφύγει?