- Thank you received: 274
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
efane wrote: Ο μόνος τρόπος για να συνδέσεις το PS4 σε μια τηλεόραση είναι το HDMI. Το scart ειναι ξεπερασμένο και δεν μπορεί να μεταφέρει οπτικοαουστικό υλικό τέτοιας ποιότητας! Το PS4 pro δεν παίζει μόνο σε τηλεοράσεις 4Κ, απλα σε αυτές φαίνονται καλύτερα τα videogames. Οταν κυκλοφορήσει το PS5 δεν θα πάψει να υποστηρίζεται το 4 άρα τα παιχνίδια θα κυκλοφορούν και σε αυτό, συνήθως έτσι γίνεται στην αρχή μιας νέας γενιάς.
Blood Prince wrote:
efane wrote: Ο μόνος τρόπος για να συνδέσεις το PS4 σε μια τηλεόραση είναι το HDMI. Το scart ειναι ξεπερασμένο και δεν μπορεί να μεταφέρει οπτικοαουστικό υλικό τέτοιας ποιότητας! Το PS4 pro δεν παίζει μόνο σε τηλεοράσεις 4Κ, απλα σε αυτές φαίνονται καλύτερα τα videogames. Οταν κυκλοφορήσει το PS5 δεν θα πάψει να υποστηρίζεται το 4 άρα τα παιχνίδια θα κυκλοφορούν και σε αυτό, συνήθως έτσι γίνεται στην αρχή μιας νέας γενιάς.
Οπότε λογικά αν αγοράσω μια Full HD HDMI τηλεόραση θα μπορώ να παίξω και με την κονσόλα PS4 Pro...αν και το πιθανότερο με βλέπω για PS4 γιατί σε περίπτωση που η τηλεόραση δεν είναι 4Κ δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ PS4 και PS4 Pro νομίζω.
edit: Απ'οτι ξέρω 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του PS5 το πιθανότερο να σταματήσει να υποστηρίζεται το PS4....όπως συνέβη και με το PS2 και θα συμβεί και με το PS3.Οπότε αναρωτιέμαι μήπως αξίζει να περιμένω την κυκλοφορία του PS5 και να προβώ σε αγορά μετά ; Το PS5 θα υποστηρίζεται για τα επόμενα 10 χρόνια και το PS4 για άλλα 5.Βέβαια έχουν κυκλοφορήσει ήδη αρκετά πολύ ωραία παιχνίδια για PS4.Επιπλέον το PS5 νομίζω θα παίζει σε 4KHD τηλεοράσεις αποκλειστικά.
Blood Prince wrote: Από τηλεόραση έχω μια HDMI 32 ίντσες αλλά το θέμα είναι πως μια μέρα έπαθε black out και έχει ένα θέμα με τον ήχο.Οπότε μέχρι να αγοράσω καινούργια εφόσον δεν με ικανοποιεί ο ήχος μπορώ εναλλακτικά να χρησιμοποιήσω τον μηχανισμό Remote Play και να συνδέω την κονσόλα με το Laptop !
efane wrote:
Blood Prince wrote: Από τηλεόραση έχω μια HDMI 32 ίντσες αλλά το θέμα είναι πως μια μέρα έπαθε black out και έχει ένα θέμα με τον ήχο.Οπότε μέχρι να αγοράσω καινούργια εφόσον δεν με ικανοποιεί ο ήχος μπορώ εναλλακτικά να χρησιμοποιήσω τον μηχανισμό Remote Play και να συνδέω την κονσόλα με το Laptop !
Εάν έχεις ηχεία 5.1 η 2.1 μπορείς να συνδέσεις αυτά γιατί απο το Laptop θα χάσεις ποιότητα ήχου. Λέω αν υπάρχουν.....
Shikabane_Hime7 wrote: Προσωπικά το Xbox One S μου αρέσει περισσότερο σαν κατασκευή και γενικά τα χειριστήρια του Xbox με βολεύουν περισσότερο.(στο PC παίζω με το Xbox 360 Controller και είναι ότι καλύτερο για μένα) Αλλά στη Sony υπάρχουν exclusives που θέλω να παίξω πολύ καιρό τώρα, Heavy Rain, Until Dawn, Persona, Horizon Zero Dawn και Uncharted, οπότε μόνο και μόνο για τα συγκεκριμένα exclusives θα προτιμούσα να αγοράζα PS4. Το σκέφτεται και ο ξάδερφος μου να αγοράσει PS4 οπότε λογικά θα τα παίξω στο προσεχές μέλλον