Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
18 Apr 2019 12:49 - 18 Apr 2019 13:07 #224725 by Blood Prince
Η μεγαλύτερη βλακεία που έκανα στην ζωή μου...να αγοράσω PS4 Σεπτέμβριο 2018............πωωωωωωωωωω.........

Θα βρώ βέβαια την λύση,αλλά μετανιώνω ακόμα.

Βέβαια κάποιοι αγοράζουν XBOX ONE και Playstation 4 ,δύο κονσόλες ίδιας γενιάς...υπάρχουν και πιο σπάταλοι.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 18 Apr 2019 13:07 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Apr 2019 20:08 - 18 Apr 2019 20:13 #224731 by Blood Prince

BigGreekGamer wrote: Το PS4 ξεπέρασε τις 94 εκατομμύρια πωλήσεις
Στα ράφια των καταστημάτων.

Στην Sony εξακολουθούν να πιστεύουν πως μέχρι το τέλος αυτού του οικονομικού έτους, που λήγει τον Μάρτιο θα έχουν πουλήσει 100 εκατομμύρια κονσόλες. Υπάρχει ξεκάθαρη σταθερότητα όσον αφορά τις πωλήσεις της κονσόλας πράγμα που είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο υπάρχει τόση αυτοπεποίθηση στο ιαπωνικό μέτωπο.

100 εκατομμύρια άνθρωποι θα κλαίνε τα λεφτά τους...απορώ γιατί πουλάει ακόμα αφού πολύ σύντομα θα έχουμε το PS5..............(btw 100 εκατομμύρια είναι όλοι όσοι έχουν PS4 από το 2013 anyways)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 18 Apr 2019 20:13 by Blood Prince.

More
19 Apr 2019 21:57 #224742 by Άκης Ζαχαριάδης

Blood Prince wrote: Η μεγαλύτερη βλακεία που έκανα στην ζωή μου...να αγοράσω PS4 Σεπτέμβριο 2018............πωωωωωωωωωω.........

Βέβαια κάποιοι αγοράζουν XBOX ONE και Playstation 4 ,δύο κονσόλες ίδιας γενιάς...υπάρχουν και πιο σπάταλοι.

Μην το λες εγω το πηρα το PS4 με τα VR Χριαστουγενα του 2018, και εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος. Θα ήθελα περισσότερα απο το PS PLUS ομως, και γενικα περισσότερα Free η demos games.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
19 Apr 2019 22:29 - 19 Apr 2019 22:51 #224744 by Blood Prince

akiszax wrote:

Blood Prince wrote: Η μεγαλύτερη βλακεία που έκανα στην ζωή μου...να αγοράσω PS4 Σεπτέμβριο 2018............πωωωωωωωωωω.........

Μην το λες εγω το πηρα το PS4 με τα VR Χριαστουγενα του 2018, και εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος. Θα ήθελα περισσότερα απο το PS PLUS ομως, και γενικα περισσότερα Free η demos games.

Demo κυκλοφορούν διάφορα καλά games στο ps store .Κανονικά στο PS Plus θα έπρεπε να κυκλοφορούν Full Games free όχι Demo.

Το σκεπτικό μου είναι πως την είχα βγάλει με Skyrim και Dark Souls 2 για μεγάλο διάστημα (παιχνίδια γενιάς PS3) ,και θα μπορούσα να κάνω υπομονή λίγο ακόμα και να αγοράσω PS5 πρώτη μέρα...αλλά ότι έγινε,έγινε.

Η αλήθεια πάντως είναι πως τρία με τέσσερα χρόνια καινούργια παιχνίδια δεν είναι και λίγα.Ακόμα και κάρτα γραφικών να είχα αγοράσει για το PC δύσκολα θα άντεχε πάνω από τετραετία.Βέβαια αυτός ο οποίος αγόρασε το PS4 το 2013 την έχει για οχτώ-εννιά χρόνια.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 19 Apr 2019 22:51 by Blood Prince.

More
04 May 2019 21:39 #224992 by Blood Prince
Στο PS Store κυκλοφορεί free το Gwent The Witcher Card Game.Θα το κατεβάσω !

[IMG

Peter Baylish

More
30 May 2019 19:22 - 30 May 2019 19:23 #225345 by Blood Prince
Στο PS4 θα κυκλοφορούν exclusives για τα επόμενα τρία χρόνια οπότε το PS5 δεν το σκέφτομαι καν.Απορώ γιατί κάποιοι βιάζονται !

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 30 May 2019 19:23 by Blood Prince.

More
01 Oct 2019 19:55 #227318 by Giorgos Tsolaridis
Η Sony άνοιξε online shop και πουλάει PS4 και περιφερειακά
Άραγε το retail θα πάει περίπατο;

Η Sony αποφάσισε για πρώτη φορά να ανοίξει online shop, στο οποίο θα πουλάει κονσόλες PS4 και περιφερειακά.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η Ιαπωνική εταιρεία πουλούσε games μέσω του PlayStation Network, όπως κάνουν άλλωστε η Microsoft και η Nintendo με τα Xbox One και Switch αντίστοιχα. Τώρα όμως, η Sony δείχνει την επιθυμία της να καταργήσει τους retailers και τις τοπικές αγορές, πουλώντας κονσόλες και περιφερειακά απευθείας από το site της και χωρίς την μεσολάβηση κανενός (παρά μόνο των υπηρεσιών μεταφορών).

Τουλάχιστον, οι κονσόλες πωλούνται στη μέγιστη τιμή τους, δηλαδή το PS4 Pro στα 400 ευρώ και το PlayStation VR με την κάμερα, τα PS Move και δύο games στα 350 ευρώ. Σίγουρα όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε σε χαμηλότερες τιμές στα καταστήματα, οπότε για την ώρα ο κίνδυνος δεν είναι και τόσο άμεσος. Εκτός κι αν αρχίσουν οι τιμές να πέφτουν στο κόστος σε ημέρες προσφορών ή αν αρχίσουν να πωλούνται συλλεκτικές κονσόλες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
15 Dec 2019 16:58 #229502 by Giorgos Tsolaridis
Διαθέσιμο το PS4 Firmware Update 7.01
Βελτιώνει την απόδοση της κονσόλας σας.

Η Sony κυκλοφόρησε το τελευταίο firmware update για το 2019, κυρίως βελτιώνοντας της απόδοση του PS4 σας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, το Firmware Update 7.01 φέρνει μαζί του μερικές εσωτερικές αλλαγές στο σύστημα του PS4 που θα βελτιώσουν την απόδοσή του, χωρίς να υπάρχει κάτι που μπορούν να παρατηρήσουν οι παίκτες. Για όσους επιλέξουν το online gaming θα πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή αφού πρέπει να κατεβάσουν το update μεγέθους 447.9 ΜΒ.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
23 Jan 2020 09:21 - 23 Jan 2020 09:24 #231060 by Blood Prince
Τα νεύρα μου όλα.....2018 αγόρασα το PS4...2020 μου λένε PS5...που να ήξερα πως το PS5 θα υποστηρίζει Backwards Compatibility....έτσι μου έρχεται να πάρω το PS4 και να το σπάσω.

Επιπλέον τι είδαμε σε αυτή την γενιά...ένα σωρο Remaster,Remake και Port.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 23 Jan 2020 09:24 by Blood Prince.

More
31 Jan 2020 12:49 - 31 Jan 2020 12:51 #231243 by Grigoris
Γι' αυτό ο οποιοσδήποτε πριν αγοράσει κάτι κάνει μια ερευνά αγοράς που θα δείξουν όλα αυτά και από εκεί και πέρα αποφασίζει τι θα κάνει.

Ξεχνάς νομίζω ότι το ps4 σαν κονσόλα είναι 6-7 χρονών καιρός είναι να βγει ο αντικαταστάτης του δεν νομίζεις?
Last edit: 31 Jan 2020 12:51 by Grigoris.