Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
12 Sep 2016 12:54 #187525 by Georgios Manolis
Τι ζόρι τραβάει η Sony για το αν ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να κάνει ότι θέλει με τα παιχνίδια.Εφόσον η Bethesda που είναι ο δημιουργός των παιχνιδιών δεν έχει πρόβλημμα,τότε που είναι το πρόβλημμα? :huh:

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Sep 2016 18:47 #187563 by Μάνος Γρυπάρης
Firmware Update v4.00

Είναι διαθέσιμο από σήμερα! Το κατεβάσατε?

Οι ουσιαστικές αλλαγές έχουν να κάνουν με τις πληροφορίες που εμφανίζονται σε κάθε παιχνίδι και κυρίως το ότι δημιουργείτε Folders στην (πλέον) επιφάνεια εργασίας όπου κατηγοριοποιείτε τα games. Ξεκίνησα να τα κατηγοριοποιώ με βάση το genre τους.

Πείτε μας τις εντυπώσεις σας. :)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

More
13 Sep 2016 21:06 #187568 by Χριστιάνα Θάνου
Επιτέλους φάκελοι ρε παιδιά! Χαιρομαι ιδιαίτερα για το νέο firmware update γιατί δεν θα τρέχουμε πια να ψάχνουμε στο capture gallery το footage μας αλλά θα το έχουμε έτοιμο σε submenu κάτω από το αντίστοιχο game.

More
30 Sep 2016 23:32 #188272 by John Burton
Καλησπέρα σε όλους

πρώτη φορά γράφω στο forum και αυτό γιατί θέλω την βοήθεια σας.

Σε λίγο καιρό φεύγω απο την Ελλάδα και μετακομίζω μόνιμα στην Αυστραλία. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το PS4 region free?Αν το πάρω μαζί μου θα παίζουν τα παιχνίδια που θα αγοράζω απο εκεί? Κάποιος θα μπορούσε να πει γιατί δεν πουλάω την κονσόλα μου εδώ στην Ελλάδα και να αγοράσω μια καινούργια (ενα ps4 pro κιόλας) στην Αυστραλία?Το θέμα είναι ότι έχω την special edition Star Wars με Vader κτλ και δεν θα ήθελα να την αποχωριστώ καθώς και πολλά data μέσα στο σκληρό.

Ευχαριστώ για την βοήθεια. Σε περίπτωση που πόσταρα σε λάθος τόπικ ή αυτό το θέμα το έχετε συζητήσει στο παρελθόν ΄ζητώ συγνώμη.

Καλή συνέχεια B)

More
04 Oct 2016 17:18 #188395 by John
Παδια καλησπερα.Πηρα χθες ps4 το μοντελο c-chassis μεταχειρισμενο και ηθελα να ρωτησω για τους μοχλους.Επειδη διαβαζα οτι λιωνουν ευκολα,να βαλω grips ή τα νεα μοντελα δεν εχουν θεμα?

More
04 Oct 2016 18:19 #188397 by Δημήτρης Κάτσης
Το έχω 10 μήνες και οι μοχλοί είναι ακόμα σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτό το πρόβλημα υπήρχε στα αρχικά ds4 όμως άλλαξαν νομίζω λίγο το υλικό στους μοχλούς και πλέον είναι κόμπλε. Βεβαίως εγώ δεν κάνω και εντατική χρήση. Μπορεί να περάσει και 1 εβδομάδα χωρίς να παίξω πολύ. Πόσο καιρό είναι μεταχειρισμένο? Αν είναι πάνω από 8 μήνες και κάνεις εντατική χρήση ίσως καλό θα ήταν να πάρεις. Βεβαίως αν οι μοχλοί είναι σε καλή κατάσταση λογικά θα είναι εντάξει.

More
08 Dec 2016 22:45 #190592 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η Sony ανακοίνωσε τις συνολικές πωλήσεις του PS4.

Μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου του 2016 έχουν πωληθεί λίγο πάνω από 50 εκατομμύρια PS4, σύμφωνα με την Sony. Το συγκεκριμένο νούμερο αφορά τις συνολικές πωλήσεις όλων των μοντέλων της κονσόλας, συμπεριλαμβανομένου και του νέου PS4 Pro. Μάλιστα το νούμερο των πωλήσεων θεωρείται επίτευγμα αν αναλογιστεί κανείς ότι μόλις πριν έξι μήνες οι κονσόλες που είχαν φύγει από τα ράφια κυμαίνονταν στα 40 εκατομμύρια, δηλαδή 10 ολόκληρα εκατομμύρια κάτω.

Σε αυτό φυσικά βοήθησε και η περίοδος των ευχαριστιών που κορυφώθηκε με την φρενίτιδα της Black Friday. Η Sony ανακοίνωσε ότι η συγκεκριμένη εβδομάδα αποτέλεσε την καλύτερη εβδομάδα της Black Friday στην ιστορία του PlayStation. Οι πωλήσεις ικανοποιούν και από άποψης software μιας και ανακοινώθηκε ότι μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου έχουν πωληθεί 369,6 εκατομμύρια games είτε ψηφιακά, είτε σε retail μορφή.

More
27 Dec 2016 10:02 #191646 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Οι καλύτερες στιγμές του PlayStation για το 2016

Τρέιλερ με τα σημαντικότερα αποσπάσματα.

Η Sony δημιούργησε ένα τρέιλερ στο YouTube Channel του PlayStation για την Ευρώπη, στο οποίο σημείωσε τις σημαντικότερες στιγμές του PlayStation brand για το 2016.
Στο βίντεο αυτό θα δείτε μεταξύ άλλων ανακοινώσεις από την E3 2016, το PlayStation Experience και πολλά από τα νέα games της Ιαπωνικής εταιρείας.

Εσάς ποια ήταν η αγαπημένη σας στιγμή για φέτος από το PS4;

More
09 Jan 2017 13:22 #192115 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
53.4 εκατομμύρια πωλήσεις

Η Sony ανακοίνωσε ότι το PS4 ξεπέρασε τα 53.4 εκατομμύρια σε πωλήσεις έως την 1η Ιανουαρίου 2017, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της εταιρείας. Την εορταστική περίοδο, πωλήθηκαν πάνω από 6.2 εκατομμύρια κονσόλες, ενώ το Uncharted 4: A Thief’s End έφτασε το όριο των 8.7 εκατομμυρίων, τόσο σε retail, όσο και σε μονάδες που πουλήθηκαν μέσω του σχετικού PS4 4 Slim bundle. Μέσα στον παραπάνω αριθμό, συγκαταλέγονται και τα μοντέλα Slim και Pro της κονσόλας.

More
10 Jan 2017 16:10 #192222 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Λευκό PS4 Slim

Έρχεται μέσα στον Ιανουάριο.

Το PS4 Slim θα αποκτήσει την λευκή έκδοσή του, όπως άλλωστε και το αρχικό μοντέλο.

Η Sony ανακοίνωσε το PS4 Slim Glacier White, το οποίο θα μας έρθει στα τέλη Ιανουαρίου. Θα διαθέτει ένα επίσης λευκό DualShock 4 και 500GB σκληρό δίσκο.

Το κόστος του λευκού PS4 Slim θα ανέρχεται στα 299 ευρώ και θα μας έρθει στις 24 Ιανουαρίου.