Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Νομίζω πως καλά θα κάνεις. Είναι καιρός πια, για όσους μπορούν οικονομικά, να μπουν στη νέα γενιά όσοι βρίσκονται ακόμη στην προηγούμενη. Η προηγούμενη γενιά, σιγά σιγά, ξεθωριάζει, μιας και βγαίνουν όλο και λιγότεροι τίτλοι.GeoRaragh wrote: Θα πουλήσω πρώτα το 3 και μετά θα μπω στην νέα γενιά.
Βρήκα σχόλια (στα γαλλικά) σε tech sites που αναφέρουν ότι δοκίμασαν τα Roccat Syva στο PS4 τους και έμειναν ευχαριστημένοι. Άρα, λογικά, είναι συμβατά.GeoRaragh wrote: Τα Rockat Syva είναι συμβατά με PS4 ?
Οκ.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σουDoUzOs wrote:
Νομίζω πως καλά θα κάνεις. Είναι καιρός πια, για όσους μπορούν οικονομικά, να μπουν στη νέα γενιά όσοι βρίσκονται ακόμη στην προηγούμενη. Η προηγούμενη γενιά, σιγά σιγά, ξεθωριάζει, μιας και βγαίνουν όλο και λιγότεροι τίτλοι.GeoRaragh wrote: Θα πουλήσω πρώτα το 3 και μετά θα μπω στην νέα γενιά.
Βρήκα σχόλια (στα γαλλικά) σε tech sites που αναφέρουν ότι δοκίμασαν τα Roccat Syva στο PS4 τους και έμειναν ευχαριστημένοι. Άρα, λογικά, είναι συμβατά.GeoRaragh wrote: Τα Rockat Syva είναι συμβατά με PS4 ?
Αν εχεις παιξει τα προηγουμενα της σειρας τοτε το uncharted4 αν παλι δεν τα εχεις παιξει ξεκινα με το uncharted collection και μετα πηγαινε στο 4.GeoRaragh wrote: Αυτές τις μέρες θα πάω να αγοράσω το PS4.Εσείς ποιό παιχνίδι θα παίρνατε πρώτα και γιατί.Σκέφτομαι να αγοράσω πρώτα το The witcher 3 αλλά θέλω την γνώμη σας γιατί δεν είμαι σίγουρος ακόμα.