Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
26 Jun 2015 01:09 #163266 by Tony
ναι φιλε..τα παιχνιδια συγχρονιζονται στο acc σου.Ακομα κι αν αλλαξεις σκληρο μετα θα μπορεις να τα ξανακατεβασεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Jun 2015 01:23 #163268 by Konstantinos Kiousis
αυτος ο σκληρος δισκος που λεει οτι ειναι για laptop ειναι συμβατος με το Ps4?
www.skroutz.gr/s/5398573/Seagate-Spinpoint-M9T-2TB.html

More
26 Jun 2015 07:47 #163283 by Grigoris
Λογικα δεν θα εχεις προβλημα καθοτι σχεδον οποιοσδηποτε δισκος 2.5 ιντσων κανει για το ps4.

More
26 Jun 2015 07:53 #163284 by Grigoris

fits79 wrote: Αρχικα να ξερεις οτι οποιοδηποτε μα οποιοδηποτε παιχνιδι βαλεις στη κονσολα ειτε αυτο ειναι σε δισκακι, ειτε απο το psn store ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ εγκαθιστωντε στο σκληρο δισκο γι' αυτο και εχει γεμισει ηδη ο σκληρος δισκος της κονσολας.

Για το "προβλημα" που εχεις υπαρχουν 2 λυσεις:

01. Σβηνεις οσα παιχνιδια δεν παιζεις για να αδειασεις λιγο χωρο(ΟΧΙ δεν σβηνωνται και τα σωσμενα παιχνιδια αν δεν το επιλεξεις)
02. Βαζεις μεγαλυτερο δισκο στη κονσολα με τον παρακατω τροπο(Αν δεν θες να ξανακατεβαζεις και ξαναεγκαθιστας ολα τα παιχνιδια που εχεις τωρα στο δισκο της κονσολα κανε ενα backup των δεδομενων που εχεις ηδη στο δισκο της κονσολας σε εναν εξωτερικο σκληρο δισκο φορμαρισμενο σε fat32 για να μπορεσεις να κανεις επαναφορα στο νεο δισκο που θα βαλεις στη κονσολα):

Εχω αναφερει σε παλιοτερο μου ποστ τη διαδικασια αλλαγης δισκου στο ps4 κατι που ειναι πολυ ευκολο σαν διαδικασια γενικοτερα.

More
26 Jun 2015 17:53 #163340 by Tony
Γνωριζει κανεις αν το πακετο Ps4 batman arkham knight limited edition θα εξαντληθει συντομα???Εννοω ποσα τετοια ps4 εχουν δημιουργηθει περιπου?Δεν πιστευω να εξαφανιστουν οπως και τα επετειακα ps4 ..

More
27 Jun 2015 14:23 #163434 by Δημήτρης Αραμπατζίδης

tonyler wrote: Γνωριζει κανεις αν το πακετο Ps4 batman arkham knight limited edition θα εξαντληθει συντομα???Εννοω ποσα τετοια ps4 εχουν δημιουργηθει περιπου?Δεν πιστευω να εξαφανιστουν οπως και τα επετειακα ps4 ..

Δε νομίζω να εξαντληθούν σύντομα αδερφέ. Ειδικά τώρα όπως έγιναν τα πράγματα με το δημοψήφισμα :P

More
27 Jun 2015 14:45 #163436 by Tony

Mortifer wrote:

tonyler wrote: Γνωριζει κανεις αν το πακετο Ps4 batman arkham knight limited edition θα εξαντληθει συντομα???Εννοω ποσα τετοια ps4 εχουν δημιουργηθει περιπου?Δεν πιστευω να εξαφανιστουν οπως και τα επετειακα ps4 ..

Δε νομίζω να εξαντληθούν σύντομα αδερφέ. Ειδικά τώρα όπως έγιναν τα πράγματα με το δημοψήφισμα :P

Το ελπιζω..

More
11 Jul 2015 23:34 - 11 Jul 2015 23:37 #164805 by Grigoris
Οταν κανεις backup σε εναν fat32/fatx δισκο τη κονσολα κανει backup ολους τους χρηστες ακομα και αν αυτοι δεν εχουν κανει log in ποτε στο ιντερνετ?
Ξερω οτι για να κρατησεις και τα trophys πρεπει να κανεις syncronization με το psn.

Εχει κανει κανεις backup της κονσολας του με παραπανω απο εναν χρηστες και μετα επαναφορα σε καποια αλλη να μου πει τι ακριβως εκανε restore?
Last edit: 11 Jul 2015 23:37 by Grigoris.

More
12 Jul 2015 03:38 #164851 by Μάνος Γρυπάρης
1)Ναι, αφορά όλους τους χρήστες.
2)Τα trophies ειναι στο PSN σου μονιμα, οχι στο σκληρό.
3)Δεν έχω κάνει backup/restore στην κονσολα γενικως. Προτιμω να τερματιζω και να παιρνω τα trophies που θελω από κάθε game και μετά Uninstall.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 Jul 2015 08:49 - 12 Jul 2015 08:50 #164858 by Grigoris
Δηλαδη με το που κανω backup σε μια κονσολα ps4 κανει backup ολους τους χρηστες που ειναι στο δισκο της κονσολας ειτε αυτοι εχουν συνδεθει στο psn, ειτε οχι σωστα?

Τα μονα που δεν γινωνται backup ειναι τα trophys και αυτα μπορεις πριν κανεις το backup να τα κανεις syncronization με το psn κατι που στο λεει και η ιδια η κονσολα πριν ξεκινησεις το backup.

Εσυ εχει χρειαστει να κανεις backup/restore καποια κονσολα ps4 ωστε να δεις αν οταν τελικα κανεις επαναφορα αν τα εκανε ολα ή οχι?
Last edit: 12 Jul 2015 08:50 by Grigoris.