Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
13 Jul 2015 02:29 - 13 Jul 2015 02:30 #165003 by dimitrios pachis
καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα!
εκανα ενα ψαξιμο του φορουμ στα γρηγορα αλλα δεν βρηκα αυτο που εψαχνα οποτε οποιος μπορει ας βοηθησει.
θελω να μοιραζομαι τα οποια digital games αγοραζω με τον αδερφο μου και αυτος μαζι μου. εχουμε διαφορετικες κονσολες και εχουμε περασει και στα 2 ps4 τα psn id μας.
το καλο ειναι οτι μπαινω κανονικα στο library του και κατεβαζω στη δικη μου κονσολα οτιδηποτε εχει αγορασει ΑΛΛΑ δεν με αφηνει να τα παιξω απο το δικο μου account. το να τα παιξω απο το account του αδερφου μου δεν το θεωρω λυση για διαφορους λογους (trophies ktl)
τι μου προτεινετε να κανω?
Last edit: 13 Jul 2015 02:30 by dimitrios pachis.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jul 2015 15:43 #165067 by Πιέρρος Φουστέρης
Ελπίζω να το μεταφράσω σωστά, όπως το βρήκα σε ένα ξένο forum:

Στη δικιά σου κονσόλα, το account του αδερφού σου πρέπει να καθιερωθεί ως Primary Account και, μετά, να πας εδώ: [PlayStation™Network/Account Management] > [Restore Licenses]. Μόλις γίνουν αυτά, κατεβάζεις τα παιχνίδια που θες από το library του, κάνεις log out και μετά log in με το δικό σου account.
Νομίζω πως αυτή είναι η διαδικασία. Επίσης, διαβάζω πως μπορείς να αλλάξεις τα accounts ακόμη και αν κατεβαίνουν τα παιχνίδια. Δηλαδή, δε χρειάζεται να περιμένεις το τέλος των downloads για να κάνεις logout/login. Ελπίζω να σε βοήθησα.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
14 Jul 2015 02:06 #165141 by dimitrios pachis

fits79 wrote: Εσυ εχει χρειαστει να κανεις backup/restore καποια κονσολα ps4 ωστε να δεις αν οταν τελικα κανεις επαναφορα αν τα εκανε ολα ή οχι?

πριν αλλαξω σκληρο στο ps3 εκανα backup στον εξωτερικο μου και μετα την αλλαγη σκληρου restore και μου ειχε περασει τα ΠΑΝΤΑ.
προφιλ με τους κωδικους τους, save data, game data. δεν ειχε αλλαξει τιποτα δηλαδη.
και στο ps4 ετσι θα λειτουργει λογικα.

More
14 Jul 2015 02:15 - 14 Jul 2015 02:18 #165142 by Grigoris

mitsos6500 wrote:

fits79 wrote: Εσυ εχει χρειαστει να κανεις backup/restore καποια κονσολα ps4 ωστε να δεις αν οταν τελικα κανεις επαναφορα αν τα εκανε ολα ή οχι?

πριν αλλαξω σκληρο στο ps3 εκανα backup στον εξωτερικο μου και μετα την αλλαγη σκληρου restore και μου ειχε περασει τα ΠΑΝΤΑ.
προφιλ με τους κωδικους τους, save data, game data. δεν ειχε αλλαξει τιποτα δηλαδη.
και στο ps4 ετσι θα λειτουργει λογικα.

Η λογικη αυτο λεει αλλα καλο ειναι να το σιγουρεψουμε με καποιον που το εχει κανει στο ps4 και οχι στο ps3.
Εγω αυτο το ρωταω για να μαθω αν κανει ολα μα ολα τα profile που εχεις στη κονσολα backup ακομα και αυτα που δεν εχουν γινει ποτε log in στο psn.

Μονο τα trophys του καθε profile δεν γινονται restore γι' αυτο και σου λεει πριν κανεις backup να τα κανεις syncronization με το psn για να μην τα χασεις.
Last edit: 14 Jul 2015 02:18 by Grigoris.

More
15 Jul 2015 19:55 #165379 by Λουκάς Ρεντίφης
Έχω ενα ps4 εδώ και κάποιο καιρό και διαθετω αρκετά παιχνίδια . ο αδερφος μου που μένει σε άλλη πόλη , αγόρασε και αυτό την κονσόλα του . Το ερώτημα είναι ότι αν του δώσω τον λογαριασμό μου , θα μπορούμε να μοιραζομαστε την βιβλιοθήκη μου ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

More
15 Jul 2015 20:45 - 19 Aug 2015 01:39 #165387 by Tony
Φυσικα και μπορειτε .Ενδεχεται να χρειαστει να ακολουθησετε ορισμενα βηματα αν αντιμετωπισετε προβληματα(οχι τπτ υπερβολικο,απλα κατι ρυθμισεις στις κονσολες)
Last edit: 19 Aug 2015 01:39 by Μάνος Γρυπάρης.

More
15 Jul 2015 23:30 #165392 by Tony
Παιδια το ps4 παθαινει ευκολα υπερθερμανση σε συγκριση με το ps3??
Ποιο ειναι πιο επιρεπες στις υπερθερμανσεις:
Το xbox one η το ps4??

More
16 Jul 2015 01:47 #165404 by Grigoris
Νομιζω καμια απο τις δυο κονσολες δεν εχει θεματα με θερμοκρασιες.

More
16 Jul 2015 09:25 #165418 by Tony
Ok ευχαριστω.ριξε μια ματια στην αντιστοιχη συζητηση για xbox one.

More
28 Jul 2015 16:35 #166341 by Βασίλης
Φιλαρακια,υπαρχει περιπτωση στο προσεχες μελλοντικο διαστημα να πεσει η τιμη ή να βγει κανα συμφερον bundle για το ps4 ή θα παραμεινουν τα ιδια,οποτε ας το τσιμπησω απο τωρα?
παντως οπως βλεπω στα μεγαλα καταστηματα,ακομα στα 400 ειναι πανω κατω..
θα επρεπε να ειχε πεσει μετα απο τοσο καιρο κυκλοφοριας κ σε συνδυασμο με τις οχι κ τοσο φοβερες κυκλοφοριες..