- Thank you received: 5
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
fits79 wrote: Εισαι σιγουρος οτι πρεπει για να μοιραστει το psn+ να κανεις καθε φορα log in με το primary account και μετα να κανεις log in με τα αλλα?
Γιατι εγω νομιζω οτι δεν χρειαζεται να κανεις log in απο το primary account που εχει το psn+ απλα με το που ανοιξεις τη κονσολα σε οποιοδηποτε account της παιρνει αυτοματα και οτι εχει το primary account της.
fits79 wrote: Αν παρω σε εναν απο τους 2 πρωτευων(Primary) λογαριασμους που εχω στο ιδιο ps4 τη προσφορα του 1ευρω το μηνα psn+ δεν θα το εχουν αυτοματα και ολοι οι αλλοι λογαριασμοι(Ακομα και αν ειναι δευτερευων λογαριασμοι(secondary)) που εχω στην ιδια κονσολα?
Το εχει κανει κανεις αυτο?
fits79 wrote: Πολυ απλα εχω 2 primary accounts στη κονσολα μου και ο ενας εκ των δυο εχει psn+ με την προσφορα που τρεχει 1 μηνα prow 1 ευρω.
Θα εχει psn+ και ο αλλος psn id ή οχι?
Εν ολιγης οτι εχει ενας primary psn id λογαριασμος το εχουν και ολοι οι υπολοιποι στη κονσολα ακομα και αν ειναι secondary pdn id λογαριασμοι.
Και απ' οτι διαβαζω καθε κονσολα ps4 μπορει να εχει μεχρι 16 primary psn id λογαριασμους?
Επειδή ξόδεψες 50€ στο PlayStation®Store τον Μάρτιο, σου στέλνουμε έναν κωδικό κουπονιού προσθήκης 10€ για το wallet για να τον χρησιμοποιήσεις τον Απρίλιο.
Θα εμφανιστεί στην περιοχή Notifications (Ειδοποιήσεις) στο PS4™ μεταξύ 6 και 7 Απριλίου.