Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Store: Γενική συζήτηση/Απορίες/Προσφορές

More
30 Apr 2014 19:38 #143901 by Αντώνης Καλογερής
Tekken Revolution Free, παιδιά προλάβετε.

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 May 2014 20:41 #144318 by Sotiris Greece
PlayStation Store: 7/5/2014

Nέα DLC για τo The Last Οf Us, Call Οf Duty Ghosts και Outlast. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ .

More
14 May 2014 20:41 #144671 by Sotiris Greece
PlayStation Store: 14/5/2014

Διαθέσιμο το Episode 3 του The Walking Dead: Season Two στο PS3 και το Soul Sacrifice Delta στο PS Vita. Δείτε τα όλα αναλυτικότερα κάνοντας κλικ εδώ .

More
31 May 2014 06:35 #145217 by Γεώργιος Λούτος
Καλημέρα σας! Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει ο όρος "cross buy";
Ευχαριστώ!

More
31 May 2014 15:11 #145227 by Sotiris Greece
Καλησπέρα Γιώργο. Με το cross buy μπορείς να κατεβάσεις το παιχνίδι που έχεις ήδη σε δισκάκι/bluray και σε ψηφιακή μορφή μέσω του Playstation Store και για άλλες κονσόλες δηλαδή PS Vita ή PS4 χωρίς έξτρα κόστος. Το ίδιο ισχύει και όταν γίνει η αγορά και σε ψηφιακή μορφή η λήψη του cross buy διατίθεται μόνο σε συγκεκριμένα παιχνίδια και μπορεί να γίνει μόνο μία φορά και για ένα λογαριασμό.

More
01 Jun 2014 07:02 #145255 by Γεώργιος Λούτος

More
03 Dec 2014 18:31 #152973 by Παντελής Δασκαλέλος
Αρκετό πράγμα στο PlayStation Store σήμερα με έξι δωρεάν games για τους συνδρομητές του PS Plus, το free-to-play Invokers Tournament και τα πρώτα επεισόδια των Game of Thrones και Tales from the Borderlands.

Επίσης, διατίθεται ένα δωρεάν theme το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε customize το dashboard της κονσόλας στα χρώματα του πρώτου PlayStation και να ακούγεται παράλληλα το παραδοσιακό startup sound του κάθε φορά που ανοίγετε την κονσόλα :cheer:

More
19 Dec 2014 09:19 - 19 Dec 2014 15:37 #154415 by Γεώργιος Λούτος
Καλημέρα σας! Έχω ένα PS4 και η απορία μου είναι η εξής: Όταν κατεβάζω από το PSstore 4-5 DLC ταυτόχρονα για ένα παιχνίδι ή ένα update ενός παιχνιδιού και μου λέει "installed", πρέπει να ξεκινάω το παιχνίδι από τα downloads που μου λένε "installed" ή μπορώ να πάω στην αρχική οθόνη του PS4 και να ξεκινήσω το παιχνίδι από την φωτογραφία του παιχνιδιού; Ευχαριστώ!
Last edit: 19 Dec 2014 15:37 by Γεώργιος Λούτος.

More
30 Dec 2014 23:19 - 31 Dec 2014 19:32 #154930 by giorgos
Αγορά PES 2015 από το PlayStation Store

Καλησπερα το αγόρασα εχθές λόγω του οτι είχε εκπτώσει κ πάω να παίξω σήμερα κ μετά την εισαγωγή του παιχνιδιού αντί να μου βγάλει το κυρίως μενού μου βγάζει να παίξω απευθείας αγώνα (Europe cup real -Sevilla).
Γιατι γίνεται αυτο ,ξέρει κανεις να με βοηθήσει ;
Last edit: 31 Dec 2014 19:32 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
31 Dec 2014 19:02 - 31 Dec 2014 19:32 #155016 by Μάνος Γρυπάρης

Gewrgios1978 wrote: Καλημέρα σας! Έχω ένα PS4 και η απορία μου είναι η εξής: Όταν κατεβάζω από το PSstore 4-5 DLC ταυτόχρονα για ένα παιχνίδι ή ένα update ενός παιχνιδιού και μου λέει "installed", πρέπει να ξεκινάω το παιχνίδι από τα downloads που μου λένε "installed" ή μπορώ να πάω στην αρχική οθόνη του PS4 και να ξεκινήσω το παιχνίδι από την φωτογραφία του παιχνιδιού; Ευχαριστώ!

Οτι κι αν κανεις ειναι το ιδιο.

giorgosk wrote: Αγορά PES 2015 από το PlayStation Store
Καλησπερα το αγόρασα εχθές λόγω του οτι είχε εκπτώσει κ πάω να παίξω σήμερα κ μετά την εισαγωγή του παιχνιδιού αντί να μου βγάλει το κυρίως μενού μου βγάζει να παίξω απευθείας αγώνα (Europe cup real -Sevilla).
Γιατι γίνεται αυτο ,ξέρει κανεις να με βοηθήσει ;

Δεν εχει να κανει με το οτι το αγορασες από το PlayStation Store (προφανως εγκαταστάθηκε το νέο update που ειχε τον συγκεκριμενο αγωνα). Απλα θα πρεπει να τελειώσει ο αγώνας ή να κανεις Quit και θα σου εμφανιστει το κεντρικο μενου.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 31 Dec 2014 19:32 by Μάνος Γρυπάρης.