Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Store: Γενική συζήτηση/Απορίες/Προσφορές

More
07 Mar 2016 21:43 #177639 by Grigoris
Εγω νομιζα οτι ελεγες εδω στο site και εδω εψαχνα δεν καταλαβα οτι ελεγες στο playstation blog.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Mar 2016 22:14 #177642 by Παντελής Δασκαλέλος

fits79 wrote: Εγω νομιζα οτι ελεγες εδω στο site και εδω εψαχνα δεν καταλαβα οτι ελεγες στο playstation blog.

Το συνειδητοποίησα και εγώ στην πορεία. Αλλά νομίζω ότι πλέον λύθηκαν οι όποιες απορίες.

More
16 Mar 2016 19:23 #178116 by Βασίλης Σπετσιέρης
Ἑχει βάλει Easter Sale to ps store και υπάρχουν καλές ευκαιρίες.Δεν έχω αγοράσει ποτέ season pass για παιχνίδι αλλά καλοβλέπω αυτό για το Batman Arkham Knight.Τι ακριβώς είναι όμως?Αυτή τη στιγμή το BAK έχει 16 dlc.Θα μπορώ να τα κατεβάσω όλα δωρεάν όποτε θέλω??Επίσης αν στην πορεία βγουν και άλλα dlc θα μπορώ να τα πάρω χωρίς κόστος?

More
16 Mar 2016 20:13 #178119 by Παντελής Δασκαλέλος
Δείτε αναλυτικά όλες τις προσφορές του PlayStation Store Easter Sale .

@Sephiroth: To Season Pass το καλοβλέπω και εγώ εδώ και αρκετό καιρό. Αν δεν κάνω λάθος σου δίνει πρόσβαση σε όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει μιλάμε για επιπλέον αποστολές και διάφορα challenges με τα νέα batmobiles. Έχει και επιπλέον Trophies επίσης. Η ποιότητα των DLC δεν είναι κάτι φοβερό, από την άποψη ότι δεν θα δεις νέους μηχανισμούς κτλ, αλλά αν σου άρεσε το game το Season Pass επεκτείνει την συνολική διάρκεια κατά 10-15 ώρες τουλάχιστον.

More
16 Mar 2016 20:20 #178120 by A

Sephiroth wrote: Ἑχει βάλει Easter Sale to ps store και υπάρχουν καλές ευκαιρίες.Δεν έχω αγοράσει ποτέ season pass για παιχνίδι αλλά καλοβλέπω αυτό για το Batman Arkham Knight.Τι ακριβώς είναι όμως?Αυτή τη στιγμή το BAK έχει 16 dlc.Θα μπορώ να τα κατεβάσω όλα δωρεάν όποτε θέλω??Επίσης αν στην πορεία βγουν και άλλα dlc θα μπορώ να τα πάρω χωρίς κόστος?

Το season pass περιέχει επιπλέον σενάριο απκ το παιχνίδι,extra challenge maps, περισσότερα skins για τον Bruce και κάποια race tracks για το batmobile. Δεν θυμάμαι τι άλλο αλλα μπορείς να δεις τα περιεχόμενα του season pass πριν το αγοράσεις. Ρίξε μια ματιά

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
16 Mar 2016 20:59 #178124 by Βασίλης Σπετσιέρης
Μου αρέσει να ολοκληρώνω 100% τα παιχνίδια (τώρα πλέον και τα trophies) οπότε για αυτό δεν έχω αγοράσει ακόμα το παιχνίδι.Περίμενα μια complete edition.Δεν με ενδιαφέρει τόσο το extra περιεχόμενο που δεν έχει σχέση με trophies αλλά αποκλειστικά τα dlc που έχουν trophies.Οπότε αν το season pass σου δίνει όλο to dlc πακέτο,δίνω 30 για το παιχνίδι,19 για το pass και έχω μια θεωρητική ολοκληρωμένη έκδοση του παιχνιδιού.Στην περιγραφή λέει new content for 6 months,οπότε με έχει μπερδέψει.Τα season pass γενικά έχουν χρονικό περιορισμό?Αν είναι έτσι δεν συμφέρει πολύ

More
16 Mar 2016 23:45 #178136 by Παντελής Δασκαλέλος
Με το Season Pass αποκτάς την πλήρη έκδοση. Και εγώ μόνο DLC με Achievements αγοράζω τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν. Οπότε αν θες να κάνεις 100% complete το game τσιμπάς το Season Pass.

More
18 Mar 2016 02:44 #178195 by Φοίβος Ζαφείρης
Συγγνώμη, να κάνω μια ερώτηση.

Το PS Store τις κάρτες μας τις παίρνει με τα CC ή ακόμα βασιζόμαστε σε προπληρωμένες; Γιατί προσπάθησα επανειλλημένως να κάνω μια αγορά πριν λίγες ώρες και μου επέστρεφε διαρκώς λάθος, είτε σε απευθείας αγορά είτε σε φόρτωμα του πορτοφολιού.

More
18 Mar 2016 06:37 - 20 Mar 2016 00:04 #178199 by Grigoris
Δες Εδω για το πως θα βαλεις λεφτα στο paypal ballance και απο εκει και περα μπροεις να αγορασεις οτιδηποτε θελεις με paypal.
Last edit: 20 Mar 2016 00:04 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
20 Mar 2016 12:16 #178336 by Φοίβος Ζαφείρης
Σ' ευχαριστώ φίλε μου, αλλά τελικά μάλλον έχω πέσει σε bug του PSN. Έτσι διάβασα, τουλάχιστον, το σύστημά τους για την επικύρωση των στοιχείων μιας πιστωτικής ή/και paypal έχει προβλήματα ανάλογα με χώρα και τράπεζα.

Ειλικρινά, δοκιμάζω εδώ και κάτι μέρες και μπορώ να πω πλέον ότι κουράστηκα να προσπαθώ να τους σκάσω 55 ευρώ που έτσι κι αλλιώς δε τα έχω για πέταμα. Αν κάποια στιγμή δε βαριέμαι, θα πάρω κάρτες από κάποιο κατάστημα, απλώς θα χάσω το Easter Sale.