Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Network: Ειδήσεις/Απορίες

More
14 Dec 2010 17:35 #86050 by call of duty
γεια σας[και παλι]επειδη μπορει να φυγω για γιορτες και εκει που θα παω δεν θα εχω υπολογιστη,ηθελα να ρωτησω,για να παιξω ασυρματα στο ps3 online,θα πρεπει να εχω ενα οποιοδηποτε router ή να ειναι ασυρματο?αμα ειναι ασυρματο θα παιρνει μονο του χωρις καλωδια και τετοια?θα πρεπει να αλλαξω τα internet settings σε wireless?μετα που θα ξαναπαιξω σε wired connection,θα υπαρχει καποιο προβλημα?[sorry για τις πολλες ερωτησεις :wink: ]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Dec 2010 17:48 #86053 by Aνέστης Αδαμίδης
Κοίτα, αν το router που θα υπάρχει εκεί θα είναι ήδη συνδεδεμένο σε κάποιο PC τότε το μόνο που θα χρειαστεί να βάλεις θα είναι ο κωδικός με το οποίο το έχουν κλειδώσει για να μην κλέβουν άλλοι ξέμπαρκοι(αν υπάρχει κωδικός). Φυσικά για να πιάνεις ασύρματα θα το ρυθμίσεις σε wireless.

Όταν με το καλό επιστρέψεις από τις διακοπές σου δε νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την επανασύνδεση στο δικό σου router. Απλά θα πρέπει πάλι να αλλάξεις τη ρύθμιση σε wired. Αν δεν κατάλαβες πες το μήπως μπορεί να στο εξηγήσει κάποιος καλύτερα ή αν θες κάποια διευκρίνηση αν δούμε πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Τώρα για τις ερωτήσεις, μην ανησυχείς, γι' αυτό είμαστε εδώ. :wink:

More
14 Dec 2010 22:05 #86089 by call of duty
εχω ενα μικρο netbook.αμα παω σε καποιο μαγαζι του γερμανου και τους πω οτι θελω ενα ασυρματο modem για να παιρνει internet[αμα γινεται αμα δε γινεται αυτο πειτε μου]οταν θα παιρνει internet το netbook,τοτε θα παιρνει αυτοματα και το ps3?αν οχι,υπαρχει τροπος να παιρνει internet το netbook απο ασυρματο router χωρις καλωδια?αυτο με ενδιαφερει να μαθω.

More
14 Dec 2010 22:26 #86093 by Aνέστης Αδαμίδης
Aν υπάρχει ήδη συνδεδεμένο ασύρματο router τότε είσαι εντάξει. Δε θα χρειαστείς ούτε netbook ούτε καλώδια.

More
15 Dec 2010 12:47 #86127 by call of duty
τι εννοεις συνδεδεμενο router?

More
15 Dec 2010 12:50 #86129 by Aνέστης Αδαμίδης
Router που είναι ήδη ρυθμισμένο και όλα τα παρεμφερή. Δηλαδή υπάρχει ήδη το internet εκεί που θα πας.

More
15 Dec 2010 22:59 #86196 by call of duty
παιδια,αυτο που φορας στο κεφαλι και μιλας online για το ps3 οταν παιζεις παιχνιδια οπως call of duty black ops που ειναι πολλα ατομα,τοτε μιλας και ακους μονο με οσους εχουν και αυτοι το ιδιο πραγμα?πως λεγεται και απο που μπορω να το βρω?

More
15 Dec 2010 23:42 #86200 by Aνέστης Αδαμίδης
Εννοείς το headset. Κοίτα, εγώ κάποτε με τον κολλητό μου όταν παίζαμε IV δεν είχαμε τέτοιο και ακούγαμε μεν όσους είχαν headset, αλλά δεν μπορούσαμε να τους πούμε τίποτα. Μετά βρήκαμε ένα μικρόφωνο, το συνδέσαμε και μπορούσαμε κι εμείς να μιλάμε. Με άλλα λόγια, αν έχεις ένα headset, μπορείς και να μιλάς και να ακούς τους άλλους. Αν οι άλλοι δεν έχουν μικρόφωνο(είτε μεμονωμένο είτε σε headset) τότε δεν μπορούν να σου μιλάνε. Headset μπορείς να προμηθευτείς από οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικών. Πας και τους λες ότι θέλεις ένα headset για Playstation 3 και νομίζω ότι θα μπορέσουν να σε κατατοπίσουν αυτοί μετά. Δε χρειάζεται να είναι κάνα τρομερό όνομα. Κι ένα απλό θα κάνει τη δουλειά.

More
18 Dec 2010 18:19 #86379 by call of duty
θελω να κανω μια ερωτηση για το headset.εκτος απο το text chat στο ps3,υπαρχει και το voice chat αν δε κανω λαθος.με αυτο απλως μιλας ή βλεπεις και τον αλλον κιολας?και αν τον βλεπεις,πως τον βλεπεις?με ειδικη καμερουλα π.χ playstation eye?

More
18 Dec 2010 18:31 #86380 by Aνέστης Αδαμίδης
Νομίζω πως μπορείς μόνο να μιλήσεις με κάποιον. Αν τον βλέπεις κιόλας χάνεις μέρος της οθόνης και αυτό δε συμφέρει για ένα game.