Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
batman wrote: Ευχαριστω big boss
Απλως δεν καταλαβα για αυτο το update,μπορεις να το εξηγησεις??
Please Log in or Create an account to join the conversation.
maresca wrote: εχω 1 προβλημα στο ps3.προεκιψε σημερα το μεσιμερι.εχω 2 account και οταν ανοιξα το ps3 να μπω στο 1 απ τα 2 δεν εμπενε και μου λεει[AN ERROR HAS OCCURREED.YOU HAVE BEEN SIGNED OUT OF PLAYSTATION NETWORK}αλλα στο αλλο account εμπενε και μπενει κανονικα.εκανα και επανεκκινηση το modem αλλα τιποτα.μπορειτε να με βοηθησετε?
Λογικα καμια αναβαθμηση θα κανουνdraginfable wrote: Παιδιά έχει πέσει το PSN; Δεν με αφήνει να συνδεθώ.
EDIT
Με αφήνει να συνδεθώ αλλά λέει στο PS Store : ''This service is not available in country/region.''
call of duty wrote: εγω θελω να βαλω internet στο ps3 μου για να παιζω online και εχω καποιες αποριες,γινεται να συνδεσω το ps3 με ενα modem και μετα να μπορω να παιζω κανονικα ή θελει κατι παραπανω?και αν δε γινεται ετσι πως μπορω να βαλω internet στο ps3 μου? :-k
Ναι μπορεις να το συνδεσεις με ενα modem και να κανεις απλα καποιες ρυθμισεις στο network settings που εχει στο αρχικο μενου..Μπορεις να κανεις και συνδεση με wireless μεσω wi-fi..Και παιζεις κανονικα αφου φτιαξεις ενα account στο playstation network..Μετα ετοιμοςcall of duty wrote: εγω θελω να βαλω internet στο ps3 μου για να παιζω online και εχω καποιες αποριες,γινεται να συνδεσω το ps3 με ενα modem και μετα να μπορω να παιζω κανονικα ή θελει κατι παραπανω?και αν δε γινεται ετσι πως μπορω να βαλω internet στο ps3 μου? :-k