Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Network: Ειδήσεις/Απορίες

More
05 Dec 2010 00:24 #85401 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Wired και νομιζω εισαι οκ. Δεν πιστευω να ζηταει κατι παραπανω.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Dec 2010 11:29 #85404 by call of duty
oκ.μολις το κανω θα σας πω αποτελεσματα.

More
06 Dec 2010 19:50 #85476 by call of duty
παιδια,το εκανα αλλα ειχα ενα απροσμενο προβλημα!το ethernet απο το ps3 δεν μπορω να το βγαλω γιατι σαν να εχει κολλησει νομιζω και να μη γινεται να το βγαλω.προσαθησα παρα πολυ για να το βγαλω αλλα δεν μπορω.απο την αλλη φοβαμαι μη σπασει κιολας.τι να κανω???

More
06 Dec 2010 21:11 #85478 by Aνέστης Αδαμίδης
Συνήθως τα καλώδια έχουν ένα δοντάκι από πάνω, το οποίο αν το πατήσεις μπορείς να βγάλεις το βύσμα πιο εύκολα. Εσένα δεν έχει το καλώδιο αυτό το δοντάκι; Αν το πατάς και δεν βγαίνει, συνέχισε να τραβάς, δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα. Αν σπάσει, μπορείς να με κατηγορήσεις για λανθασμένη καθοδήγηση.

More
06 Dec 2010 21:56 #85487 by call of duty
ειχε ενα δοντακι και τελικα το εβγαλα.οταν πηγα να παιξω για πρωτη φορα ονλινε στo pes 2010 μου εβγαλε κατι για μια αναβαθμιση αλλα εγω ειχα πατησει οχι εκεινη τη στιγμη και εχω δυο ερωτησεις,οταν θα παω να ξαναπαιξω θα μου το ξαναβγαλει ή ηταν μονο μια φορα και δε γινεται τωρα?αυτο αν μου το ξαναβγαλει,θα πρεπει να το κανω σε ολα τα παιχνιδια?

More
06 Dec 2010 22:17 #85489 by rafor
Νομιζω ειναι ενα update για ανανεωση των rosters και τιποτα παραπανω.

More
07 Dec 2010 14:45 #85506 by call of duty
και κατι τελευταιο,θα πρεπει οποτε θελω να βαζω το καλωδιο με το ps3 να ειναι κλειστο το playstation πρωτα ή δε χρειαζεται?

More
07 Dec 2010 17:46 #85510 by Aνέστης Αδαμίδης
Όχι δεν είναι ανάγκη να το έχεις κλειστό. Δεν θα πάθει τίποτα αν το συνδέσεις. Και τα updates είναι απαραίτητο σχεδόν να τα κάνεις, αλλιώς δεν έχεις ενημερωμένο λογισμικό και παιχνίδι.

More
07 Dec 2010 21:13 #85529 by call of duty
ενταξει, εγω απλως τοτε δεν το ειχα κανει γιατι ημουν κουρασμενος...σου δινει και μια δευτερη ευκαιρια ομως,ε?ασπουμε αν εγω τωρα παω να ξαναπαιξω θα μου το ξαναβγαλει τωρα,ετσι?

More
08 Dec 2010 02:26 #85545 by Μπάμπης Χαραλάμπους

call of duty wrote: ειχε ενα δοντακι και τελικα το εβγαλα.οταν πηγα να παιξω για πρωτη φορα ονλινε στo pes 2010 μου εβγαλε κατι για μια αναβαθμιση αλλα εγω ειχα πατησει οχι εκεινη τη στιγμη και εχω δυο ερωτησεις,οταν θα παω να ξαναπαιξω θα μου το ξαναβγαλει ή ηταν μονο μια φορα και δε γινεται τωρα?αυτο αν μου το ξαναβγαλει,θα πρεπει να το κανω σε ολα τα παιχνιδια?

Στο βγάζει όποτε εισαι συνδεδεμένος στο internet.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.