- Thank you received: 210
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Myrmidon wrote: Έχει "βουίξει" ολόκληρο το internet με το PS4.5 ......... Άντε να χαίρεστε τις κονσόλες σας. Πάντα τέτοια........
Τις παλιές μπορείτε να τις βάλετε......για ζαρντινιέρες.
fits79 wrote:
Myrmidon wrote: Έχει "βουίξει" ολόκληρο το internet με το PS4.5 ......... Άντε να χαίρεστε τις κονσόλες σας. Πάντα τέτοια........
Τις παλιές μπορείτε να τις βάλετε......για ζαρντινιέρες.
Να σου πω απλα οτι φημες υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν το θεμα ειναι αν ο οποιοσδηποτε τους δινει αξια.
Aπλα μην πιστευεις οτιδηποτε και αν ακους μεχρι να το δεις με τα ματια σου.
Γιατι αν ξεκινησο.........με τα ιδια σου τα ματια που μερικες φορες ουτε αυτο ειναι αρκετο.
Καλά. Τώρα με το PS VR να δούμε τι έχει να γίνει. Εδώ ο "Καραμήτρος" το PS4 δεν πιάνει τα 60Hz σε απλό και ταπεινό 1080p μου θέλει και VR τρομάρα του. παραθέτω specs, για όσους ήδη ξέχασαν.............
Οχι να γελας μαζι μας ομως, δεν φταιμε εμεις που η Sony κανει μπιπ ( ). Τωρα αν ειναι τετοια φημη χωρις καποια υποσταση καλυτερα να μην αναγραφετε καθολου στην πρωτη σελιδα και μας βαζει σε αγωνια για το μελλον της κονσολας μας. Ξερεις τι ειναι να δινεις τα πολυτιμα χρηματα που μαζευεις καιρο να παρεις κατι και να σου λενε μετα οτι τωρα θα βγει κατι καλυτερο. Φτου κι απ'την αρχη δηλαδη και πρεπει να πουλησω αυτη για να παρω την καινουρια αν ποτε βγει.the_prophet1987 wrote: Φήμες είναι μη ξεχνιόμαστε.Αλλά αν ισχύει θα πέσει πολύ γέλιο για κάποιους και πολύ κλάμα για κάποιους άλλους.Εγώ θα είμαι απο αυτόυς που θα γελάνε!