Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
tolismanager wrote: Καλημερα. Εχω την LG 55LA970V. Εδω ειναι τα χαρακτηριστικα της. www.skroutz.gr/s/3838106/LG-55LA970V.html#specs & www.lg.com/gr/televisions/lg-55LA970V Προχθες αγορασα το ps4 pro. Το συνδεω κ δυστυχως στο 2160p μου λεει unsupported. Εκανα τις οδηγιες περι safe mode κτλ. Τπτ. Στα settings του ps4 μου λεει αυτο, the connected tv does not support hdcp 2.2. applications that support 4k might not display in 4k. Καμια λυση ψαγμενη? κοιταξα κ για convertor hdcp 2.2 to 1.4 αλλα δν ξερω αν θα κανει κατι. κ υπαρχει μονο στο εξωτερικο για αγορα
Gewrgios1978 wrote: Καλησπέρα! Μπορείτε να μου πείτε αν στο καλώδιο HDMI του PS4 PRO, αναγράφεται ο κωδικός "E321011"; Ευχαριστώ!
Gewrgios1978 wrote: Το καλώδιο HDMI του PS4 PRO είναι ίδιο με το καλώδιο του παλιού PS4. Έχει τα ίδια στοιχεία γραμμένα πάνω του. Είναι και τα δύο HDMI 2.0 ή όχι;
Εισαι απολυτα σιγουρος οτι το ps4 pro δεν εχει hdmi 2.0 καλωδιο?DoUzOs wrote:
Gewrgios1978 wrote: Καλησπέρα! Μπορείτε να μου πείτε αν στο καλώδιο HDMI του PS4 PRO, αναγράφεται ο κωδικός "E321011"; Ευχαριστώ!
Gewrgios1978 wrote: Το καλώδιο HDMI του PS4 PRO είναι ίδιο με το καλώδιο του παλιού PS4. Έχει τα ίδια στοιχεία γραμμένα πάνω του. Είναι και τα δύο HDMI 2.0 ή όχι;
1) Δεν έχουμε δει κάποιον σχετικό κωδικό πάνω του.
2) Το καλώδιο του PS4 Pro δεν είναι HDMI 2.0, άρα μάλλον όχι.