Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
fits79 wrote: Μην ψαρωνεις.
Και νεα εκδοση ps4.5 να βγει στην ουσια απ' οτι καταλαβαινω το μονο που θα αλλαζει με την υπαρχον κονσολα ps4 θα ειναι οτι θα μπορει να παιζει μερικα οχι ολα τα παιχνιδια σε 4k αρκει να εχεις και 4k τηλεοραση ετσι.
Απο τη στιγμη που δεν εχεις 4k τηλεοραση θα σου ειναι αχρηστο το νεο ps4.5.
Παντα στη περιπτωση που βγει.
Mystique wrote:
Οχι να γελας μαζι μας ομως, δεν φταιμε εμεις που η Sony κανει μπιπ ( ). Τωρα αν ειναι τετοια φημη χωρις καποια υποσταση καλυτερα να μην αναγραφετε καθολου στην πρωτη σελιδα και μας βαζει σε αγωνια για το μελλον της κονσολας μας. Ξερεις τι ειναι να δινεις τα πολυτιμα χρηματα που μαζευεις καιρο να παρεις κατι και να σου λενε μετα οτι τωρα θα βγει κατι καλυτερο. Φτου κι απ'την αρχη δηλαδη και πρεπει να πουλησω αυτη για να παρω την καινουρια αν ποτε βγει.the_prophet1987 wrote: Φήμες είναι μη ξεχνιόμαστε.Αλλά αν ισχύει θα πέσει πολύ γέλιο για κάποιους και πολύ κλάμα για κάποιους άλλους.Εγώ θα είμαι απο αυτόυς που θα γελάνε!
the_prophet1987 wrote:
Mystique wrote:
Οχι να γελας μαζι μας ομως, δεν φταιμε εμεις που η Sony κανει μπιπ ( ). Τωρα αν ειναι τετοια φημη χωρις καποια υποσταση καλυτερα να μην αναγραφετε καθολου στην πρωτη σελιδα και μας βαζει σε αγωνια για το μελλον της κονσολας μας. Ξερεις τι ειναι να δινεις τα πολυτιμα χρηματα που μαζευεις καιρο να παρεις κατι και να σου λενε μετα οτι τωρα θα βγει κατι καλυτερο. Φτου κι απ'την αρχη δηλαδη και πρεπει να πουλησω αυτη για να παρω την καινουρια αν ποτε βγει.the_prophet1987 wrote: Φήμες είναι μη ξεχνιόμαστε.Αλλά αν ισχύει θα πέσει πολύ γέλιο για κάποιους και πολύ κλάμα για κάποιους άλλους.Εγώ θα είμαι απο αυτόυς που θα γελάνε!
Χααχαχαχα έχω κι εγώ Ps4 αλλά είναι του αδερφού μου,αυτός το πλήρωσε,γι αυτό θα γελάω...
fits79 wrote: Μ΄αρεσει που εσεις το εχετε δεσει οτι θα κυκλοφορησει νεο ps4.5 μονο απο κατι φημες.
Μην ειστε τοσο σιγουροι και τελικα απογοητευτειτε αν τελικα δεν κυκλοφορησει τιποτα.
Αν και εγω σας λεω οτι καθι να κυκλοφορησει θα πρεπει να εχετε μια 4κ τηλεοραση για να δειτε τις διαφορες απο τη στιγμη που δεν εχετε δεν αλλαζει κατι.