Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
IloveGames wrote: έτσι δεν είναι?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Γιατί, ποιος είπε κάτι τέτοιο; Σου λέμε μέσα απ' την εταιρία αγόρι μου, που ο καθένας έχει πρόσβαση! Τι άλλο θα ακούσω σήμερα; ](*,)rafor wrote: Και εγω αυτο υποψιαζομαι.Δεν θα το αφηναν ετσι ενα τοσο μεγαλο παιχνιδι.Κατα ποσο δηλαδη μπορει να εγινε τοσο ''αθορυβα'' και καποιος εκλεψε το παιχνιδι χωρις να τον παρει κανεις χαμπαρι.Πολυ φαντασια εχουν μερικοι...
συμφωνω μαζι σου φιλε μου. ειμαι σχεδον συγουρος οτι ειναι ενα διαφημιστικο κολπακη της EAchristos13 wrote: Το ελαφρος πονηρο μυαλο μου παει και καπου αλλου εμενα ομως.Γιατι να μην διερευσε επιτιδες?και μαμω τις διαφιμισεις....παιζεις το παιχνιδι οπως θα ειναι στη τελικη εκδοση, τιγκα στα bugs χωρις να μπορεις να το ευχαριστιθεις οπως πρεπει.Και μαλλον πιανει το κολπακι...εχω μεινει εκπληκτος με το ποσοι γραφουν σε φορουμ που κατεβαζουν το παιχνιδι οτι μολις βγει εφυγαν για αγορα
Φιλε να σου πω και εγω μια υποθεση εκανα δεν ειμαι και σιγουρος.Παντως αν ειναι οπως τα λεω το κολπακι επιασε και με το παραπανω.εχουν τρελαθει ολοι.βλεπω, σε sites που κατεβαζουν το παιχνιδι, γραφουν για προπαραγγελειες ολοι κλπ και οτι οταν θα βγει εφυγαν σουμπιτοι για αγορα...rafor wrote: Ενταξει, Alcatraz και το παιδι που φερνει τους καφεδες και αυτος που καθαριζει τις τουαλετες εχουν προσβαση.Λετε καποιος απο την development team να εκανε κατι τετοιο?Εγω δεν το νομιζω πραγματικα.