Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Crysis 2

More
25 Jan 2011 16:08 #88656 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Crysis 2

IloveGames wrote: Κρίμα που δεν θα το παίξουμε...γιατί από ότι βλέπω μόνο η καλύτερη κάρτα της αγοράς θα το τρέχει. Θα γίνει ότι έγινε και με το 1ο Crysis. Τώρα έχω μια ATI 5850 και δεν βλέπω να την αλλάζω για πολύ καιρό μιας και δεν είμαι harcore gamer (και λόγω εποχής) αλλά και πάλι κρίμα για το Crysis 2.

Μα καλά, διαβάζεις καθόλου αυτά που γράφουμε ή τίποτα? :break pc: ](*,)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jan 2011 16:27 #88660 by Γιάννης Παναγιωτίδης

Alcatraz wrote:

IloveGames wrote: Κρίμα που δεν θα το παίξουμε...γιατί από ότι βλέπω μόνο η καλύτερη κάρτα της αγοράς θα το τρέχει. Θα γίνει ότι έγινε και με το 1ο Crysis. Τώρα έχω μια ATI 5850 και δεν βλέπω να την αλλάζω για πολύ καιρό μιας και δεν είμαι harcore gamer (και λόγω εποχής) αλλά και πάλι κρίμα για το Crysis 2.

Μα καλά, διαβάζεις καθόλου αυτά που γράφουμε ή τίποτα? :break pc: ](*,)

και φυσικά διαβάζω, και μάλιστα όχι μόνο από εδώ αλλά και από πολλά άλλα forums. Ωστόσο συνεχίζω να πιστεύω πως η έκδοση του υπολογιστή θα είναι αρκετά βαριά. Το ότι κατασκευάζεται και για κονσόλες δεν σημαίνει ότι η έκδοση του υπολογιστή θα ανταλλάξει μεγάλος μέρος των δυνατοτήτων των παιχνιδιών του υπολογιστή με αυτές των κονσολών. Αν είναι έτσι τότε θα μπορούσαν άνετα πολλά παιχνίδια να φτιαχτούν έτσι στο μέλλον ώστε να μην αλλάξω κάρτα γραφικών για 7 χρόνια. Αυτό όμως δεν βολεύει πολλές εταιρίες...λογικό δεν είναι?
Άλλα όλα αυτά είναι το τι πιστεύω εγώ, το τι θα γίνει μόνο να περιμένουμε να δούμε μπορούμε.

More
25 Jan 2011 16:34 #88663 by Ιβάν
Εάν λοιπόν διάβαζες αυτά που γράφουμε θα ήξερες πως το Crysis 2 δεν θα έχει τόσο μεγάλες απαιτήσεις όσο είχε το Crysis. Ναι μεν θα είναι βαρύ κλπ αλλά οι περισσότεροι θα μπορούν να το τρέξουν!

More
25 Jan 2011 16:54 #88666 by Γιάννης Παναγιωτίδης
δεν πρόσεξες τι έγραψα? Επιπλέον όταν λες οι περισσότεροι, εννοείς οι περισσότεροι που αγόρασαν φέτος τους υπολογιστές? Επίσης το "θα μπορούν να το παίξουν" είναι πολύ διαφορετικό από το "θα μπορέσουν να το απολαύσουν". Γιατί ο παλιός μου υπολογιστής μπορούσε να παίξει το Age of Empires 3, ΑΝ φυσικά δεν σε πείραζε το ότι κολλούσε κάθε 5 δευτερόλεπτα.
Μακάρι να κάνω λάθος, και εγώ θέλω να το παίξω, και μακάρι να το παίξουν χωρίς πολλά προβλήματα και παλιότερα μηχανήματα. Δεν θα κάνουμε debate εδώ, δεν είμαστε αντίπαλοι xD. Απλά αναφέρω πιθανές περιπτώσεις. Εξάλλου όλα αυτά που ακούμε φήμες, διαφημίζουν το προϊόν τους. Πιο σίγουρα θα μπορέσει να μας απαντήσει κάποιος από τους ανθρώπους του gameworld μιας και είναι "μέσα στα πράγματα".
Και πάλι λέω πως άμα κάνω λάθος και μπορέσουμε να το παίξουμε εγώ μόνο θα χαρώ.

More
25 Jan 2011 17:17 #88671 by Ιβάν
Εχω ασχοληθεί με αυτό και ξέρω τι σου λέω.

Εννοουσα να το απολαύσουμε, φυσικά και δεν θέλω να κολλάει, έτσι δεν έχει νόημα να το παίξεις!

More
28 Jan 2011 01:21 #88802 by dfk_7677
Replied by dfk_7677 on topic Crysis 2
Θα υπάρξει demo και για το PC .

[youtube:1i8vy656]
[/youtube:1i8vy656]

[center:1k6ewvpz]
[img

[img
[/center:1k6ewvpz]

More
29 Jan 2011 19:36 #88901 by Ιβάν
Το Crysis 2 multiplayer demo στο PC
Μετά τους κατόχους Xbox 360 τώρα ήρθε και η σειρά των PC gamers!

Μετά την "φρίκη" που φάγανε οι PC gamers όταν είδαν ότι η multiplayer beta του Crysis 2 θα είναι αποκλειστικά για xbox 360, έρχεται η στιγμή της δικαίωσης. Σύμφωνα με ανακοίνωση μέσω του Twitter , η Crytek ετοιμάζει να κυκλοφορήσει και την έκδοση του demo για PC. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ημερομηνία έκδοσης του demo, επομένως θα αναμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση με δελτίο τύπου από την Γερμανική εταιρεία.

[center:167w2m0t][youtube:167w2m0t]
[/youtube:167w2m0t][/center:167w2m0t]

Το Crysis 2 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 25 Μαρτίου 2011 για PC, PS3 και Xbox 360.

Γιάννης Μπόκας

More
31 Jan 2011 00:14 #88949 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Δεν με πειθουν τα πλανα απο ps3, 360... Ισως κανω λαθος, αλλα η λεπρομερεια μου φαινεται μικρη

More
02 Feb 2011 15:09 #89127 by Γιάννης Μπόκας
Ανακοινώθηκαν οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος του Crysis 2 για PC:

Internet connection for the installation of the game and for play online
CPU: Intel Core 2 Duo 2GHz, AMD Athlon 64 X2 2Ghz or better
RAM: 2GB
HDD:9 GB
DVD ROM: 8x
GPU: nVidia 8800GT 512Mb RAM, ATI 3850HD 512Mb RAM
Audio: DirectX 9.0c-compatible
Keyboard, Mouse or the Microsoft Xbox 360 Controller for Windows

Το συγκεκριμένο κείμενο αναρτήθηκε στην Γερμανική σελίδα του Crysis στο Facebook

Προσωπικά μου φαίνονται αρκετά καλές, δεν θα χρειαστούμε και super-PC!

More
02 Feb 2011 16:03 #89130 by rafor
Replied by rafor on topic Crysis 2
Πολυ μικρες μου φαινονται.Ειδικα στα 2GB Ram παραξενευτηκα πιο πολυ.Επισης πως και υποστηριζει Vista?Αμα τα στοιχεια ισχυουν, τοτε θα εκαναν υποχωρησεις για να μπορουν ολοι να παιζουν το παιχνιδι.