Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
rafor wrote: Πολυ μικρες μου φαινονται.Ειδικα στα 2GB Ram παραξενευτηκα πιο πολυ.Επισης πως και υποστηριζει Vista?Αμα τα στοιχεια ισχυουν, τοτε θα εκαναν υποχωρησεις για να μπορουν ολοι να παιζουν το παιχνιδι.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Πηγή: Crysis German Facebook pageInternet connection required for activation
CPU: Intel Core 2 Duo 2 Ghz, AMD Athlon 64 x2 2 Ghz or better
GPU Nvidia GeForce 8800 GT 512 MB of memory or higher; ATI/AMD Radeon 3850HD 512Mb RAM or higher
Memory: 2 GB of RAM
Hard Drive Space: 9 GB
DVD-ROM with 8x speed
Audio: DirectX9c compatible
Keyboard, mouse or Xbox 360 controller for Windows
ε ναι.. οπως εγινε και με τα παλια.. ενας πολυ αναμενόμενος τιτλος NonethelessNikos-PC wrote: Τέλεια γραφικά. Για να παίξει κάποιος όμως το παιχνίδι σε full γραφικά θα πρέπει να περιμένει κάποια χρόνια γιατί δεν πιστεύω να υπάρχει τώρα κάρτα γραφικών που να μπορεί να σηκώσει το Crysis 2.
bond wrote: επαιξα την beta στο xbox 360 . να πω την αληθεια μου φανηκε πολυ κακο το multiplayer σπασμοδικη κινηση,lag κ.α . ελπιζω να το βελτιωσουν αρκετα στο τελικο προιν γιατι ετσι δεν θα προσεκλισει πολυ κοσμο το παιχνιδι
geololj wrote: Εγώ περιμένω από την Crytek και κανένα νέο τίτλο. Κάτι διαφορετικό από το Crysis. Όχι ότι δε μου άρεσε το πρώτο, ακόμα παίζω διάφορα mods. Απλά με τέτοιο ταλέντο που έχουν, θα μπορούσαν (με ακούς Crytek?!) να φτιάξουν ένα open-world game σε φάση GTA. Αρκεί βέβαια μαζί με το παιχνίδι να είχαμε δώρο έναν υπερυπολογιστή
μπορει να φταιει που το δοκιμασα την πρωτη μερα. παντως νομιζω οτι στο crysis ταιριαζει περισσοτερο η ζουγκλα παρα η ποληx_yannis wrote: Οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος ανακοινώθηκαν και επίσημα από την EA
bond wrote: επαιξα την beta στο xbox 360 . να πω την αληθεια μου φανηκε πολυ κακο το multiplayer σπασμοδικη κινηση,lag κ.α . ελπιζω να το βελτιωσουν αρκετα στο τελικο προιν γιατι ετσι δεν θα προσεκλισει πολυ κοσμο το παιχνιδι
Εμένα η beta μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν είχα ούτε lag ούτε τίποτα. Το μόνο πρόβλημα ήταν τις πρώτες μέρες που μου κόλλαγε στο lobby.