Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο είναι το καλύτερο FPS όλων των εποχών?

More
22 Feb 2015 22:39 #157078 by Αντώνης Δαγκαλίδης
ξέρω ότι κινδυνεύει η ζωή μου μ αυτό που θα πω, αλλά δεν έχω παίξει κανένα half-life :P οπότε εγώ λέω crysis 1

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 May 2015 01:40 #160985 by Άκης Ζαχαριάδης
Χα!!! φυσικά και είναι το battlefield 3 και όσοι έχουν premium, άπλα με καταλαβαίνουν

More
17 May 2015 02:43 #160992 by Τάσος Μαραγκός
ενα με τιποτα δεν θα μπορουσα να επιλεξω...
Unreal tournament,quake (ποσο καψιμο με εκεινο το arena ρε φιλε),και ενα απο τα πιο νεα φυσικα το BF3...

More
18 May 2015 19:04 #161161 by john
gia story i seira HL einai prosopika i kaliteri

an kai games opos to metro duke nuke'em kai wolfenstein akolou8oun "sxetika" konta
apo multiplayer hands down einai to cs:go
akoulou8oun unreal turnament ,team fortress 2
cod mw2, AW
ta BF an kai fobera overal games den mou aresan toso oso ta proigoumena me xliaro story kai apesio netcode sto mp.

*HL3 will it come ???*

More
18 May 2015 20:48 #161169 by Χρήστος Λύκας
Δεν είμαι τεράστιος fan των Shooter γενικά, αλλά σίγουρα δε θα ξεχάσω τα χρόνια που πηγαίναμε και παίζαμε στα internet cafe όλη η παρέα Cs 1.6, αργότερα Cs: Source και Unreal Tournament 2004 (το έχω ακόμα το cd και σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό να το ξανά εγκαταστήσω).

Το αποκορύφομα ήταν όταν ανακαλύψαμε με τα παιδιά, το Online Co-op service που παρείχε τότε το Cs: Source και τρώγαμε κάθε τρεις και λίγο report για τα bunny hop scripts που χρησιμοποιούσαμε. :lol:

More
18 May 2015 21:28 #161182 by Anastasios Vozatzidis
Battlefield bad company 2 - Vietnam dlc <3

Ότι ποιο ατμοσφαιρικό και καλο έχω παίξει σε online fps

More
18 May 2015 22:48 #161194 by Σάββας Κιλικίδης
Για εμενα παντα η σειρα Call of Duty και BattleField θα αποτελουν αριστουργηματα για εμενα.Επισης και το Counter Strike GO ειναι πολυ καλο θα το συνηστουσα σιγουρα σε καποιον

More
18 May 2015 23:35 #161198 by Vasilis96

Nexilon wrote: Δεν είμαι τεράστιος fan των Shooter γενικά, αλλά σίγουρα δε θα ξεχάσω τα χρόνια που πηγαίναμε και παίζαμε στα internet cafe όλη η παρέα Cs 1.6, αργότερα Cs: Source και Unreal Tournament 2004 (το έχω ακόμα το cd και σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό να το ξανά εγκαταστήσω).

Τα ειπες ολα...πιτσιρικαδες 8-9-10 χρονων πηγαιναμε 9-11 στο net cafe τα καλοκαιρια και παιζαμε η CS,HalfLife η UT.Μετα μπαλα και κρυφτο ολη την μερα.

Απιστευτα παιχνιδια ολα τους.

More
19 May 2015 00:46 #161205 by Βασίλης Μαρούλης
Ναι, έχουν περάσει χρόνια από τότε. Και ναι, έχουν βγει καλύτερα παιχνίδια από αυτό, από πλευράς γραφικών, σεναρίου, ήχου, εφέ, όλα...
Αλλά κάθε, μα κάθε φορά που πετυχαίνω το αρκτικόλεξο fps, ο νους μου πάει στο call of duty 2. Όχι το modern warfare 2, προσοχή.

Call of duty 2, λιώσιμο.

More