Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Far Cry Primal

More
03 Mar 2016 15:08 #177446 by Θάνος Ζόγκας
Προσφάτως παρατηρήθηκε πως οι χάρτες των Far Cry Primal και Far Cry 4 φέρουν πολλές ομοιότητες στην τοποθεσία των οροσειρών και των σωμάτων νερού. Η Ubisoft έχει ξαναχρησιμοποιήσει αυτή την τακτική για το Far Cry 3: Blood Dragon, επρόκειτο όμως για spin - off. Το θεωρώ άκρως απαράδεκτο για μια τόσο μεγάλη εταιρεία να μην μπαίνει στον κόπο να προσφέρει νέο content, έστω και λεπτομέρειες, στους θαυμαστές τις σειράς. Ύστερα από αυτήν την πληροφορία, προσωπικά θα το ξανασκεφτώ εάν είμαι πρόθυμος να διαθέσω χρηματικό ποσό για ένα παιχνίδι - αντιγραφή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Mar 2016 23:33 #177705 by Dimitris Houliaras
Replied by Dimitris Houliaras on topic Far Cry Primal
Το παιχνίδι που με έκανε να φτιάξω λογαριασμό στο gameworld :P Τα σπάει και θέλω τόσο πολύ να το παίξω!

More
01 Apr 2016 20:30 - 01 Apr 2016 20:31 #179179 by Τάσος Νικολακόπουλος
Η Ubisoft γνωστοποίησε πως με την αναβάθμιση της 12ης Απριλίου, θα έρθει ένα νέο Survival mode. Το πιο ενδιαφέρον είναι ο δείκτης δυσκολίας του που φτάνει στα ύψη, ενώ μπορείτε να επιλέξετε και τον μόνιμο θάνατο, που σημαίνει πως αν πεθάνετε μια φορά, χάνετε όλη την πρόοδο που έχετε κάνει. Διαβάστε περισσότερα για το νέο Survival mode του Far Cry Primal .

Attachments:
Last edit: 01 Apr 2016 20:31 by Τάσος Νικολακόπουλος.

More
18 Apr 2016 00:36 #180216 by Μάνος Γρυπάρης

Έπαιξα λίγο περισσότερο Far Cry Primal σήμερα ξεκλειδώνοντας σημεία για Fast Travel, στα οποία απλά χρειάστηκε να ανάψω φωτιά.

Το σύστημα μάχης περιλαμβάνει melee επιθέσεις για πρώτη φορά στη σειρά Far Cry και αρχίζω σταδιακά να το συνηθίζω. Παρόλα αυτά, οι μάχες με μικρόσωμα ζώα είναι βάσανο, καθώς θα πρέπει διαρκώς να κοιτάτε στοχεύοντας προς το έδαφος, ανάμεσα στην βλάστηση όπου καμουφλάρονται καλά κι αυτό δεν είναι ότι καλύτερο. Αντίθετα, οι μάχες με τους εχθρούς είναι πιο εύκολες ειδικά όταν αποκτήσετε την τρίτη health bar και το heal κατά την διάρκεια του τρεξίματος.

Στην πορεία απέκτησα ορισμένα ακόμη skills που μου έδωσαν ώθηση στη μάχη και βοήθησα μικρές ομάδες από Wenja, είτε απελευθερώνοντάς τους από ομήρους, είτε βοηθώντας τους στις μάχες με την αντίπαλη φυλή. Αν πεθάνουν σύμμαχοι εν ώρα μάχης τότε αφαιρούνται απ' τον συνολικό πληθυσμό του χωριού σας. Επίσης το gathering των resources το βρήκα βαρετό. Το crafting πλέον γίνεται σκέτο grinding, καθώς όταν πρέπει κάθε λίγα λεπτά να craftάρετε όπλα και βέλη, αναγκάζεστε να μαζεύετε κάθε 5-10 μέτρα ότι ξύλο, βότανο ή δέρμα ζώου βρείτε μπροστά σας! Ε μετά από κάποιες ώρες λογικό είναι να βαρεθείτε.

Γενικά οι αποστολές έχουν ένα ενδιαφέρον αλλά το σύστημα μάχης σας αδικεί. Δεν φταίει μόνο η first-person camera αλλά και το ότι μπορεί απ' το πουθενά να σας την πέσει μια αρκούδα, η οποία θέλει 7-8 βέλη για να πέσει και σας περνάει στο σπριντ, ενώ σας ακολουθάει μανιασμένη. Κοινώς, αν γίνει κάτι τέτοιο είστε νεκρός. Όπως εγώ που βρέθηκα να έχω γκρεμό από κάτω και μπροστά μου το κτήνος.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments: