Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Far Cry Primal

More
19 Jan 2016 22:44 #175672 by Τάσος Νικολακόπουλος
Η Ubisoft σας δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψετε στην Γαλλία και να μείνετε σε μια... σπηλιά. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα αρκετά ενδιαφέρον promotion trick για την κυκλοφορία του Far Cry Primal. Αν θέλετε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την σχετική είδηση .

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jan 2016 23:16 #175676 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Far Cry Primal
Η σπηλιά του Νταβέλη πέφτει ποιο κοντά :woohoo: :lol:

More
19 Jan 2016 23:23 #175677 by Κατερίνα Μαρίνου
Χαχα, πως θα ειναι αραγε να μεινουμε σε μια σπηλια εστω για ενα βραδυ?. Θα αντεξουμε η θα φυγουμε αμεσως. Η Ubi παιζει λιγακι με την ψυχολογια του ανθρωπου αν προτεινει τετοια δοκιμασια. ;)

More
20 Jan 2016 19:23 #175705 by Myrmidon

Mystique wrote: Χαχα, πως θα ειναι αραγε να μεινουμε σε μια σπηλια εστω για ενα βραδυ?. Θα αντεξουμε η θα φυγουμε αμεσως. Η Ubi παιζει λιγακι με την ψυχολογια του ανθρωπου αν προτεινει τετοια δοκιμασια. ;)

Πως φαίνεται ότι δεν έχεις κάνει camping ποτέ :huh:

More
20 Jan 2016 21:48 #175714 by Κατερίνα Μαρίνου
Μεσα σε σπηλια λεει να μεινουμε, οχι διπλα σε παραλια. ;) Αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Στη παραλια μια χαρα θα μου αρεσε να καθομαι αλλα μεσα σε μια σκοτεινη σπηλια θα αισθανομουν αβολα. Δεν ειμαι Λαρα Κροφτ. :P

More
21 Jan 2016 09:49 - 21 Jan 2016 09:50 #175729 by Myrmidon

Mystique wrote: Μεσα σε σπηλια λεει να μεινουμε, οχι διπλα σε παραλια. ;) Αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Στη παραλια μια χαρα θα μου αρεσε να καθομαι αλλα μεσα σε μια σκοτεινη σπηλια θα αισθανομουν αβολα. Δεν ειμαι Λαρα Κροφτ. :P

Adapt, Improvise, Overcome B)
Last edit: 21 Jan 2016 09:50 by Myrmidon.

More
21 Jan 2016 17:34 #175745 by Τάσος Νικολακόπουλος
Ανακοινώθηκε νέο PS4 bundle με το πολυαναμενόμενο Far Cry Primal μαζί. Όσοι δεν έχετε αγοράσει ακόμα next-gen κονσόλα, καλό θα ήταν να σκεφτείτε το συγκεκριμένο bundle. Θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το Far Cry Primal, στις 23 Φεβρουαρίου. Διαβάστε περισσότερα .

Attachments:

More
15 Feb 2016 17:37 - 15 Feb 2016 21:01 #176765 by Myrmidon
Βγήκαν και οι τιμούλες. Περιττό να πω πόσο άρχοντας νοιώθω που δεν θα το αγοράσω για κονσόλες. :lol:
Last edit: 15 Feb 2016 21:01 by Myrmidon.

More
26 Feb 2016 21:36 #177202 by Μάνος Γρυπάρης
Far Cry Primal gameplay

Πήραμε μια πρώτη εμπειρία στο Expert Mode από το Far Cry Primal.
Ακολουθεί διαφορετικό στυλ από τα προηγούμενα Far Cry, ως προς το ότι πρέπει να κάνετε crafting τα όπλα σας τα οποία ξεκλειδώνονται σταδιακά, δεν υπάρχουν σφαίρες (εννοείται αφού βρισκόμαστε στο 10.000 π.χ.) ενώ είστε ο αδύναμος κρίκος της τροφικής αλυσίδας, κόντρα σε μαμούθ, sabertooth και καλά εξοπλισμένες αντίπαλες φυλές.

Ο χάρτης είναι ανοιχτός για εξερεύνηση και καλείστε να ενωθείτε με το υπόλοιπο μέρος της φυλής σας που βρίσκεται στην περιοχή Oros. Για να φτάσετε ως εκεί θα πρέπει να στρατολογήσετε διάφορους συμπολίτες σας από την ίδια φυλή που βρίσκονται σκόρπιοι στο χάρτη. Παρουσιάζει ενδιαφέρον, αλλά κατά την άποψή μου όχι στον ίδιο βαθμό με τα προηγούμενα Far Cry.

Δείτε το πρώτο μας gameplay video:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Feb 2016 23:31 #177215 by Παντελής Δασκαλέλος
Πριν κυκλοφορήσει το Far Cry Primal ήταν ένα από τα games που με είχαν ψήσει να δοκιμάσω κυρίως λόγω του προιστορικού setting. Παράγγειλα και την Collector's του περιμένοντας πως και πως να το πιάσω στα χέρια μου. Δυστυχώς το τελικό αποτέλεσμα χωρίς να είναι κακό, δεν ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες μου. Το πρώτο παράπονο μου είναι στο τεχνικό κομμάτι, αφού αφενός η Dunia Engine 2 είναι γερασμένη και κατά δεύτερο λόγο δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη γιατί το game τρέχει σε sub HD ανάλυση στο Xbox One. H engine είναι ελαφριά, οπότε προφανώς η Ubisoft δεν μπήκε στον κόπο να κάνει το σωστό optimization.

Στο κομμάτι του gameplay τώρα πολύ σύντομα ένιωσα το αίσθημα της επανάληψης, αλλά και της απόλυτης κυριαρχίας. Ένιωσα ότι εγώ είμαι στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας και όχι τα διάφορα θηρία. Πολύ σύντομα ο Takker γίνεται overpowered και το αρχικό αίσθημα του αγώνα για την επιβίωση σε ένα αφιλόξενο κόσμο απλά χάνετε. Έτσι είχα νιώσει και στο Valley of the Kings DLC του Far Cry 4, όπου στο πρώτο Yeti αισθανόσουν δέος και μετά τα έτρωγες για πρωινό.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το review του Far Cry Primal κάνοντας κλικ εδώ.