Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Far Cry Primal

More
07 Oct 2015 03:20 #169463 by Γιώργος Λόλας
Η Ubisoft έδωσε μερικές πληροφορίες για το νέο μέλος της σειράς Far Cry, το Far Cry Primal. Από ότι φαίνεται, θα έχει αρκετά στοιχεία survival και αν αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε και gameplay τύπου sandbox, τότε θα έχει αρκετό ενδιαφέρον ελέω και του setting (Stone Age).

Όλες οι πληροφορίες στο σχετικό άρθρο .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Oct 2015 07:46 - 07 Oct 2015 08:05 #169466 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Far Cry Primal
Ok η έκδοση για το PC έρχεται το Μάρτη του '16. Αν και όντως το βίντεο δε δείχνει πολλά, είναι αρκετό για να πάρουμε μια μικρή πρόγευση απο την νέα Dunia. Είμαι λάτρης των Farcry 3-4 τα οποία αποτέλεσαν άμεσες αγορές.Tο μόνο που λείπει κατ' εμέ είναι ένα adaptation για VR.

Ο Creative director Jean-Christophe Guyot, έχει δουλέψει στα Prince of Persia και Prince of Persia: The Forgotten Sands, με την ίδια ιδιότητα.
Last edit: 07 Oct 2015 08:05 by Myrmidon.

More
13 Dec 2015 03:01 #173253 by Μάνος Γρυπάρης
O AngryJoe παίζει Far Cry Primal.

Το περιβάλλον μας μεταφέρει στην πρωτόγονη εποχή όπως βλέπετε, επομένως αξιοποιείτε την τότε τεχνολογία. Ο χαρακτήρας σας αναπτύσσει Strength, Speed και Stealth, attributes που αφορούν και τα αντίστοιχα skills.

Αντί για οχήματα, θα μπορείτε να καβαλικέψετε...τέρατα! Ανεβάζοντα τα Beast Master Skills καβαλάτε ακόμη πιο ισχυρά τέρατα. Αν μη τι άλλο το gameplay δείχνει ενδιαφέρον. Μένει να δούμε και το σενάριο. Βρισκόμαστε πάντως στη Μεσολιθική περίοδο (10.000 π.χ.) στην εικονική χώρα Oros και το gameplay ειναι open world. Υπάρχουν ζώα που έχουν εκλείψει όπως τα μυθικά μαμούθ ή τίγρεις με μεγάλους χαβλιόδοντες.

Θα αναλάβετε τον ρόλο ενός κυνηγού, το voice acting του οποίου έχει αναλάβει ο δικός μας, Ηλίας Τουφεξής.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Dec 2015 15:00 #173298 by Απόστολος Καραβίας
Από τα λίγα franchise που αλλάζουν εντελώς θέμα και φαίνεται ότι θα έχει επιτυχία. Προσωπικά το περιμένω πως και πως, έχει καταντήσει μονότονη η gaming βιομηχανία τα τελευταία χρόνια, μια αλλαγή όπως αυτή είναι ευπρόσδεκτη.

Είναι ωραίο που παρά την αλλαγή του setting κρατάει το χαρακτήρα της σειράς όμως!

More
14 Dec 2015 11:51 #173403 by Myrmidon
Οι αλλαγές όταν είναι πετυχημένες και του γούστου μου είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Όσο για το σενάριο, σε τέτοιου είδους παιχνίδια, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Προτιμώ να μην έχει και φτιάχνω το δικό μου καθώς παίζω. Μέχρι τον Μάρτη έχουμε καιρό.

More
15 Dec 2015 08:31 #173453 by Σταύρος Δήμου
Σαν ιδέα και παρουσίαση μου αρέσει πάρα πολύ.
Λίγα πράγματα να φτιάξουν όπως τα δόρατα όμως... Δε ξέρω, ο τρόπος που λειτουργεί με το animation του μου φαίνεται λάθος.

More
17 Dec 2015 03:13 #173627 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Δείχνει αρκετά πρωτότυπο, και μόνο για τη στροφή που κάνει σε σχέση με τα προηγούμενα Far Cry. Από εκεί και πέρα, 10.000 π.Χ., διαβάζω, "Oros" η εικονική χώρα (όχι, καθόλου ελληνική λέξη), το μυαλό μου πηγαίνει στην ομώνυμη ταινία .

More
17 Dec 2015 12:35 #173639 by Σταύρος Δήμου
little known fact: η εποχή αυτή είναι πολύ κοντά στην εποχή που αναφέρει ο Πλάτωνας ότι βυθίστηκε η Ατλαντίδα (9600 π.Χ.)
φάση θα χε ένα σχετικό dlc, ή έστω ένα easter egg.

More
17 Dec 2015 17:48 #173662 by Myrmidon

StavrosDimou wrote: little known fact: η εποχή αυτή είναι πολύ κοντά στην εποχή που αναφέρει ο Πλάτωνας ότι βυθίστηκε η Ατλαντίδα (9600 π.Χ.)
φάση θα χε ένα σχετικό dlc, ή έστω ένα easter egg.

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.