Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Halo 5: Guardians (Xbox One)

More
02 Nov 2015 16:10 #170538 by Γιάννης Πετρόχειλος
Φίλε Μάνο η Microsoft στέλνει ερωτηματολόγια στους Xbox Live Rewards Members και ρωτάει πόσοι παίζουν split screen και αν τους αρέσει και διάφορα ερωτήματα γύρω από αυτό. Καρφωτή; :lol: Οπότε μάλλον τη 343 θα ψάχνει η παρέα σε λίγο και όχι εμένα :P (win!) Θα το πάρω used πάντως :Ρ (Παντελή κάνε rage :woohoo: )

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Nov 2015 17:11 #170545 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ έχω να πω ότι περιμένω τον Γιάννη για να ολοκληρώσω το co-op στο Legendary. Γκρινιάζει αλλά μόλις το παίξει θα του αρέσει είμαι σίγουρος!

More
02 Nov 2015 17:21 - 02 Nov 2015 18:20 #170546 by Γιάννης Πετρόχειλος
Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει. Η γελοία έλλειψη σε features όμως το καθιστά κακό Halo. ΌΧΙ κακό παιχνίδι. Κακό Halo. Και είπα ότι δε το παίρνω γιατί δε θέλω να πάρει τα λεφτά μου η 343. Δε γίνεται να γράφεις στο [mod removed] τους fan της σειράς και εγώ να σε πληρώνω. Απλά δε γίνεται! Και 70 ευρώ να μου το πούλαγε τώρα κάποιος σφραγισμένο θα το έπερνα, αρκεί να μην είναι μαγαζί. Απλό.

Υ.Γ. Angry Joe is here. Το λεπτό 14:47 είναι ακριβώς ότι λέω τόσο καιρό.
Last edit: 02 Nov 2015 18:20 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
19 Nov 2015 16:15 #171307 by Παντελής Δασκαλέλος
Η 343 Industries αρχίζει σιγά σιγά να προσθέτει τα features που έλειπαν από το Halo 5: Guardians αρχής γενομένης με το Big Team Battle. Διατίθεται δωρεάν μέσω του Battle of Shadow and Light update .

More
27 Nov 2015 00:02 #171680 by Δημήτρης Τσετσώνης
Installation 01: Τα Halo 1-3 στα PC

Πως σας φαίνεται η ιδέα και η εκτέλεση ?? Εγώ πιστεύω πως θα είναι πολύ καλό!

More
17 Dec 2015 10:45 #173633 by Tony
Replied by Tony on topic Halo 5: Guardians (Xbox One)
Πώς σας φάνηκε το ''cartographer's gift''?? Εγώ προσωπικά δεν τα έχω τσεκάρει όλα όσα έφερε αυτό το update , αλλά αυτά που νοιάζουν πιο πολύ είναι :
1)Forge
2)Seasons

Btw με το καλημέρα έφαγα 2ωρο ban.

όποιος θέλει να μπούμε holiday doubles να μου στείλει να παίξουμε(2v2).

More
05 Apr 2016 22:11 - 05 Apr 2016 22:12 #179466 by ΣΤ
Replied by ΣΤ on topic Halo 5: Guardians (Xbox One)
Ο Phil Spencer αποκλείει ( ; ) το ενδεχόμενο PC κυκλοφορίας για το Halo 5.
Στο πλαίσιο ευρύτερης εξήγησης τους γιατί κάποια games θα παραμείνουν exclusives o Phil Spencer έκανε κάποια σχόλια σχετικέ με το Halo 5 σε PC. Συγκεκριμένα είπε "Όσο αναφορά κάποιο Halo για PC θεωρώ πως υπάρχουν πολλές δυνατότητες αυτήν την στιγμή αλλά δεν θέλω να κοιτάξουμε πίσω στο Halo 5. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει τίποτα το οποίο μπορεί να καταλήξει στα PC αλλά θα προτιμούσα να κοιτάξουμε μπροστά στα επόμενα σχέδια μας". Επιπλέον δήλωσε πως το Halo 5 είναι ένα παιχνίδι το οποίο ήταν εξ αρχής σχεδιασμένο για κυκλοφορία σε κονσόλα και όχι σε PC. Διαβάστε το σχετικό άρθρο για περισσότερες πληροφορίες.
Last edit: 05 Apr 2016 22:12 by ΣΤ.

More
27 Jun 2016 14:17 #183135 by Τάσος Νικολακόπουλος
Όσοι δεν έχετε στην κατοχή σας το Halo 5: Guardians αλλά θέλετε να το δοκιμάσετε, μπορείτε να το κάνετε εντελώς δωρεάν από τις 29 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου. Η 343 Industries το διαθέτει χωρίς χρέωση για αυτές τις μέρες, γιορτάζοντας την κυκλοφορία του Warzone Firefight DLC. Διαβάστε περισσότερα .

Attachments:

More
29 Jun 2016 19:21 #183245 by Πιέρρος Φουστέρης
Μόλις βγήκε νέο trailer για το Warzone, το όγδοο μεγαλύτερο expansion του Halo 5! Έχει μέγεθος 7 GB και σας προσφέρει 10 ροές περισσότερη διασκέδαση! Δείτε το trailer και κατεβάστε το ASAP!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
02 Jul 2016 19:01 #183420 by Πιέρρος Φουστέρης
Για μία ακόμη ημέρα θα μπορούν να απολαύσουν την δωρεάν διάθεση του παιχνιδιού οι κάτοχοι Gold συνδρομής, όπως μάθαμε σήμερα. Άρα, μέχρι και τις 6 Ιουλίου, θα μπορείτε, όσοι έχετε Gold account, να παίξετε το Halo 5: Guardians δωρεάν!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister