Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Halo 5: Guardians (Xbox One)

More
21 Oct 2015 20:22 #169985 by Tony
Replied by Tony on topic Halo 5: Guardians (Xbox One)
Απ'ο,τι βλέπω έχει φάει ψιλοκράξιμο το soundtrack αλλά εμένα μου αρέσει....(ταιριάζει στην προσεγγιση halo της 343!)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Oct 2015 00:31 #170046 by Γιάννης Πετρόχειλος

More
23 Oct 2015 13:25 #170055 by Tony

snikefriend wrote: Ακριβώς, τραγική η προσέγγιση, τραγικό και το soundtrack. :P

ΧΑΧΧΑΧΑ...
Εμένα πάντως αυτό το νέο avengers-power ranger-cinematicο στυλάκι του halo μου αρέσει.....και το soundtrack επίσης...
Αφού κάνει που κάνει τις χαζομάρες της η 343 τουλάχιστον να μην προσπαθήσει να μιμηθεί την bungie.

More
26 Oct 2015 00:37 #170184 by Γιάννης Πετρόχειλος
Θα δείξει, η πρώιμη spoiler free εικόνα που έχω από το Campaign δεν είναι καθόλου καλή δυστυχώς, τώρα άμα πω ότι το είχα μυριστεί θα με πουν προκατειλλημένο, οπότε θα περιμένω!

More
26 Oct 2015 19:26 - 26 Oct 2015 20:53 #170219 by Παντελής Δασκαλέλος
Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω να προσθέσω πολλά για το Halo 5, καθώς έχω γράψει συνολικά για αυτό 11 σελίδες του τελευταίους μήνες, τρεις στο preview της multiplayer beta, δύο στο campaign preview και έξι στο review. Αυτό που θα κάνω όμως εδώ είναι να σας μεταφέρω την δική μου εμπειρία, ξεκινώντας το campaign μου πέφτει το σαγόνι από τα γραφικά, λέω εδώ είμαστε, στην πορεία προσπαθώ να εξοικοιωθώ με τους team based μηχανισμούς, αλλά διαπιστώνω ότι τα καταφέρνω μια χαρά και μόνος μου (έπαιζα στο Normal) οπότε τους αφήνω στην άκρη. Το πρώτο στοιχείο που μου κάνει εντύπωση και με κερδίζει είναι το level design και η open ended προσέγγιση στις μάχες, ούτε λίγο ούτε πολύ με το αυξημένο mobility μου άρχισα να σκαρφαλώνω σε βράχια, λόφους και ότι άλλο εύρισκα κάνοντας flank τους αντιπάλους μου.

Για το gunplay και την iron sights οπτική επίσης δεν έχω να πω κάτι νέο. Εμένα μου αρέσει, σαφώς και κάποιοι θα γκρινιάξουν και θα πουν το Halo έγινε Call of Duty, αλλά διαφωνώ κάθετα μαζί τους και θεωρώ ότι η 343 Industries σε αυτό το κομμάτι έπραξε σωστά. Στα πρώτα τρία levels του campaign όπου και γίνεται διαδοχική αλλαγή κεντρικών πρωταγωνιστών ο Agent Locke δεν μπορώ να πω ότι με ξενέρωσε. Σταδιακά όμως το αίσθημα ενθουσιασμού που μου δημιούργησε το Halo 5 άρχει να φθίνει για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι το σενάριο, καθώς άλλα περίμενα να δω και άλλα είδα και ο δεύτερος είναι ότι ο Master Chief καταντά κομπάρσος αφού τον χειρίστηκα σε 4-5 αποστολές από τις 15 που υπάρχουν συνολικά. Το φινάλε με ξενέρωσε και άρχισα να ασχολούμαι με τα multiplayer modes.

Προσωπικά από την E3 κιόλας το Warzone μου είχε προκαλέσει εντύπωση και πράγματι όταν άρχισα να ασχολούμαι μαζί του οι προσδοκίες μου δεν διαψέυστηκαν. Νομίζω πως είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το Halo 5 τα τελευταία χρόνια και προβλέπω να καίγομαι τους προσεχείς μήνες. Να επανέλθω όμως στο campaign, καθώς για τις ανάγκες του review οδηγήθηκα σε ένα δεύτερο playthrough για να τσεκάρω καλύτερα τους team based μηχανισμούς και το σενάριο, το οποίο για να είμαι ειλικρινείς δεν το έπιασα με την πρώτη. Στο δεύτερο playthrough επέλεξα το Heroic επίπεδο δυσκολίας και εκεί άρχισα να διαπιστώνω πόσο πορωτικό αλλά και απαιτητικό είναι να συντονίσεις τα τρία υπόλοιπα μέλη του party. Υπήρχαν φορές που ένιωσα ότι έπαιζα άλλο παιχνίδι, όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται αυτό.

Για τις δεκάδες ελλείψεις σε features δεν θα επεκταθώ περισσότερο, προσωπικά με ενοχλεί μόνο η απουσία του matchmaking στο co-op και το γεγονός ότι δεν θα δούμε δεύτερη σεζόν Spartan Ops. Κατανοώ τα παράπονα κάποιων αλλά εγώ ουδέποτε έπαιξα split-screen co-op, ούτε σε lan. Εν τέλει, αυτό που με χάλασε κυρίως ήταν το σενάριο και ο "απρόσωπος" Agent Locke.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το review του Halo 5: Guardians κάνοντας κλικ εδώ
Last edit: 26 Oct 2015 20:53 by Μάνος Γρυπάρης.

More
26 Oct 2015 19:56 #170221 by Tony

Lordwinter wrote:
Για τις δεκάδες ελλείψεις σε features δεν θα επεκταθώ περισσότερο, προσωπικά με ενοχλεί μόνο η απουσία του matchmaking στο co-op και το γεγονός ότι δεν θα δούμε δεύτερη σεζόν Spartan Ops. κάνοντας κλικ εδώ

Xαχααχχα...πολύ καλό!
Για το spartan ops.....δεν έπαιξα και πολύ...δε με εντυπωσίασε ιδιαίτερα, θα δω όταν το παίξω αν το warzone είναι καλύτερο(αφού στην ουσία το αντικατέστησε).
Τώρα για το matchmaking co-op , το μόνο που με ενοχλεί είναι το ψέμα που έλεγαν έως και λίγες μέρες πριν το campaign.
Το split screen και το theater.....μεγάλο κρίμα που έφυγαν..είχαν και τα δύο την πλάκα τους.

Ελπίζω στο Online Να βρίσκει αμέσως παίκτες και να μην έχει bugs ,gliches όπως στο MCC.

More
26 Oct 2015 20:55 #170222 by Μάνος Γρυπάρης
To Halo 5 μπορεί να βγει στα PC

Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής της σειράς. Λέτε μετά τα Halo 1 και 2, ύστερα από τόσο καιρό, να δούμε μια PC version? Άραγε η Microsoft θα ρισκάρει να χάσει κι άλλες πωλήσεις κονσολών έναντι πωλήσεων στα PC? Θα δούμε. Μέχρι τώρα πάντως πολλά Xbox One exclusives έχουν κατηφορίσει προς τους υπολογιστές.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Oct 2015 22:23 #170226 by Γιάννης Πετρόχειλος

More
02 Nov 2015 15:32 - 02 Nov 2015 17:13 #170534 by Μάνος Γρυπάρης
Γιάννη μετά το Live που έπαιξε ο Παντελής με Users μπορεί να αναθεωρήσεις. Η παρέα σε έψαχνε πάντως!

Οσο για το αλλο καναμε update το άρθρο.

Το πρώτο βίντεο λειτουργεί και ως Walkthough για να συλλέξετε τα One for All, I Thought i'd Lost you και Gravedigger Achievements.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 02 Nov 2015 17:13 by Παντελής Δασκαλέλος.