Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Halo 5: Guardians (Xbox One)

More
12 Mar 2014 23:23 #141759 by Γιώργος Λόλας
H φετινή E3 παίζει να έχει περισσότερες εκπλήξεις και από την περυσινή που αν μη τι άλλο ήταν... καυτή! Θα ήθελα πολύ να δω περισσότερους τίτλους για τα Xbox One/PS4 αλλά και για τα Wii U και PS Vita.

Κι εγώ για Anniversary το κόβω, αν και η Microsoft φαίνεται να ρίχνει πολλά λεφτά στο τραπέζι για το μέλλον της σειράς (μην ξεχνάμε και την τηλεοπτική σειρά με θέμα τα Halo). Ίδωμεν :cool:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 May 2014 15:34 #144711 by Παντελής Δασκαλέλος
Halo 5: Guardians θα ονομάζεται λοιπόν η νέα περιπέτεια του Master Chief, αν και δυστυχώς η κυκλοφορία του μετατίθεται για το 2015. Κρίμα γιατί το περιμέναμε από φέτος. Η 343 Industries λέει πάντως πως θα δούμε μία σημαντική ανακοίνωση στην Ε3 απομένει να δούμε με τι θα έχει σχέση, κοινώς με την τηλεοπτική σειρά, με το φημολογούμενο remake του Halo 2 ή μήπως κάποια beta στα πρότυπα του Destiny. Υπομονή 20 μέρες περίπου και θα μάθουμε.

More
16 May 2014 15:44 #144712 by Γιώργος Λόλας
Πιστεύω ότι το Halo 5 θα σπρώξει πολύ τις πωλήσεις του Xbox One. Αν από τώρα γίνονται τέτοιες ανακοινώσεις από την MS, είμαι περίεργος να δω τι άλλο θα δείξουν στην E3. Πιστεύω ότι οι φημολογίες περί open-world θα ισχύουν, βλέποντας την 343 Industries να μιλάει για την κλίμακα του παιχνιδιού και πόσο σημαντική είναι η νέα τεχνολογία που έχουν στα χέρια τους. Για να δούμε!

More
26 Oct 2014 19:32 #150946 by Μάνος Γρυπάρης
Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας (αν οντως ισχυσει τελικα).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Oct 2014 23:05 - 26 Oct 2014 23:06 #150982 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic Halo 5 (Xbox One)
Ισως να είναι ένα είδους Trolling η πολύ πιθανό τρόπος Hype; :ohmy: :dry: :dry:
Εγώ πιστεύω ότι θα είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του :lol:

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)
Last edit: 26 Oct 2014 23:06 by Donnie Darko.

More
12 Nov 2014 00:03 #152003 by Πιέρρος Φουστέρης
Παρακολουθήστε multiplayer matches από την beta του παιχνιδιού!

Η Microsoft φιλοξένησε πολλά events για την αποκάλυψη του επόμενου στην σειρά Halo, και, απ' ό,τι φαίνεται, ορισμένα... "ξέφυγαν". Όπως θα δείτε και στα videos. Το ένα σας δείχνει όλων των ειδών τα όπλα που θα εμπεριέχει το παιχνίδι, όπως και τους χάρτες, ενώ ο δεύτερος έχει gameplay με σχολιασμό! Επίσης, οι 2 μεγάλες αλλαγές, που διακρίνονται από τα videos, είναι τα thrusters, τα οποία βοηθούν τον παίκτη να μετακινείται γρήγορα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, όπως και να αιωρούνται και να αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, και το "smart scope, όπως το ονομάζει η 343 Industries, το οποίο ενσωματώνεται στο όπλο και βοηθάει στην σκόπευση, χωρίς να μειώνεται η ταχύτητα του παίκτη! Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στα videos:

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
02 Jan 2015 14:58 #155090 by Πιέρρος Φουστέρης
Νέα για τα pre-orders και για την Collector's Edition!

Η Microsoft ανακοίνωσε τα pre-order bonuses και τις συλλεκτικές εκδόσεις! Για να μάθετε τι θα περιέχουν αυτά, όπως και τις τιμές τους, διαβάστε την είδηση!

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister

More
19 Jan 2015 21:01 #155683 by Πιέρρος Φουστέρης
Ο Παντελής έπαιξε τη multiplayer beta του Halo 5: Guardians και σας την παρουσιάζει!

Ο τίτλος, που κατά την άποψη μου, θα καταφέρει να μπει στα top της σειράς, σας παρουσιάζεται από τον Παντελή Δασκαλέλο, έτσι όπως το είδε και το έπαιξε και, απ'ό,τι φαίνεται, το απόλαυσε όπως έπρεπε! Διαβάστε το preview και πείτε μας τις απόψεις σας!

- Tyrion Lannister

More
20 Mar 2015 17:15 #158294 by Πιέρρος Φουστέρης

Όπως μπορείτε να δείτε και σε αυτό το site , ένα χρονόμετρο έχει ξεκινήσει μία αντίστροφη μέτρηση, η οποία θα τελειώσει στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Κανένας δε γνωρίζει τι θα συμβεί τότε, ούτε τι σημαίνει η σφαίρα με τη λέξη "Traitor" επάνω της. Υπομονή! Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση!

- Tyrion Lannister
Attachments:

More
20 Apr 2015 21:40 #159615 by Μάνος Γρυπάρης
Νέο αποκλειστικό armor για το Halo 5 θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα Gamestop.

(ΥΓ. Λίγο ακόμα και τους περνάμε στους subscribers).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)