Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Επίθεση στο Darkfall από το Eurogamer

More
08 May 2009 14:18 #52624 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Επίθεση στο Darkfall

To Eurogamer εξαπόλυσε μια αδικη επιθεση εναντιον του Darkfall βαζοντας του βαθμολογια 2/10. Φυσικα κατι τετοιο δεν ειναι δυνατον να ισχυει και ο αρχιπρογραμματιστης του παιχνιδιου Τασςος Φλαμπουρας, ελεγχοντας τα log files διαπιστωσε πως οι κυριου του Eurogamer ειχαν playtime περιπου 1 ωρα! Διαβαστε τα παντα εδω

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 May 2009 14:59 #52628 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Αρα πλεον το EuroGamer αυτοδυσφημήθηκε. Καλα να παθει...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
08 May 2009 14:59 #52629 by Μάνος Γρυπάρης
Κι επειδή το Eurogamer μαζί με το ComputerAndVideogames.com είναι από τα πιο διαδεδομένα ευρωπαϊκά game sites, αρχίζω να ανησυχώ ότι αυτό θα έχει επιρροή όχι μόνο στους χρήστες αλλά και στους άλλους reviewers ευρωπαϊκών χωρών εκτός Μ. Βρετανίας.

Το review μας (εμείς 8.5 του βάλαμε) επειδή για αρκετό καιρό ήτανε από τα μόνα που είχε βγει, αρκετοί έως τώρα το έβρισκαν μέσω Google, το έκαναν copy-paste στον μεταφραστή κι ότι έπαιρνε το μάτι τους (γιατί νόημα ο μεταφραστής ποτέ δεν βγάζει). Σαφώς και τους επηρέαζε θετικά. Μπορεί να ήμασταν λίγο ελαστικοί στο θέμα των γραφικών και του ήχου (ελληνικό παιχνίδι γαρ) αλλά σε καμία περίπτωση ένα τέτοιο παιχνίδι δεν μπορεί να βαθμολογηθεί κάτω του 8, άντε το πολύ κάτω του 7 αν αναλογιστούμε ότι δεν περίσσευε συντάκτης στο eurogamer που να παίζει MMORPG (γιατί για να μην κάτσει να το παίξει πιθανότατα θα έκανε copy-paste ότι βρήκε μπροστά του από previews κι έφτιαξε μια σαλάτα).

Όσα γίνονται με το Pro Evolution Soccer κάθε χρόνο θα επαναληφθούν και με το Darkfall. Βγαίνουνε τα τσουτσέκια οι reviewers (κυρίως των Αμερικάνικων sites) βάζουνε κάτι 7άρια στο Pro και μετά από 2τ-3 μήνες το παιχνίδι βγαίνει όπως κάθε χρόνο 1ο σε πωλήσεις! Πως είναι δυνατόν ένα παιχνίδι να είναι μάπα και να το παίζει όλος ο κόσμος? Ας μας το εξηγήσουνε αυτά τα παπαγαλάκια. Το Darkfall αντίστοιχα έχει 400.000 χρήστες στην community του Darkfallonline.com. Πόσους δυσαρεστημένους να βγάλω? 100.000? Μένουν άλλοι 300.000. Τόσα άτομα community δεν έχουν ούτε τα παιχνίδια που έχουν βαθμολογηθεί 7 και 8. Αυτό σημαίνει ότι το gameplay και η αντοχή του Darkfall (που είναι περισσότερο υποκειμενικά από τα γραφικά και τον ήχο) είναι άπταιστα.

Προφανώς ο συντάκτης θα ήτανε μυρωδιάς ή δεν είχε υπομονή να ασχοληθεί. Κι εγώ σκάλωσα στο πρώτο 10λεπτο αλλά όταν έμαθα τα μενού, την κάμερα και τα skills τότε κατάλαβα τι πράγμα έπαιζα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 May 2009 15:58 #52636 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Οτι δεν ασχοληθηκε αποδειχθηκε και απο τα log files. Συνολικο playtime 2 ωρες εκ των οποιων gameplay combat δεν ηταν ουτε 1. Πρεπει να ειχε παρει δηλαδη 2-3 skill ποντους σε καθε οπλο και νομιζει οτι μπορει να γραψει και review.

More
12 May 2009 03:42 #52743 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Οι υποκριτες του Eurogamer απαντησαν, λεγοντας πως στηριζουν απολυτα τον συντακτη και πως θα κανουν καινουριο review του παιχνιδιου, χωρις ομως να κατεβει το αθλιο, πρωτο review που ειχαν κανει.

Ο συντακτης του site αποτελει ντροπη για τον δημοσιογραφικο τυπο του gaming. Συγκεκριμενα η ομαδα ανπτυξης του παιχνιδιου διαπιστωσε μεσα απο τα log files, οτι απο τις 2 ΜΟΛΙΣ ΩΡΕΣ που επαιξε ο συντακτης το παιχνιδι, την περισσοτερη ωρα την εφαγε στο να δημιουργει παικτες και να τους σβηνει.

Επισης, εμαθε πως να επιτιθεται με μαγικα, 14 ΜΟΛΙΣ ΛΕΠΤΑ, πριν κανει log out και δεν ξαναπαιξει ποτε του το Darkfall. 14 μολις λεπτα ηταν αρκετα απ'οτι φαινεται σε αυτον τον απαραδεκτο, για να κατανοησει ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη φυση ενος ΜΜΟ? Αν ειναι ποτε δυνατον! Και Tetris να παιξεις, 14 λεπτα δεν φτανουν για να το κρινεις.

**Διαβαστε τη δηλωση του αρχιπρογραμματιστη ΕΔΩ **

More
12 May 2009 11:19 #52749 by Μάνος Γρυπάρης

Freak wrote: Οι υποκριτες του Eurogamer απαντησαν, λεγοντας πως στηριζουν απολυτα τον συντακτη και πως θα κανουν καινουριο review του παιχνιδιου, χωρις ομως να κατεβει το αθλιο, πρωτο review που ειχαν κανει.

ΧΑχαχαχαχαχαχα!!!! Αν είναι δυνατόν!
Ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ παιχνίδι κάνει ρόμπα ένα ΜΕΓΑΛΟ ευρωπαϊκό game site!

Και μετά κάποιοι γραφικοί τύποι έχουν τα άντερα και τα βάζουν με τους Έλληνες συντάκτες, οι οποίοι να σημειώσουμε ότι ΕΙΔΙΚΑ στο Internet (όλα τα sites) έχουμε πολύ καλό επίπεδο γραφής παρά το ότι η αγορά του marketing στην Ελλάδα είναι σε χαμηλά επίπεδα. Ρε μια χαρά είμαστε εδώ.

Απ' ότι φαίνεται θεώρησαν το παιχνίδι ελλεϊνό και έστειλαν έναν συντάκτη της πλάκας να κάνει review ο οποίος πραγματικά δεν ήξερε τι του γίνεται. Μπράβο στον Τάσο που τους έκανε ρόμπα, ενώ άλλοι στη θέση του θα φοβόντουσαν μη χαλάσουν τη σχέση τους με τα ξένα μέσα και συζητηθεί κάτι τέτοιο. Πάντως με αυτά που γίνονται είναι λογικό μετά οι περισσότεροι να εμπιστεύονται τα Αμερικάνικα sites.

Στο Gamespot πάντως το review του Eurogamer (το 2/10) χτυπάει άσχημα ενώ 9 χρήστες έχουν ψηφίσει με 4.1 μέσο όρο. Κανονικά θα έπρεπε κι εμείς στην Ελλάδα να μπορούμε να ψηφίσουμε ή να γράψουμε review, αλλά επειδή το συζήτησα στο forum τους μου απάντησαν ότι έχουν ξεκλειδώσει μόνο την πρόσβαση από την Μ. Βρετανία γιατί το παιχνίδι κυκλοφορεί μόνο εκεί. Μήπως κάποιος θα πρέπει να τους πει ότι πωλείται μόνο online σε όλο τον κόσμο? Μάλλον κόβω να έχουν κάνει ban την Ελλάδα για να μην ανεβάσουμε καμιά τρελή κριτική.

UPDATE: Ψηφίστε για το Darkfall
Απ' ότι είδα στο IGN ψηφίζουν κανονικά.
Κάντε κλικ εδώ για να ψηφίσετε κι εσείς! Δώστε από 9 και πάνω για να ενισχύσουμε το παιχνίδι μας! :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 May 2009 13:39 #52754 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ψηφισα και εγω με 9.6 Φρονστιστε παιδια να ψηφισετε OΛΟΙ υπερ του Darkfall με 9.5+ για να αποκατασταθει η ζημια που του προκαλεσαν οι ανεγκεφαλοι του Eurogamer.

More
13 May 2009 11:08 #52781 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Απο το forum του Darkfall:
14 minutes before the reviewer stopped playing Darkfall altogether he said in global chat: “how do I cast spells…..help”. During his entire time in the game he repeatedly asks: “what do I do?” in public chat. After less than an hour logged in the game he speaks in race chat and says “this game is awful”

(14 λεπτά αφού ο συντάκτης σταμάτισε να παίζει darkfall είπε στο Global Chat: ''πώς κανω μαγικά;;...Βοηθειάάά''. Καθ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ελεγε στο Public Chat ''Τι κανω;''. Μετα απο λιγοτερο απο μια ωρα αφου είχε μπει στο παιχνιδι λεει στο Race chat ''Αυτο το παιχνιδι ειναι απαίσιο'')

Και ρωτάω εγω. Ακομα να απολυθεί;;;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
13 May 2009 12:31 #52782 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Και ρωταω εγω, ακομα να ψηφισεις? Vote, vote!

More
13 May 2009 20:21 #52789 by Γιάννης Σπύρου

Freak wrote: Και ρωταω εγω, ακομα να ψηφισεις? Vote, vote!

Ψηφίζω αλλα δεν μου την βάζει την ψηφο μου! :(

Γεννήθηκα χωρις να το θέλω, θα πεθάνω χωρις να το θέλω,....ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!