Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Επίθεση στο Darkfall από το Eurogamer

More
13 May 2009 20:28 #52790 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Εχεις κανει log in στο site? Απο προχθες παντως ο ΜΟ ανεβηκε απο 5,7 σε 6,8 αυτη τη στιγμη. Συνεχιστε να ψηφιζετε παιδια!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 May 2009 16:13 #52846 by Μάνος Αλιμπέρτης
Ψηφισα και εγώ υπερ του Darkfall...Αν και δεν εχω παίξει το παιχνιδάκι αν μου λετε οτι έβγαλε συμπερασμα σε 1-2 ωρες παιχνιδιου αυτο μου φτάνει :P :P

Everything that has a beginning has an end...

More
14 Jun 2009 21:21 #54211 by Esperos
Αυτά να τα βλέπουν αυτοί που θεωρούν αξιόλογα κάποια sites και βασίζονται στα review τους για να αγοράσουν κάποιο παιχνίδι. Τα πάντα είναι θέμα χρημάτων, αλλά και συμφερόντων που μερικές φορές μάλιστα δεν έχουν και καμιά σχέση με το αντικείμενο του σχολιασμού.

More
19 Jun 2009 14:51 #54448 by Κώστας Παραδιάς

BigBoss wrote: Απο το forum του Darkfall:
14 minutes before the reviewer stopped playing Darkfall altogether he said in global chat: “how do I cast spells…..help”. During his entire time in the game he repeatedly asks: “what do I do?” in public chat. After less than an hour logged in the game he speaks in race chat and says “this game is awful”

(14 λεπτά αφού ο συντάκτης σταμάτισε να παίζει darkfall είπε στο Global Chat: ''πώς κανω μαγικά;;...Βοηθειάάά''. Καθ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ελεγε στο Public Chat ''Τι κανω;''. Μετα απο λιγοτερο απο μια ωρα αφου είχε μπει στο παιχνιδι λεει στο Race chat ''Αυτο το παιχνιδι ειναι απαίσιο'')

Υπάρχουν νουμπάδες στο δικό μου επίπεδο που ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ; Γιατί είμαι ακόμη εδώ;

More
03 Sep 2009 12:51 #59876 by nikos
re paidia den mporo na katalavo.tin lete kai orthos tin lete sto eurogamer oti o en logo sintaktis eixe paiksei mono 14 lepta to darkfall. aftoi omos pou ton vrizoun apo ellada exoun paiksei perissoteri ora to en logo game? i epeidi einai elliniko game prepei na to paizoume san provata, epeidi eimaste ellines?
episis den mporo na katalavo tin kinisi tou ellina ipefthinou tou darkfall na apaitisei na aposirthei to preview tou darkfall.me afti tin logiki tote na afaireitai apo kathe site opoiapote arnitiki kritiki iparxei gia kathe game.epitelous as sovareftoume ligo.
episis theoro to ligotero anorimes kai paidiastikes tis parenaiseis na psifisoume games epeidi einai ellinika. gia onoma tou theou. exoume ke mia noimosini ke vlepoume monoi mas an ena game einai kalo i oxi ,apo to gameplay. ta games den exoun ethnikotita filoi mou kaloi. ta tipou telemarketing diafimistika trick na ta ksaxasoun oi filoi pou ta proothoun.
an to darkfall einai kalo pou poli amfivalo (pvp simainei pitsirikia still wow) tote tha stirixthei analogos. min ksexnate oti ta megala games exoun fanatikous filous kai exthrous sinama.

More
03 Sep 2009 13:19 #59881 by Νικολής Ασημάκης
Μην ξεχνάς φίλε μου πως δεν υπάρχουν ελληνικές εταιρίες που να φτιάχνουν παιχνίδια. 2 υπήρχαν τώρα αυτή του Darkfall (Aventurine νομίζω λέγεται) και αυτή του Theseis που χάθηκε από το χάρτη. Λογικό είναι να υποστηρίζουμε ένα παιχνίδι από ελληνική εταιρία. Άμα δεις και στο review του site μας το εν λόγω παιχνίδι είναι καλό και όχι τόσο για παιδιά στυλ WoW που λες (δεν το έχω παίξει και στηρίζομαι σε αυτά που έχω διαβάσει γι'αυτό). Και επιπλέον λογικό είναι να ζητά να κατέβει το αρνητικό αυτό review... Αν ήταν πχ ένας πιο αμερόληπτος reviewer και έπαιζε περισσότερη ώρα και έβαζε μια αρνητική βαθμολογία να αναρωτηθείς τι λάθος έχει το παιχνίδι. Αλλά άμα είναι ο συγκεκριμένος βλάκας που θάβει τα πάντα με μισή ώρα παιχνιδιού, ε τι στο διάολο? Θα χάσεις πελάτες επειδή είδαν στο site του Eurogamer και του κάθε Eurogamer ότι σου έβαλαν 2 ή όσο σου έβαλαν επειδή ο reviewer δεν ξέρει που παν τα 4? Show mercy to our poor souls!

More
03 Sep 2009 13:28 #59884 by Chris Zotos
"While playing for a few hours of reasonably solid combat only netted me a few increases in sword handling, a kindly fellow informed me that it would only take me "about six or eight hours to get good". On further questioning, this was revealed to mean "keep banging your head against the same goblins until you can reliably hit something bigger".

Πηγή: Eurogamer

Μιλάμε το έλιωσε το παιχνιδάκι.. Χαχα! Τι να λέμε τώρα... :P

More
03 Sep 2009 13:39 #59889 by Νικολής Ασημάκης
Λες και το WoW δεν είναι έτσι! :P Πάντως είναι ρεζίλης. Εμείς είμαστε βλάκες όταν λιώνουμε παιχνίδια για να γράψουμε review ακόμα και αν δεν μας αρέσουν; O Big Boss τερμάτισε το Hannah Montana, τι να λέμε τώρα; 8O

More
03 Sep 2009 13:47 #59892 by Νικολής Ασημάκης
Νέο review από το Eurogamer και τώρα πήρε 4/10 .
Link εδώ.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά μου φαίνεται πιο δίκαιο το τωρινό review. Το προηγούμενο ήταν 2 σελίδες και έβαζε 2/10, ενώ τώρα σε 4 σελίδες review έβαλε 4/10.

More
03 Sep 2009 14:50 #59908 by Μάνος Γρυπάρης
greenman, το παιχνίδι το παίζω από τον Φεβρουάριο που βγήκε κι έχουμε γράψει και review στο GameWorld. Ρίξτου μια ματιά αν θέλεις :

Όσο άδικο είχε ο Τάσος Φλάμπουρας που ζήτησε να κατέβει το review, άλλο τόσο δίκιο είχε μιας και στην πορεία των πραγμάτων το Eurogamer ζήτησε συγγνώμη και υποσχέθηκε ότι θα ανεβάσει νέο review, κάτι το οποίο και έγινε. Αν δεν είχε ειπωθεί τίποτε και δεν είχε γίνει όλο αυτό το θέμα, τότε το 2άρι του Eurogamer θα συνέχιζε να "βγάζει μάτια" σε όποιον ήθελε να ακούσει την γνώμη του reviewer για το αν θα αγοράσει το παιχνίδι ή όχι.

Εμείς ως Ευρώπη δεν κοιτάμε τα games βάση εθνικοτήτων, αλλά όπως και να το κάνουμε, όταν βλέπεις τα Αμερικάνικα sites (τα περισσότερα μεγάλα διεθνή είναι Αμερικάνικα) να promotάρουνε τα games της χώρας τους τότε αυτό χτυπάει πολύ άσχημα. Και Ινδικό να ήτανε, το θάψιμο θα το έτρωγε, ενώ παίζει πάντοτε ρόλο και σε τι συντάκτη θα πέσεις.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)