Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Επίθεση στο Darkfall από το Eurogamer

More
03 Sep 2009 15:09 #59915 by nikos
file Mano exeis dikio kai simfono me afta pou les, alla epeidi ta amerikanakia kanoun afta pou les prepei emeis na tous mimoumaste? den mas timaei ksereis afto. prepei na pesoume sto epipedo tous? makari to game na paei kala parola afta, an to aksizei.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Sep 2009 16:08 #59920 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν είπα ότι θα τους μιμηθούμε σε καμία περίπτωση. Ειδικά στην Ελλάδα τα reviews όλων των παιχνιδιών είναι πάρα πολύ υψηλά. Παίρνουν βαθμούς πολύ πιο πάνω απ' ότι αξίζουν. Έχω την εντύπωση ότι είμαστε οι πιο αυστηροί στις βαθμολογίες μας, όχι ότι κι εμείς δεν έχουμε βάλει σε games παραπάνω απ' όσο έπρεπε. Ευτυχώς αυτές οι εξαιρέσεις ήταν λίγες και μάλιστα αργότερα τις διορθώσαμε σε μεγάλο βαθμό.

Επειδή διάβασα το review του Eurogamer, δέχομαι το 4 γιατί ήταν τεκμηριωμένο, όμως θεωρώ ότι με καλύτερα γραφικά και ήχο το παιχνίδι θα είχε άλλη εικόνα στα μάτια ενός reviewer. Αμα δεις μηχανή γραφικών 5ετίας, αμέσως ως reviewer είναι λογικό να περιφρονείς τους προγραμματιστές γιατί τους θεωρείς "ερασιτέχνες" και στα υπόλοιπα, κάτι που κατ' εμέ δεν ισχύει στο Darkfall.

Για την ιστορία, το Eurogamer άλλαξε την βαθμολογία σε 4, αναιρώντας τελείως το παλιό review. Μία σοφή κίνηση από (ίσως) το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό game site, το οποίο όλως περιέργως πήγε με τα νερά της Aventurine και δέχτηκε ότι είχε κάνει λάθος. Ηταν το καλύτερο παιχνιδι που βγάλαμε ως χώρα, αλλά και πάλι γράψαμε ιστορία ως Έλληνες. Γίναμε θέμα στο παγκόσμιο διαδίκτυο :lol:

Το Gamespot θα πρέπει να διορθώσει το 2 το Eurogamer και να το κάνει 4. Πάντως, από τους ψήφους χρηστών υπάρχεί ένα 7.1 μέχρι στιγμής, πράγμα πάρα πολύ σημαντικό! Η γνώμη των πολλών μετράει άλλωστε.

Κάντε κλικ εδώ για να ψηφίσετε και στο Gamespot

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Sep 2009 16:22 #59925 by Ρωμανός Βογιατζής

Manos wrote: Δεν είπα ότι θα τους μιμηθούμε σε καμία περίπτωση. Ειδικά στην Ελλάδα τα reviews όλων των παιχνιδιών είναι πάρα πολύ υψηλά. Παίρνουν βαθμούς πολύ πιο πάνω απ' ότι αξίζουν. Έχω την εντύπωση ότι είμαστε οι πιο αυστηροί στις βαθμολογίες μας, όχι ότι κι εμείς δεν έχουμε βάλει σε games παραπάνω απ' όσο έπρεπε. Ευτυχώς αυτές οι εξαιρέσεις ήταν λίγες και μάλιστα αργότερα τις διορθώσαμε σε μεγάλο βαθμό.

Επειδή διάβασα το review του Eurogamer, δέχομαι το 4 γιατί ήταν τεκμηριωμένο, όμως θεωρώ ότι με καλύτερα γραφικά και ήχο το παιχνίδι θα είχε άλλη εικόνα στα μάτια ενός reviewer. Αμα δεις μηχανή γραφικών 5ετίας, αμέσως ως reviewer είναι λογικό να περιφρονείς τους προγραμματιστές γιατί τους θεωρείς "ερασιτέχνες" και στα υπόλοιπα, κάτι που κατ' εμέ δεν ισχύει στο Darkfall.

Για την ιστορία, το Eurogamer άλλαξε την βαθμολογία σε 4, αναιρώντας τελείως το παλιό review. Μία σοφή κίνηση από (ίσως) το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό game site, το οποίο όλως περιέργως πήγε με τα νερά της Aventurine και δέχτηκε ότι είχε κάνει λάθος. Ηταν το καλύτερο παιχνιδι που βγάλαμε ως χώρα, αλλά και πάλι γράψαμε ιστορία ως Έλληνες. Γίναμε θέμα στο παγκόσμιο διαδίκτυο :lol:

Το Gamespot θα πρέπει να διορθώσει το 2 το Eurogamer και να το κάνει 4. Πάντως, από τους ψήφους χρηστών υπάρχεί ένα 7.1 μέχρι στιγμής, πράγμα πάρα πολύ σημαντικό! Η γνώμη των πολλών μετράει άλλωστε.

Κάντε κλικ εδώ για να ψηφίσετε και στο Gamespot

Καταρχήν σε αυτό που λες πιο πάνω ότι στο GW μπαίνουν αντικειμενικές βαθμολογίες θα σινφονισο γιατί έχω δει πολλές φορές τέρατα σε αλλα site(game του 7 παίρνει 9 και πιο πάνω)ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε...όσο για το Darkfall είναι μια αξιόλογη ελληνική προσπάθεια που πρέπει να την ενισχύσουμε όσο μπορούμε !

More
03 Sep 2009 16:26 #59926 by Νικολής Ασημάκης
O Big Boss τερμάτισε το Hannah Montana, τι να λέμε τώρα; 8O
Και του έβαλε 2.7 :P

More
03 Sep 2009 16:37 #59934 by Ρωμανός Βογιατζής

Nikolis wrote:

Nikolis wrote: O Big Boss τερμάτισε το Hannah Montana, τι να λέμε τώρα; 8O

Και του έβαλε 2.7 :P

Αφού το game ήταν μάπα και δεν είχε και topless την Miley Cyrus(κάτσε να την είχε θα έβαζε χαλαρά ένα 8 :P :P :P :P )!

More
03 Sep 2009 16:44 #59936 by Chris Zotos

Van Basten7 wrote: Αφού το game ήταν μάπα και δεν είχε και topless την Miley Cyrus(κάτσε να την είχε θα έβαζε χαλαρά ένα 8 :P :P :P :P )!

Ναι αυτό το έχουμε καταλάβει.. :/

More
03 Sep 2009 18:21 #59937 by Stathis Yannacopoulos
Εγώ δεν είμαι της άποψης πατριωτισμός όπου και αν είναι. Υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι αν θέλει κάποιος να υποστηρίξει κάτι το Ελληνικό απο ένα παιχνίδι. Δεν συμφωνώ με αυτή τη νοοτροπία και δεν μπορώ να στρογγυλέψω μια κατάσταση επείδη υπάρχει κάποια σχέση είτε φυσικού είτε ιδεολογικού χαρακτήρα. Είμαι Έλληνας αρα οτι το Ελληνικό είναι καλό.. Δεν πάει έτσι. To γεγονός οτι έχει σημαντικό Ελληνικό στοιχείο το παιχνίδι δεν παύει τα πολλά προβλήματα του. Η πορεία του darkfall δείχνει οτι αν δεν απέτυχε.. τουλάχιστον δεν πέτυχε. Ενα παιχνίδι με τραγικό register system όποιος προλάβει πρόλαβε (απαράδεκτο για 2009).. γραφικά 5ετίας cheating στο full και αρκετα bugs. Για 2 δεν ξέρω αν άξιζε, πιθανόν όχι αλλα για εμένα 4.5 με 5. Μέτριο και outdated.΄
Παρ'ολα αυτά σέβομαι τον κόσμο που παίζει και γουστάρει darkfall λόγω των ιδιαιτεροτήτων του και του gameplay του.

Τέλος όσον αφορα το review του eurogamer είναι καλό όταν πρόκειται για review 1) Να παίξεις το game.. δηλαδή έλεος.. Καλό ή πατάτα ο άλλος δούλεψε για να το φτιάξει σεβάσου τουλάχιστον αυτό 2)Να τέκμηριώνεις τον βαθμό που βάζεις και να μη βγάζεις πράγματα απο το μυαλό σου όπως φαίνεται οτι έκανε ο πρώτος reviewer.

More
03 Sep 2009 22:14 #59944 by Ρωμανός Βογιατζής

Panteiakos wrote: Εγώ δεν είμαι της άποψης πατριωτισμός όπου και αν είναι. Υπάρχουν πιο σοβαροί λόγοι αν θέλει κάποιος να υποστηρίξει κάτι το Ελληνικό απο ένα παιχνίδι. Δεν συμφωνώ με αυτή τη νοοτροπία και δεν μπορώ να στρογγυλέψω μια κατάσταση επείδη υπάρχει κάποια σχέση είτε φυσικού είτε ιδεολογικού χαρακτήρα. Είμαι Έλληνας αρα οτι το Ελληνικό είναι καλό.. Δεν πάει έτσι. To γεγονός οτι έχει σημαντικό Ελληνικό στοιχείο το παιχνίδι δεν παύει τα πολλά προβλήματα του. Η πορεία του darkfall δείχνει οτι αν δεν απέτυχε.. τουλάχιστον δεν πέτυχε. Ενα παιχνίδι με τραγικό register system όποιος προλάβει πρόλαβε (απαράδεκτο για 2009).. γραφικά 5ετίας cheating στο full και αρκετα bugs. Για 2 δεν ξέρω αν άξιζε, πιθανόν όχι αλλα για εμένα 4.5 με 5. Μέτριο και outdated.΄
Παρ'ολα αυτά σέβομαι τον κόσμο που παίζει και γουστάρει darkfall λόγω των ιδιαιτεροτήτων του και του gameplay του.

Τέλος όσον αφορα το review του eurogamer είναι καλό όταν πρόκειται για review 1) Να παίξεις το game.. δηλαδή έλεος.. Καλό ή πατάτα ο άλλος δούλεψε για να το φτιάξει σεβάσου τουλάχιστον αυτό 2)Να τέκμηριώνεις τον βαθμό που βάζεις και να μη βγάζεις πράγματα απο το μυαλό σου όπως φαίνεται οτι έκανε ο πρώτος reviewer.

Σύμφωνο με αυτά που λες οντος το game δεν είναι και το τέλειο mmorpg αλλα είναι μια αξιόλογη ελληνική προσπάθεια !