Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Stevepredator\ wrote: Άλλα το 30 με 40% που το παίζει (το game μην πάει το μυαλό σας κάπου αλλού) είναι κάτω τον 18.
Πάντως κάτι που με παραξένεψαι ο φίλος μου που άρχισε Aoc θέλει να το παρατήσει αμέσως επειδή το βαρέθηκε λέει και θέλει να ξαναγυρίσει στο wow.Μήπως το game δεν αξίζει? (παρακαλώ να μην με αποπάρεται ή να με βρίσεται άνθρωπος είμαι και εγώ έκανα μια υπόθεση)
aposperittis\ wrote: Η απαντηση για μενα ειναι μια! Οσα δε τα φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...
Εχουν βολευτη οι περισσοτεροι με τον Bob τον σφουγγαρακι...εχμμμ συγνωμη με το wow ηθελα να πω, εχουν παει και 70lvl αντε και στην καλυτερη περιπτωση να εχουν και κανενα epic και σου λεει ¨που να τα ξανακανω ολα απο την αρχη..." εγω παντος ειμαι μαζι σας! Συνεχιστε το wow αφηστε και σε εμας ενα σοβαρο ενηλικο παιχνιδι να το ευχαριστηθούμε!
Οχ θα φάω τόσο ganking στην αρχή που ο υπολογιστής μου θα είναι τυχερός άμα επηζήσει από τις κλοτσίες και τις μπουνιές που θα φάει από τα νεύρα μου.Δείτε αυτό το video για το Aocaposperittis\ wrote: Ειναι σα το Lineage βαρας οποιον θες!