Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Όχι αλλά επιδή λογομάχησα με ένανIloveCONSOLES\ wrote:
Stevepredator\ wrote: εντάξει κράτα τότε το δεύτερο μισό της απάντησης μου και άκου λίγο Μιχαλάρα.Άκου φίλε θεωρώ ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να postarei όπου θέλει αν ξέρει το θέμα γιατί ουσιαστικά το forum είναι συζήτηση αλλά πως θα γίνετε αν δεν ποστάρουμε ελεύθερα?Φίλε άμα θες να συνεχίσουμε να μιλάμε δεν θα ανεβάσουμε τους τόνους γιατί με έχουν βάλει ήδη στο μάτι οι mods για μπανάκι
Για να πω την αληθεια, και εγω αυτο παρατηρησα... ΠΟΛΛΑ POST ξαφνικα... Τεσπα.. Γιατι ban? Για την γκ....α εε για την κοπελα με το pS3?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Άμα θες να τα δεις αναλυτικά ποια games έχω τελειώσει εδώ θα τα δεις www.gameworld.gr/modules.php?nam ... pic&t=5080JaCk_RiDeR\ wrote: Φίλε Stevepredator Μην μασάς! αυτά θέλουμε στο Forum! λίγη ζωντάνια! άσε τη λένε οι άλλοι!
συνέχισε έτσι δριμύτερος! αλλά 100+ παιχνιδια; μου αρέσει που τα μετράς εγω έχω χάσει το μέτρημα..
Stevepredator\ wrote:
Άμα θες να τα δεις αναλυτικά ποια games έχω τελειώσει εδώ θα τα δεις www.gameworld.gr/modules.php?nam ... pic&t=5080JaCk_RiDeR\ wrote: Φίλε Stevepredator Μην μασάς! αυτά θέλουμε στο Forum! λίγη ζωντάνια! άσε τη λένε οι άλλοι!
συνέχισε έτσι δριμύτερος! αλλά 100+ παιχνιδια; μου αρέσει που τα μετράς εγω έχω χάσει το μέτρημα..
Πίστευεσε το όλοι οι φίλοι μου μουJaCk_RiDeR\ wrote:
Stevepredator\ wrote:
Μας δουλεύεις; ποιος είσαι; Και νοικιασμένα κιόλας πότε πρόλαβες ρε αλάνι; και πόσα πληρώνεις στα Video club;
aposperittis\ wrote: Και ποιος ειπε πως εκανες το forum μπουρδελο παρακαλω? Γιατι εγω εβλεπα πως πριν απο εσενα ολοι postarane οποτε ειχανε αναγκη να ρωτησουν κατι η οποτε το θυμοντουσαν και τωρα που μεγαλωσε ακομα περυσοτερο το forum μας σε ατομα και ξεκινισαν να ξεθαβουν παλια αλα καλα topic που ΠΟΛΟΙ τα ειχανε ξεχασμενα η γραμμενα στα.........παλια τους τα παπουτσια...........σου την ειπαν κιολας?
Οσο για το topic με την υπογραφη δε το θεωρω ακυρο γιατι το παλικαρι δεν εχει υπογραφη ουτε pokemon,ουτε διαβολακια,ουτε συμβολα! Εχει μια γκομενιτσα που μας πηγενοφερνει στην τουαλετα και μαλιστα σε τεραστιες διαστασεις για forum!Οποτε λογικο ειναι να ρωτησει αν ειναι οκ ωστε αν καποιος προσβαλετε ή δε πρεπει να εχει τοσο μεγαλη υπογραφη να την βγαλει! Πολυ κακο για το τιποτα, για τα 100+ games οντος ψυλο ακυρο αλλα εμεις κραταμε την ουσια οτι τα forum ειναι ανοιχτα για ολους μας να λεμε την γνωμη μας.
Οσο για τον Μιχαλαρα σου λεω αγαπητε πως δε ξερω για τους αλους αλα εγω λατρευω αφανταστα το "αφιερωμα" στον Μεγα.........(και η μανα σου νομιζει πως μεγαλωνε ενα ψεμα, πισωγλεντη με ουλες ερχομαι οπου με θες........)