Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Darkfall: Γενική συζήτηση

More
20 Oct 2009 21:27 #62617 by Μάνος Γρυπάρης

Panteiakos wrote: Σημαντική διάκριση σίγουρα ;)

Αν άνοιγε καινούργιος σέρβερ Ευρώπη ίσως να το σκεφτόμουνα

Εκτός από τον Ευρωπαϊκό υπάρχει κι ο Αμερικάνικος (άρα φτιάχνεις 2 χαρακτήρες, 1 σε κάθε server).

Κάθε server χωράει πάνω από 10.000 χρήστες. Αυτή τη στιγμή δεν γεμίζει κανείς τους όπως τον πρώτο μήνα, άρα θα έχεις πάντοτε free slot για να παίξεις. Κι αν γεμίσουνε τότε θα αυξηθεί η χωρητικότητα, δεν υπάρχει θέμα σε αυτό.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Oct 2009 22:06 #62620 by pReDiCtOR
Ενα ειναι το MMO (nowadays) (Aion of course) :icon bow: .Oλα τα αλλα ειναι gtp (για τα πανηγυρια)

More
20 Oct 2009 22:28 #62621 by Stathis Yannacopoulos

Manos wrote:

Panteiakos wrote: Σημαντική διάκριση σίγουρα ;)

Αν άνοιγε καινούργιος σέρβερ Ευρώπη ίσως να το σκεφτόμουνα

Εκτός από τον Ευρωπαϊκό υπάρχει κι ο Αμερικάνικος (άρα φτιάχνεις 2 χαρακτήρες, 1 σε κάθε server).

Κάθε server χωράει πάνω από 10.000 χρήστες. Αυτή τη στιγμή δεν γεμίζει κανείς τους όπως τον πρώτο μήνα, άρα θα έχεις πάντοτε free slot για να παίξεις. Κι αν γεμίσουνε τότε αμέσως θα αγοραστούν καινούργιοι, να είσαι σίγουρος γι' αυτό. :wink:

Μάνο έχεις δίκιο όμως σε ενα τόσο ανταγωνιστικό παιχνίδι πρέπει να είσαι και λίγο καμένος για να μη είσαι σάκος του μποξ. Γνωρίζω πολύ καλά πως οι οι περισσότεροι (αν όχι όλοι οι hardcore) παίχτες με κάποια exloit ( macro βαρούσανε στον αέρα κτλ ) ανεβάσανε τα skill τους πάρα πολύ. Τώρα αυτό δεν υπάρχει πλέον αλλα και πάλι είναι πάρα πολύ αργά γιατί δεν είναι pve παιχνίδι να πεις θα μπω θα καώ και σε λίγο θα είμαι ανταγωνιστικός. Γενικα αν έκανε ενα relaunch το παιχνίδι και άνοιγε ενα καινούργιο σέρβερ θα ήταν διαφορετικά γιατι θα αρχίζανε όλοι απο το 0. Μεταξύ μας το βλέπω παρα πολύ δύσκολο. Νομίζω οτι θα είναι ενα παιχνίδι που θα μείνει κάμποσο καιρό με το κοινό τους αλλα δεν θα "μεγαλώσει" άλλο. Μακάρι να διαψευστώ να ανοίξει άλλως σέρβερ και τότε θα παίξω

Όσον για το ΑΙΟΝ.. Happy grinding :) Όπως την βρίσκει κανείς...

More
20 Oct 2009 22:30 #62622 by Μπάμπης Χαραλάμπους

predictor wrote: Ενα ειναι το MMO (nowadays) (Aion of course) :icon bow: .Oλα τα αλλα ειναι gtp (για τα πανηγυρια)

Θα διαφωνίσω, το AION είναι ενα L2 based παιχνιδι. L2 με μικρες αλλαγές και πανεμορφα γραφικα. Τιποτε αλλο ομως... Το Darkfall εχει εισαγει (απο αυτα που βλεπω) παρα πολλες καινοτομίες αντίθετα απο το AION(που το εχω παιξει).

Περιμένω το
Lineage III.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
20 Oct 2009 22:44 #62624 by Stathis Yannacopoulos

BigBoss wrote:

predictor wrote: Ενα ειναι το MMO (nowadays) (Aion of course) :icon bow: .Oλα τα αλλα ειναι gtp (για τα πανηγυρια)

Θα διαφωνίσω, το AION είναι ενα L2 based παιχνιδι. L2 με μικρες αλλαγές και πανεμορφα γραφικα. Τιποτε αλλο ομως... Το Darkfall εχει εισαγει (απο αυτα που βλεπω) παρα πολλες καινοτομίες αντίθετα απο το AION(που το εχω παιξει).

Περιμένω το
Lineage III.

Το σκεπτικό της NCSOFT είναι και θα είναι το ίδιο εκτός απο το Guild Wars 2. Θα κάτσεις και θα λιώσεις για να μου σκάσεις όσα περισσότερα χρήματα γίνεται τόσο για να δεις το level cap όσο και για τα end game items. Αυτό συμβαίνει και στο ΑΙΟΝ. Εγώ παίζω ενα παιχνίδι να διασκεδάσω όχι να κάθομαι σε ενα σημείο και να βαράω τα ίδια mobakia για ώρες καθώς τα xp των quest δεν καλύπτουν ουτε το μισό level και τα mob xb έχουν δυσανάλογο scale με τα xp που θέλεις μετά απο λίγο για το level. Κάποιοι l2/vanilla wow players το έχουν κάνει αυτό στο διπλάσιο και δεν έχουν πρόβλημα. Το να κάνεις το ίδιο όμως το 2009 είναι πισωγύρισμα. Για εμένα σαν gamer αυτό που ζητάει το ΑΙΟΝ είναι παρα πολύ βαρύ για την διασκέδαση που δίνει στον παίχτη η την ικανοποίηση του leveling.
Πιστεύω το pvp end game του θα είναι δυνατό και θα επιβραβεύσει όσους ασχοληθούν, σίγουρα όμως πολλοί αρκετοί μπορεί να μην φτάσουνε ως εκεί. To pvp σκεπτικό της αβύσσου μάλλον απέτυχε καθώς οι περισσότεροι παίχτες "κρύβοντε" για να "διασκεδάσουν" με το grinding και να ανέβουν level χωρίς τον φόβο του ganking.

Το Darkfall όπως και το Conan δώσανε κάτι το διαφορετικό απλά κάνανε λάθη σε άλλους τομείς και χάσανε την ευκαιρία για κάτι δυνατό.

More
21 Oct 2009 04:20 #62628 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Να κανω μια παρεμβαση για το Lvling στο ΑΙΟΝ. Τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα. Το lvl cap ειναι 50 και αν παιζεις φυσιολογικα, δηλαδη 2-3 ωρες τη μερα θα χτυπησεις maximum σε 50-60 ημερες. Η αναλογια μου αοκυγεται μια χαρα εμενα.

Επισης, το Darkfall, καταφερε να εισαγει αληθοφανες συστημα μαχης, το οποιο ειναι real-time, και οχι βασισμενο στα δευτερολεπτα που μετρανε οι servers. Π.χ. στο Wow, αμα κασταρει ο αλλος pyroblast, δεν κανεις dodge, το εχεις φαει \:D/

More
21 Oct 2009 04:37 #62630 by Stathis Yannacopoulos

Freak wrote: Να κανω μια παρεμβαση για το Lvling στο ΑΙΟΝ. Τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα. Το lvl cap ειναι 50 και αν παιζεις φυσιολογικα, δηλαδη 2-3 ωρες τη μερα θα χτυπησεις maximum σε 50-60 ημερες. Η αναλογια μου αοκυγεται μια χαρα εμενα.

Επισης, το Darkfall, καταφερε να εισαγει αληθοφανες συστημα μαχης, το οποιο ειναι real-time, και οχι βασισμενο στα δευτερολεπτα που μετρανε οι servers. Π.χ. στο Wow, αμα κασταρει ο αλλος pyroblast, δεν κανεις dodge, το εχεις φαει \:D/

Κώστα θα δεις οτι μετά το 30 δεν πάει με τίποτα.. Απο το 32 px θέλεις 8 εκατομμύρια xp για το επόμενο επίπεδο και τα mobakia δινουν 15-16 κ xp. Τα δε quest που μπορεις να πάρεις με το ζόρι δίνουν 1.5 εκατομύριο. Πιστεύω οτι με το casual play που λες θέλεις τουλάχιστον 3 μήνες για να πιάσεις το cap. Σήμερα πχ στο 32έπαιξα 2 ώρες και μάζεψα μόνο 2 εκατομυρια xp απο τα 8. Φίλοι μου που βαράνε 10ωρα απο τις 20Σεπ είναι 37 level και απο εκεί ξεκινάνε τα πολλά εκατομμύρια. Εγώ τώρα που παίζω μ.ο 2 ώρες την ημέρα με βλέπω απο το 32, 50 σε 45-50 μέρες. Θα μου πεις για εσένα που έχεις παίξει wow δεν είναι τίποτα.. Εγώ που ξεκίνησα τα ΜΜΟ σε πιο hardcore φάση με Conan,Warhammer μου φαίνεται κάπως.

More
21 Oct 2009 04:42 #62631 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Οι αναλογιες που εχω δωσει ειναι δια στοματος NCSoft. :wink: Με ενα μεσο ορο 3 ωρες τη μερα, δωσανε ενα διαστημα περιπου 2 μηνων για να χτυπησεις ταβανι. Επισης, οι τελευταιες σκεψεις, περιστρεφονται ακομη περισσοτερο στην αυξηση του ΧP των Quests, για πιο γρηγορο lvling. Στις δοκιμες υπαρχει μια αυξηση 400-500% στο experience απο τα Quests!!!

Αυτα προς το παρον, για οτιδηποτε νεοτερο θα ενημερωσω.

More
21 Oct 2009 13:26 #62644 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Freak wrote: Οι αναλογιες που εχω δωσει ειναι δια στοματος NCSoft. :wink: Με ενα μεσο ορο 3 ωρες τη μερα, δωσανε ενα διαστημα περιπου 2 μηνων για να χτυπησεις ταβανι. Επισης, οι τελευταιες σκεψεις, περιστρεφονται ακομη περισσοτερο στην αυξηση του ΧP των Quests, για πιο γρηγορο lvling. Στις δοκιμες υπαρχει μια αυξηση 400-500% στο experience απο τα Quests!!!

Αυτα προς το παρον, για οτιδηποτε νεοτερο θα ενημερωσω.

Τα νουμερα που αναφερεις προφανως και δεν είναι σωστα. Εχω παιξει AIOΝ και ξερω και φιλους που παιζουν και δεν είναι τοσο ευκολα τα πραγματα. Οι 2-3 ωρες που θα αναφερει η NC hard ειναι 2-3 ωρες ασταματητου xp. Οταν παιζεις AIOn ή και οποιοδήποτε αλλο MMO θα κανεις chat θα ψαξεις τις τοποθεσιες θα κραφταρεις ρουχα και οπλα θα θα θα.. Εχει πολυ δουλεια..

Αλλα κκαλυτερα να μην ξεφευγουμε απο το θεμα.
Μπραβο στο Darkfall για την πρωτια, την αξιζε μετα απο τοσο βρισιμο που εφαγε.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
21 Oct 2009 14:45 #62670 by thanasis
χαχα αλλο ενα ξεκαρδιστικο βιντεακι :mrgreen: :mrgreen:
Απλα τα σπαει.Καλη δουλεια.Μπραβο τους! :icon applaud: :icon applaud: :icon bow: