Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Darkfall: Γενική συζήτηση

More
08 Nov 2008 11:43 #48721 by Μάνος Γρυπάρης
Αν όντως εννοεί 10.000 σε κάθε server τότε οκ, απλά δεν το έχουν διευκρινίσει κάπου (τουλάχιστον για εμάς που δεν ασχολούμαστε τόσο με MMORPG). Ναι, αυτό εννοούσα περί frame rate. Δηλαδή όταν μαζευτούνε 300 χρήστες σε ένα σημείο κι αρχίσουν να κάνουν trade τότε τι θα παιχτεί? Έχω ανησυχήσει λίγο γιατί από τα gameplay videos μου δίνεται αυτή ακριβώς η αίσθηση. Ότι δηλαδή κάτι παίζει με την ταχύτητα του server. Περιμένουμε ακόμα με αγωνία την beta να δούμε τι παίζει.

edit: Η trial έκδοση στις 22/1/09!
Μπείτε www.darkfallonline.com ! ^^

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jan 2009 20:48 #49999 by Kamenos
Παίδες πιστεύω οτι είναι καιρός για την δημιουργία ξεχωριστού section για το Darkfall αφού αναμένετε να τα "σπάσει" όλα!Στο official forum γίνετε χαμός και 'ολοι πλέον περιμένουμε να μπούμε στους servers!Εφτασαι η ώρα λοιπόν για ενα Old School ΜΜΟ,με FFA και Full Loot χαρακτηριστηκά!Ας ελπίσουμε οτι η aventurine και ο Τάσος Φλάμπουρας θα φέρουν εις πέρας αυτο το δύσκολο έργο,τόσο για εμάς του gamers οσο και για την χώρα μας!

More
21 Jan 2009 01:24 #50016 by Μάνος Αλιμπέρτης
Φαινεται οτι τα παιδια εχουν κάνει πολυ καλη δουλεια και ενα μεγάλο μπράβο!

Πιστευω οτι η Ελλάδα εχει πολυ μεγάλες δυνατότητες gaming development καθως οι εταιρείες του χώρου στην Ελλάδα μετριουνται στα δάκτυλα του ενος χεριου, αντε λίγο παραπάνω,προγραμματιστες, software enginners υπάρχουν ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ με τόσα ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΙΕΚ πληροφορικής, χρήμα και άτομα σιγουρα χρειάζονται ΑΛΛΑ δεν απαιτει κάτι δραματικο. Ακομη και με ενα απλο PC μπορεις να ξεκινήσεις το development και μετα αν υπάρχει μια καλή ιδέα και ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΑ γινονται. Ισως αυτο ειναι που υστερούμε. Διάθεση και επιθυμία να ασχοληθούμε με το κλάδο...

Everything that has a beginning has an end...

More
21 Jan 2009 01:58 #50018 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Μπα...Αν νομιζεις οτι στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ μαθαινουμε εστω και κατι χρησιμο γελαστηκες. Ειμαστε 30 χρονια πισω. Πρεπει να γινουμε ανθρωποι καποια στιγμη. Ο μονος τροπος για να γινεις καλος προγραμματιστης σε games ειναι να σπουδασεις σε κολλεγιακι, που ειναι κυριλε και παρινεις τρομερες γνωσεις και εν συνεχεια να πας εξωτερικο για να αποκτησεις λιγη εμπειρια.

Μετα απ' ολα αυτα, ισως εχεις μια ευκαιρια για να κανεις κατι σε αυτον τον χωρο. Ξερω ακουγεται μαλακια αλλα ετσι ειναι. Νομιζεις οτι ο Τασος Φλαμπουρας σπουδασε και εμαθε τα κολπα στο Ελλαντα? Εδω το πολυ πολυ να μαθαινε πως να φτιαχνει game σε Visual Basic :mrgreen: :mrgreen: 8O

More
21 Jan 2009 17:08 #50032 by Μάνος Αλιμπέρτης
Freak, συμφωνω αλλα και διαφωνω μαζι σου!!!

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ δεν θα δώσουνε έμφαση ειδικά στο gaming develpment αλλα στο να προγραμματίζεις αποδοτικά, να μάθεις τις πιο γνωστες γλώσσες προγραμματισμου, να εχεις ευχέρεια στο σχεδιασμο αλγορίθμων και στη ΜΕΤΑΦΟΡΑ των προβλημάτων(μαθηματικών φυσικής στατιστικής κτλ ) σε source code που εκει θα τα λύνει. Τουλάχιστον αυτο θα έπρεπε να γινεται ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ γινεται, σε σχολή πολυτεχνειου ειμαι (ΗΜΜΥ) και δεν λέω οτι ειμαστε και ΜΙΤ αλλα υπάρχει διάθεση για δουλεια, το θέμα ειναι τι κάνουμε και εμεις οι φοιτητές. Στις περισσότερες των περιπτώσεων τα παιδια κοιτάνε ολα να τα κάνουνε απο αντιγραφή ή το πολυ πολυ για να τα περάσουνε. Ενας απο τους λόγους ενω εχουμε τόσους "επιστήμονες" η χώρα παίρνει μηδεν στην ανάπτυξη της τεχνολογίας.

ΜΕτα για να αποκτήσεις εξειδίκευση πάνω σε games είτε πρέπει να το λιώσεις μονος σου ή να οπως τα λες να πας στο εξωτερικο...Απλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα, ΚΑΠΟΙΑ δουλεια γινεται και στην ελλάδα.

Everything that has a beginning has an end...

More
02 Feb 2009 23:27 #50269 by Petros
Ωραία μπορώ να σας πω ότι ξέρω έναν από τους δημιουργούς του Darkfall και θα πάρω Beta......

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
08 Feb 2009 01:10 #50352 by Kamenos
thelo k ego!!!!

More
08 Feb 2009 03:51 #50353 by Petros
θέλε

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
09 Feb 2009 13:53 #50401 by kostas
Το πειρα αποφαση να το ξεκινισω και εγω οταν με το καλο κυκολοφορισει.. Ελπιζω μονο να μην παρει και αλλη αναβολη!

Μου φενετε απο οσα εχω διαβασει πολυ ενδιαφερον και πολυ "ακριβος οπως το θελο"! Θελο ρε παιδι μου οταν σκοτονο καποιον να χανει πραγμα και να σπαζετε, να λεει "ΟΧΙ ΡΕ!με σκοτοσανε,την πατησα.." κτλ! Αλλιος πιο ειναι το νοημα στο PVP? Π.χ παιζω λιγο cabal τελευταια ,αμα παρω καποιον PK εγω παιρνω 10 λεπτα ποινη και δεν μπορο να μιλαο σε npc και αυτος βγενει στο camp και για να ξαναπαει εκει που ηταν η μεγιστη αποσταση ειναι 1 λεπτο... συνιθος 30 sec.. (στην αρχη που ειμαι εγω τουλαχιστον..) δλδ γιατι? Σε wow και warhammer ειναι καπος πιο ικανοποιητικα! :mrgreen: :mrgreen:

Τα γραφικα δεν με νιαζει καθολου!Τα προτιμο λιγο παλια παρα να εχω το Lag που ειχα στο warhammer και δεν μπορουσα να παιξω...Αν και εμενα που φενοντε πολυ ικανοποιητικα (ειδαμε και το age of conan) ειναι καλυτερα να εμβαθυνουν στο gameplay παρα να προσπαθουν να εντυποσιασουν με γραφικα και οσοι παιξουν μετα τον πρωτο μηνα να την κανουν..

More
09 Feb 2009 14:47 #50403 by kostas

JaCk_RiDeR wrote: θέλε

ελεος...

thelo k ego!!!!

οριστε

darkfallonline.com/cb/

και καλη επιτιχια xD