Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Facebook Games

More
07 Apr 2011 11:17 #91769 by SlippingMule
Replied by SlippingMule on topic Facebook Games
Top Eleven Football Manager.Απιστευτο κολλημα ....

Aim High

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Apr 2011 01:50 #91992 by Μάνος Γρυπάρης
Top Eleven Review

Απλά καλό είναι να υπάρχει και σε αυτό το topic ως link

Συζήτηση εδώ

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Sep 2011 22:22 #97973 by Γιώργος Λόλας

Adventure World
Η νέα γενιά των social games.

Η Zynga, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής παιχνιδιών για κοινωνικά δίκτυα, ετοιμάζει μια νέα μηχανή γραφικών πάνω στην οποία θα “χτιστούν” τα επόμενα games της. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο γενικός διευθυντής τεχνολογίας της Zynga Boston, Craig Lancaster, η νέα μηχανή επιτρέπει στους προγραμματιστές του να κάνουν πράγματα που έως τώρα δε μπορούσαν λόγω των εμποδίων που τους έθετε η τεχνολογία flash, όπως η οπτικοποίηση (rendering) ενός μόνο μέρους του χάρτη του παιχνιδιού ή το ομαλό scrolling.

Το πρώτο παιχνίδι που θα χρησιμοποιεί την νέα τεχνολογία είναι το Adventure World, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία θα δημιουργήσει ένα νέο είδος παιχνιδιών, τα social adventures. Οι περισσότεροι τίτλοι της Zynga όπως το Farmville, το Empires and Allies και το CityVille, σας ζητάνε να χτίσετε μια φάρμα ή μια πόλη. Αυτή τη φορά ο σκοπός σας θα είναι να περνάτε διάφορες πίστες, σκοτώνοντας εχθρούς και λύνοντας γρίφους. Η έμφαση δίνεται περισσότερο στην εξερεύνηση του κόσμου με τους φίλους σας και όχι στο χτίσιμο, ενώ δε λείπει και ένα υποτυπώδες σενάριο, σύμφωνα με το οποίο καλείστε να βρείτε την χαμένη πόλη του El Dorado.

[youtube:3h1e2tc0]
[/youtube:3h1e2tc0]

Μιλώντας για τον κόσμο του παιχνιδιού, θα υπάρχουν αρχικά πέντε περιοχές, oι Deep Jungle, Mountain, Cavern, Volcano και El Dorado, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε σε συνολικά 35 χάρτες, με τον καθένα από αυτούς να είναι 40 φορές μεγαλύτερος σε έκταση από τους χάρτες των προηγούμενων παιχνιδιών της εταιρείας.

Τα γραφικά θα είναι ψευδό-τρισδιάστατα και θα χρησιμοποιηθεί η κλασική πια ισομετρική κάμερα. Το γενικότερο ύφος του παιχνιδιού θυμίζει την σειρά The Legend of Zelda, από την οποία και εμπνεύστηκαν τα περισσότερα στοιχεία του Adventure World, ενώ όπως λέει ο γενικός διευθυντής της Zynga Boston, Nabeel Hyatt, σε πολλούς θα θυμίσει και το Super Mario Bros. Τέλος, θα έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε την εξωτερική εμφάνιση του χαρακτήρα σας, ενώ θα υπάρξει ακόμα και εκτενής αλληλεπίδραση με τους φίλους σας, με τους οποίους θα λύνετε κάποιους γρίφους ή θα φτάνετε σε ένα σημείο του χάρτη.

Σύμφωνα με την Zynga, το παιχνίδι βρίσκεται σε τελικό στάδιο παραγωγής και θα είναι σύντομα διαθέσιμο.

More
04 Sep 2011 23:50 #97982 by Βασίλης Βασιλός
Εγω δεν επαιζα τοσο πολυ παιχνιδια στο facebook.Απλα τα δοκιμαζα και μετα απο 2-3 μερες συνηθως εβγαινα.ΚΟΛΛΗΜΑ ομως εφαγα με το καινουργιο Sims Social!Σιγουρα ομως θα κοιταξω και το Adventure World που αναφερει ο φιλος πανω,οταν με το καλο βγει

More
05 Sep 2011 00:00 #97984 by Άγγελος Φασούλης
Είναι τεράστια μούφα το παιχνίδι! Αλλά για κάποιο λόγο έχω κολλήσει και εγώ...

More
07 Sep 2011 02:21 #98083 by toni97
Replied by toni97 on topic Facebook Games
Εγώ παίζω πλέων μόνο pet society και The sims Social :P
Ποιο παλιά έπαιζα και farm ville και pet viller cafe world και διάφορα τέτοια :P

More
07 Sep 2011 03:46 #98084 by Γιώργος Λόλας
Έχω κολλήσει κι εγώ με το Sims Social... ούτε εγώ ξέρω γιατί :P

Άλλα παιχνιδάκια που παίζω που και που είναι τα:
Stick Run, Keno, RockFREE (κάτι σαν το Guitar Hero, αλλά παίζεις ότι τραγούδι θέλεις από το youtube!).

More
07 Sep 2011 11:35 #98088 by Βασίλης Βασιλός

geololj wrote: Έχω κολλήσει κι εγώ με το Sims Social... ούτε εγώ ξέρω γιατί :P

Άλλα παιχνιδάκια που παίζω που και που είναι τα:
Stick Run, Keno, RockFREE (κάτι σαν το Guitar Hero, αλλά παίζεις ότι τραγούδι θέλεις από το youtube!).

RockFREE???Δεν το ξερω καν αλλα μονο και μονο με αυτο που ειπες με πορωσες!!Παω να το τσεκαρω :D

More
13 Oct 2011 00:12 #100121 by eliminator
Replied by eliminator on topic Facebook Games
Castleville

Το πρώτο MMORPG της Zynga για το Facebook βρίσκεται υπό ανάπτυξη!

H Zynga, η οποία έχει δημιουργήσει τα επιτυχημένα Farmville και Cityville, δήλωσε πως είναι έτοιμη να μπει στον χώρο των MMO με ένα καινούριο παιχνίδι, το Castleville!

Όπως δήλωσε ο creative director της εταιρείας, Bill Jackson: "Η Zynga φέρνει τα MMORPG πιο κοντά στον κόσμο, μέσα από τον browser τους". Σύμφωνα με τον Jackson, θα μπορείτε να χτίσετε το δικό σας κάστρο, θα υπάρχει crafting, ενώ θα χρειαστεί να προστατέψετε την πόλη σας από τα τέρατα που θα υπάρχουν έξω από τους τοίχους της.

Όλη σας η εμπειρία θα βασίζεται πάνω σε μια ιστορία, κατά την διάρκειά της οποίας θα συναντάτε νέους χαρακτήρες και θα προσπαθείτε να τους κάνετε χαρούμενους. Παράλληλα, καθώς θα προχωράει η υπόθεση του παιχνιδιού, θα επιχειρείτε να ξεκλειδώσετε νέους χαρακτήρες. Τα quests θα βασίζονται επάνω σε αυτό το στοιχείο, καθώς κάθε χαρακτήρας θα έχει την δική του ιστορία, την οποία και θα προσπαθήσετε να ανακαλύψετε.

Ακριβώς επειδή το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για το Facebook, θα υπάρχουν αρκετά έντονα social στοιχεία. Για παράδειγμα, θα μπορείτε να επισκεφθείτε τις πόλεις των φίλων σας αλλά και να κάνετε trade, ανταλάσσοντας αντικείμενα που δεν χρειάζεστε για νέα τα οποία θα έχετε ανάγκη. Ο γενικός διευθυντής της Zynga, Mark Pincus, ανέφερε ότι η εταιρεία του θέλει να σας δώσει την αίσθηση που απολαμβάνετε όταν παίζετε World of Warcraft, αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να καταλάβετε τους μηχανισμούς του παιχνιδιού μέσα στα πρώτα 15 λεπτά.

Ο Bill Jackson, ο οποίος έχει αναλάβει και την ανάπτυξη του Castleville, έχει δουλέψει στο παρελθόν στην Ensemble Studios και σε σημαντικά games, όπως τα Halo: Wars και τα Age of Empires, κάτι το οποίο δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στο παιχνίδι. Το νέο εγχείρημα της Zynga θα χτιστεί πάνω στη νέα μηχανή γραφικών που έχει δημιουργήσει, την οποία είδαμε για πρώτη φορά στο Adventure World .

Περισσότερες πληροφορίες για το Castleville θα δοθούν σύντομα, καθώς μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ημερομηνία κυκλοφορίας. Για να ενημερωθείτε όμως άμεσα, πατήστε Like στην σελίδα του Castleville στο Facebook .

Γιώργος Λόλας

More
15 Oct 2011 20:48 #100227 by Γιάννης Μπόκας
Πάλι θα μας ζαλίζουν στο Facebook; "Man, δώσε λίγο gold"... "Χρειάζομαι επειγόντως iron!" κλπ