Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Facebook Games

More
11 May 2010 20:37 #71880 by doxitis
Facebook Games was created by doxitis
Αν δεν εχεις τι να κανεις πιστευω μια πολυ καλη λυση ειναι να πας στο facebook και να "φας" λιγο την ωρα σου στα παιχνιδια.
Γιαυτο λοιπον ανοιγουμε αυτο το θεμα για να λεμε τα παιχνιδια που μας αρεσουν,να συζητησουμε και να προτεινουμε στον καθενα!

Χθες,απο μια διαφημιση στο facebook βρηκα ενα παιχνιδι που λεγεται Treasure Isle...
Ειναι ενα παιχνιδι σαν το farm ville και ο σκοπος ειναι να βρεις θησαυρους σε διαφορα νησια.Επισης εχεις το νησι σου το οποιο φτιαχνεις και καλλιεργεις διαφορα φρουτα κλπ για να παρεις ενεργεια...

Ενα αλλο ειναι το MMA Pro Fighter που ειναι απο τα καλυτερα για εμενα παιχνιδια...
Φτιαχνεις τον παικτη σου,τον προπονεις,ανεβαινεις level και γινεσαι καλυτερος και κανεις μαχες με τους φιλους σου και με διαφορους αλλους!
Του μαθαινεις τεχνικες απο kick boxing εως Brazilian Jiu-Jitsu! :mrgreen:

Περιμενουμε και τα δικα σας παιχνιδια-προτασεις!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 May 2010 21:44 #71887 by Frank
Replied by Frank on topic Facebook Games
Ωραιο to τοπικ :wink:

Αν και δεν θεωρω gamers τους τυπους/κοπελες που λιωνουν στα net cafe παιζοντας μονο farmville κλπ ειναι ομως μια ευχάριστη ασχολία, για να κοντραριστείς/παιξεις με φιλους.

παλια επαιζα αρκετα παιχνιδια στο fb (waka waka (pacman) , bowling, κλπ) ενω κατα καιρους εχω δοκιμασει και τα υπολοιπα για να μαθω τον λογο που πορωνονται ολοι.

πλεον εχω εγκατεστημενο μονο το Uno για να παιζω με φιλαρακια στην σχολη κυριως :P

Nα υπενθυμισω οτι στο φορουμ υπαρχουν ηδη ξεχωριστα τοπικς για: Mafia Wars (+review) , Premier Football(+review) και UNO

Τελος δειτε παρακατω τα top 25 facebook games για τον Απριλιο

[img

More
11 May 2010 21:56 #71890 by Maldino
Replied by Maldino on topic Facebook Games
Ξεκινησα με Farmville( για αυτο εφτιαξα και το φατσοβιβλιο μου) αλλα το βαρεθηκα... τωρα ποκερακι και το MMA που ειπες!

More
11 May 2010 21:57 #71891 by Νικολής Ασημάκης
Mafia Wars έβαλαν και στο Myspace. Αν και space είχα δει ένα επικό RPG/επιτραπαίζιο strategy με κάρτες που ονομάζεται Warlords. Αν και το έχω παρατήσει εδώ και καιρό, μου πρόσφερε αρκετές ευχάριστες ώρες.

More
11 May 2010 22:17 #71895 by MaTeKoN
Replied by MaTeKoN on topic Facebook Games
Εμένα αυτο που δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ στα περισσότερα παιχνίδια στο Facebook, είναι ότι σε αναγκάζει να ξαναπαίξεις μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.. Μιλάω για τα παιχνίδια τα οποία μου άρεσαν αρκετά μπορώ να πω! Όπως το Farmville π.χ. αλλά έπρεπε να μπεις μετα από 2 ώρες ξερω 'γω να μαζέψεις τις φράουλες... Ξενέρα!

More
11 May 2010 22:27 #71897 by doxitis
Replied by doxitis on topic Facebook Games

MaTeKoN wrote: Εμένα αυτο που δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ στα περισσότερα παιχνίδια στο Facebook, είναι ότι σε αναγκάζει να ξαναπαίξεις μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.. Μιλάω για τα παιχνίδια τα οποία μου άρεσαν αρκετά μπορώ να πω! Όπως το Farmville π.χ. αλλά έπρεπε να μπεις μετα από 2 ώρες ξερω 'γω να μαζέψεις τις φράουλες... Ξενέρα!

Βασικα αν δεν υπηρχε αυτο θα ηταν λιγο "ξεπετα" το παιχνιδι και δεν θα ηταν ωραιο.
Ετσι πιστευω εγω...

More
11 May 2010 23:30 #71903 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Εμένα μου άρεσε πολύ το Social City,που έφτιαχνες τη δική σου πόλη. Επίσης μου άρεσε και το Wild Ones, επειδή είχε πολύ φάση. Ωστόσο έπαιζα και Petville, YoVille, Mafia Wars,Pirate Wars, Mobster 2 Vendetta, Tiki Resort, κ.ά.
Τώρα όμως δεν παίζω τίποτα στο fb, γιατί βαρέθηκα και μου την έδωσε να πρέπει να μπαίνω κάθε τρεις και λίγο στο Facebook για κάποιο παιχνίδι.

PC user forever !!!

More
17 Jun 2010 01:51 #74054 by Frank
Replied by Frank on topic Facebook Games

Frank16 wrote: Nα υπενθυμισω οτι στο φορουμ υπαρχουν ηδη ξεχωριστα τοπικς για: Mafia Wars (+review) , Premier Football(+review) και UNO

να ενημερωσω και εδω οτι υπαρχει αλλο ενα facebook game για το οποιο εχουμε ξεχωριστο τοπικ στο forum, ειναι το EA SPORTS FIFA Superstars ενα ποδοσφαιρακι απο την EA sports σε συνεργασια με την playfish. :wink:

Τελος για οποιον δεν το εχει δει ακομα, εχει ξεκινησει καινουρια στηλη στο site, το " Social gaming " με ξεχωριστο τοπικ στο forum, εδω για τα θεματα της στηλης :wink:

More
17 Jun 2010 09:56 #74070 by thanasis
Replied by thanasis on topic Facebook Games
Αυτα τα games του facebook ειναι ενας πολυ καλος λογος να φτιαξεις facebook :cool: Ψηνομαι...

More
17 Jun 2010 10:41 #74071 by Μαρία Ρογδάκη

Frank16 wrote:
να ενημερωσω και εδω οτι υπαρχει αλλο ενα facebook game για το οποιο εχουμε ξεχωριστο τοπικ στο forum, ειναι το EA SPORTS FIFA Superstars ενα ποδοσφαιρακι απο την EA sports σε συνεργασια με την playfish. :wink:

Έτσι, επειδή είμαι φυτό και μου αρέσει να διορθώνω τον κόσμο, η Playfish πλέον έχει αγοραστεί από την EA, δεν συνεργάζονται απλώς ;) Εγώ ζω για τη στιγμή που θα δούμε Sims στο fb :icon applaud: :icon applaud:

8@no$ wrote: Αυτα τα games του facebook ειναι ενας πολυ καλος λογος να φτιαξεις facebook Ψηνομαι...

Νομίζω ότι τα παιχνίδια είναι το μοναδικό πράγμα μου μπορείς να κάνεις στο facebook μετά τα 15 πρώτα δευτερόλεπτα που έχεις loggάρει ;)