- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Βασικα αν δεν υπηρχε αυτο θα ηταν λιγο "ξεπετα" το παιχνιδι και δεν θα ηταν ωραιο.MaTeKoN wrote: Εμένα αυτο που δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ στα περισσότερα παιχνίδια στο Facebook, είναι ότι σε αναγκάζει να ξαναπαίξεις μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.. Μιλάω για τα παιχνίδια τα οποία μου άρεσαν αρκετά μπορώ να πω! Όπως το Farmville π.χ. αλλά έπρεπε να μπεις μετα από 2 ώρες ξερω 'γω να μαζέψεις τις φράουλες... Ξενέρα!
Frank16 wrote: Nα υπενθυμισω οτι στο φορουμ υπαρχουν ηδη ξεχωριστα τοπικς για: Mafia Wars (+review) , Premier Football(+review) και UNO
Έτσι, επειδή είμαι φυτό και μου αρέσει να διορθώνω τον κόσμο, η Playfish πλέον έχει αγοραστεί από την EA, δεν συνεργάζονται απλώς Εγώ ζω για τη στιγμή που θα δούμε Sims στο fb :icon applaud: :icon applaud:Frank16 wrote:
να ενημερωσω και εδω οτι υπαρχει αλλο ενα facebook game για το οποιο εχουμε ξεχωριστο τοπικ στο forum, ειναι το EA SPORTS FIFA Superstars ενα ποδοσφαιρακι απο την EA sports σε συνεργασια με την playfish.
8@no$ wrote: Αυτα τα games του facebook ειναι ενας πολυ καλος λογος να φτιαξεις facebook Ψηνομαι...