Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Facebook Games

More
17 Jun 2010 22:08 #74096 by Αντώνης Μπιθούλκας
Εγώ έπαιζα Mafia Wars. Αρκετά καλό αλλά βαρέθηκα την αναμονή σε παιχνίδια τύπου "Φυλετικές Μάχες" κι έτσι!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jun 2010 17:48 #74145 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
έγω έπαιζα σχεδόν όλα τα παιχνίδια στο facebook αλλά τα βαρέθηκα και παίζω μόνο mafia "για να δούμε άν είναι καλό αυτό με το fifa!"

More
18 Jun 2010 18:47 #74152 by Αντώνης Μπιθούλκας
Αααα! Τελικά το Fifa γ**** και δέρνει! Έπαιξα λίγο και μετά πωρώθηκα τρελά! Το συνηστώ!

More
23 Jun 2010 15:19 #74381 by Μαρία Ρογδάκη
To review για το τελευταίο δημιούργημα της Zynga, το FrontierVille είναι εδώ .

Δεν πιάνει τα γραφικά του FIFA, αλλά είναι πολύ συμπαθητικό μέσα στην καρτουνιά του! Και το gameplay είναι πιο ενδιαφέρον από όλα τα άλλα παιχνίδια της εταιρίας.

More
06 Nov 2010 15:13 #83580 by Olga Chatzidaki
Replied by Olga Chatzidaki on topic Facebook Games
καποια περιοδο ειχα λιωσει στα παιχνιδια στο facebook...ανοιγα το ενα μετα το αλλο...μετα σκεφτηκα οτι δεν εχει κανενα νοημα σε σχεση με αλλα games και ετσι τα παρατησα...πλακα εχουν αλλα οχι για πολλα πολλα..
αυτο που παιζω μονο τωρα ειναι απο τα dod games την ζωγραφικη γιατι εχει απιστευτο γελιο..

More
12 Dec 2010 14:27 #85761 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Λοιπόν εγώ τώρα έχω τρελό κάψιμο με το Crime City. Έχουμε μπει 10 παιδιά από την τάξη μου και είμαστε τούμπανα! \:D/

PC user forever !!!

More
12 Dec 2010 18:18 #85783 by rafor
Replied by rafor on topic Facebook Games
Εγω επαιξα 4ις-5 μερες Millionaire City και μετα το βαρεθηκα γιατι ηταν πολυ ευκολο.Γενικα τα παιχνιδια του Facebook μπορω να πω οτι τα βαριεμαι αρκετα ευκολα.

More
23 Mar 2011 17:39 #91302 by Μάνος Γρυπάρης

Η Insomniac Games στο Facebook
Η προγραμματιστική εταιρεία του Resistance και του Ratchet and Clank κάνει ένα σημαντικό βήμα.

Κάθε μήνα, ολοένα και περισσότερες προγραμματιστικές εταιρείες επεκτείνονται στην πλατφόρμα του Facebook. Μέχρι σήμερα έχουμε δει τις Electronic Arts, THQ, Ubisoft και Take-Two να κάνουν τα πρώτα τους επιτυχημένα βήματα. Αυτή τη φορά, η καμπάνα χτύπησε για την Insomniac Games, η οποία δημιουργεί στο εσωτερικό της ειδικό τμήμα για την ανάπτυξη ανάλογων εφαρμογών. Η είδηση ήρθε από τον επικεφαλή της, Brian Hastings, μέσω του επίσημου blog της εταιρείας.

Η Insomniac απασχολεί σήμερα περί τους 300 εργαζόμενους και έχει στενή συνεργασία με την Sony, χωρίς να έχει εξαγοραστεί από αυτήν. Η συγκεκριμένη κίνηση θα της αποφέρει καθαρά κέρδη, σε σειρές παιχνιδιών που είναι ήδη γνωστές στους gamers. Η ομάδα των developers που θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη των games στο Facebook θα ονομάζεται "Insomnia Click". Όλοι οι εργαζόμενοί της θα είναι νέα στελέχη, με εμπειρία ανάπτυξης στο δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης.

Στόχος της Insomnia Click είναι να αναπτύξει games σε ένα ξεχωριστό μοτίβο από τα τυπικά που έχουμε συνηθίσει έως τώρα στο Facebook. Συγκεκριμένα, θα αποφύγει το τυπικό gameplay μέσω του οποίου κάνετε απλώς κλικ, επεκτείνετε τον χαρακτήρα σας ή την επιχείρησή σας και απλά πορεύεστε χωρίς κάποιο game over.

Οι πέντε τομείς που θα διαφοροποιήσουν τα games της Insomniac είναι οι εξής:
- Ουσιαστικά δώρα μεταξύ φύλων και όχι τα τυπικά δώρα που σας είναι απαραίτητα για να ολοκληρώσετε μια εργασία.
- Βάθος στο gameplay
- Διασκεδαστικά games για όλα τα είδη χρηστών.
- Εύκολα games στην εκμάθηση, αλλά δύσκολα αν κάποιος θέλει να τα παίζει στα δάχτυλα.
- Προγραμματισμός ώστε να διατηρείται υψηλός ο αριθμός των ενεργών παικτών, αυτών που θα ξαναπαίξουν το παιχνίδι και αυτών που θα πληρώσουν γι' αυτό.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 Apr 2011 11:52 #91693 by kalabakas
Replied by kalabakas on topic Facebook Games
Ρε παιδιά έχω παιξει παιχνιδάρες στην ζωή μου... αλλά το κόλλημα που εχω φάει με την "ΜΟΥΦΑ" το city ville ΠΟΤΕ!!!!!

More
06 Apr 2011 13:01 #91705 by Fragy
Replied by Fragy on topic Facebook Games
Warstorm
Zynga Poker

Εχω σκοπο να μαζεψω όλες τις καρτες στο Warstorm .