- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
elnt wrote: αυτο το εχω στα υποψιν μου αλλα φοβομουν μηπως δε παιζει σε co-op mode γιατι το killzone 2 δεν επαιζε. κανενα αλλο ξερεις? Ευχαριστω πολυ παντως!!!
eliminator wrote:
elnt wrote: αυτο το εχω στα υποψιν μου αλλα φοβομουν μηπως δε παιζει σε co-op mode γιατι το killzone 2 δεν επαιζε. κανενα αλλο ξερεις? Ευχαριστω πολυ παντως!!!
Οχι παιζει σιγουρα για το εχω και παιζω καμια φορα με κανα φιλο! Βγαλαμε και αρκετες αποστολες μαζι μαλιστα.
Ξερω αλλα δεν ειναι fps και θα το αναφερω γιατι εχει τρελη φαση. PES2011 online 2 εναντιον 2 στο ιντερνετ(γινεται και εναντιον του υπολογιστη).
elnt wrote:
eliminator wrote:
Οχι παιζει σιγουρα για το εχω και παιζω καμια φορα με κανα φιλο! Βγαλαμε και αρκετες αποστολες μαζι μαλιστα.
Ξερω αλλα δεν ειναι fps και θα το αναφερω γιατι εχει τρελη φαση. PES2011 online 2 εναντιον 2 στο ιντερνετ(γινεται και εναντιον του υπολογιστη).
οχι για on line. επι του καναπε... διπλα - διπλα! σε αλλα που εχουμε παιξει επρεπε να το εχει παιξει πρωτα ο ενας για να "ξεκλειδωσει" πιστες. δεν ηταν καθε αυτου απο την αρχη για να το παιξεις ειτε μονος σου ειτε διπλο!
Manwlhs7 wrote: θελω προταση για παιχνιδια στον υπολογιστη και οχι πακ μαν και τετοια... τιποτα με αεροπλανα κλπ κλπ.....
IloveGames wrote: Καλό τόπικ! Δεν το είχα προσέξει.
Λοιπόν, η επόμενη αγορά μου θα είναι κάποιο απο τα παρακάτω:
Red Dead Redemption
Uncharted 2
God of War 3
Metal Gear Solid 4
Batman arkham asylum
Επειδή είναι αρκετά παλιά και σε προσφορά ίσως πάρω 2, απλά δεν μπορώ να αποφασίσω ποια. Επιθυμητό είναι το off line co op, για να παίζω με φίλους αν και απο ότι ξέρω αυτά τα παιχνίδια δεν έχουν (απλά δεν είμαι σίγουρος).
Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει η συνολική αξία της διάρκειας του παιχνιδιού. Μην είναι 5-6 ώρες. Να έχει replayability. Με βάση τα παραπάνω στοιχεία και φυσικά την συνολική διασκέδαση, με ποια σειρά θα τα βάζατε τα παιχνίδια?
Νομίζω δεν χρειάζεται να πω ότι έχω ps3
IloveGames wrote: Καλό τόπικ! Δεν το είχα προσέξει.
Λοιπόν, η επόμενη αγορά μου θα είναι κάποιο απο τα παρακάτω:
Red Dead Redemption
Uncharted 2
God of War 3
Metal Gear Solid 4
Batman arkham asylum
Επειδή είναι αρκετά παλιά και σε προσφορά ίσως πάρω 2, απλά δεν μπορώ να αποφασίσω ποια. Επιθυμητό είναι το off line co op, για να παίζω με φίλους αν και απο ότι ξέρω αυτά τα παιχνίδια δεν έχουν (απλά δεν είμαι σίγουρος).
Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει η συνολική αξία της διάρκειας του παιχνιδιού. Μην είναι 5-6 ώρες. Να έχει replayability. Με βάση τα παραπάνω στοιχεία και φυσικά την συνολική διασκέδαση, με ποια σειρά θα τα βάζατε τα παιχνίδια?
Νομίζω δεν χρειάζεται να πω ότι έχω ps3