Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Guild Warsnikos36 wrote: Ένα παιχνίδι για PS3 σαν το DC Universe online χωρίς συνδρομη;
Red Dead Redemptionouzododeka wrote: Θα ηθέλα να μου κάνετε μια πρόταση για παιχνίδη PS3, που να ειναι παρόμοιο με το GTA, Read Dead, Mafia II κτλ. (πιο πολύ προς GTA). βλέπετε πσάχνω αρκετό καιρό, και τα Games που έχω κοιτάξει δε με έχουν ενθουσιάσει. Ουσιαστικά πσάχνω για ενα παιχνίδη open world, που οι αποφάσεις σου και οι ενέργειέις σου να κρίνουν την πορεία του παιχνιδιού (σκεφτειτε Infamous). Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε απάντηση μου δώσετε.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Αν θες καινούριο παιχνίδι (στο τελευταίο τρίμηνο όπως λες) τότε Uncharted 3: Drake's Deception.eliminator wrote: Το τελευταίο τρίμηνο του 2011 θα αγοράσω παιχνίδι και δεν έχω αποφασίσει ποιο, μπορείτε να μου προτείνετε ένα;
Να έχει ωραίο online, καλή διάρκεια και να είναι στο ps3
Ευχαριστώ
kostisg7 wrote: Μαγκες τωρα που επεσε καλοκαιρι θα ηθελα και εγω καποια προταση για κανα καλο παιχνιδι.Μου αρεσουν πιο πολυ τα action/adventures και επειδη ξερω οτι οι πρωτες προτασεις θα ειναι L.A Noire η inFamous ενημερωνω οτι το ενα το εχω το αλλο θα το νοικιασω για πιο μετα θα ηθελα κατι κι αν ειναι δυνατον να εχει και online(προτεινετε και παλια games).Ευχαριστω εκ των προτερων
IloveGames wrote: Καλό τόπικ! Δεν το είχα προσέξει.
Λοιπόν, η επόμενη αγορά μου θα είναι κάποιο απο τα παρακάτω:
Red Dead Redemption
Uncharted 2
God of War 3
Metal Gear Solid 4
Batman arkham asylum
Επειδή είναι αρκετά παλιά και σε προσφορά ίσως πάρω 2, απλά δεν μπορώ να αποφασίσω ποια. Επιθυμητό είναι το off line co op, για να παίζω με φίλους αν και απο ότι ξέρω αυτά τα παιχνίδια δεν έχουν (απλά δεν είμαι σίγουρος).
Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει η συνολική αξία της διάρκειας του παιχνιδιού. Μην είναι 5-6 ώρες. Να έχει replayability. Με βάση τα παραπάνω στοιχεία και φυσικά την συνολική διασκέδαση, με ποια σειρά θα τα βάζατε τα παιχνίδια?
nikos36 wrote: ελεγα να παρω το dc universe online για ps3 μα εμαθα οτι θελει συνδρομη.μπορειτε να μου πειτε ενα αναλογο παιχνιδι?
Είναι σίγουρο αυτό??Out of This World wrote:
nikos36 wrote: ελεγα να παρω το dc universe online για ps3 μα εμαθα οτι θελει συνδρομη.μπορειτε να μου πειτε ενα αναλογο παιχνιδι?
Αν εννοεις καποιο αλλο MMORPG για Ps3 το οποιο να μην εχει συνδρομη. Sorry αλλα No Money, No Honey !Nομιζω οτι προσωρινα το Final Fantasy 14 εχει free trial extensions, αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Προσωπικα η αποψη μου ειναι οτι αν εχεις PC η καλυτερη σου επιλογη ειναι να αγορασεις το Guild Wars το οποιο δεν εχει μηνιαια συνδρομη.