Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
08 Jun 2011 17:45 #94366 by Μάνος Γρυπάρης

nikos36 wrote: Ένα παιχνίδι για PS3 σαν το DC Universe online χωρίς συνδρομη;

Guild Wars
D&D Online
Age of Conan από το καλοκαίρι (θα μάθουμε σύντομα το πότε ακριβώς)

ouzododeka wrote: Θα ηθέλα να μου κάνετε μια πρόταση για παιχνίδη PS3, που να ειναι παρόμοιο με το GTA, Read Dead, Mafia II κτλ. (πιο πολύ προς GTA). βλέπετε πσάχνω αρκετό καιρό, και τα Games που έχω κοιτάξει δε με έχουν ενθουσιάσει. Ουσιαστικά πσάχνω για ενα παιχνίδη open world, που οι αποφάσεις σου και οι ενέργειέις σου να κρίνουν την πορεία του παιχνιδιού (σκεφτειτε Infamous). Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε απάντηση μου δώσετε.

Red Dead Redemption
Και το πρόσφατο L.A. Noire αλλά δεν είναι τελείως σαν GTA, έχει και αστυνομικές υποθέσεις μέσα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jun 2011 22:48 #94531 by eliminator
Το τελευταίο τρίμηνο του 2011 θα αγοράσω παιχνίδι και δεν έχω αποφασίσει ποιο, μπορείτε να μου προτείνετε ένα;
Να έχει ωραίο online, καλή διάρκεια και να είναι στο ps3 :mrgreen:
Ευχαριστώ :D

More
12 Jun 2011 22:55 #94532 by Γιάννης Παναγιωτίδης

eliminator wrote: Το τελευταίο τρίμηνο του 2011 θα αγοράσω παιχνίδι και δεν έχω αποφασίσει ποιο, μπορείτε να μου προτείνετε ένα;
Να έχει ωραίο online, καλή διάρκεια και να είναι στο ps3 :mrgreen:
Ευχαριστώ :D

Αν θες καινούριο παιχνίδι (στο τελευταίο τρίμηνο όπως λες) τότε Uncharted 3: Drake's Deception.

Αν δεν σε νοιάζει αν θα είναι καινούριο ή "παλιό" τότε δεν ξέρω. :-k :-k Υπάρχουν πολλές επιλογές.

More
12 Jun 2011 23:20 #94533 by kostisg7
Μαγκες τωρα που επεσε καλοκαιρι θα ηθελα και εγω καποια προταση για κανα καλο παιχνιδι.Μου αρεσουν πιο πολυ τα action/adventures και επειδη ξερω οτι οι πρωτες προτασεις θα ειναι L.A Noire η inFamous ενημερωνω οτι το ενα το εχω το αλλο θα το νοικιασω για πιο μετα θα ηθελα κατι κι αν ειναι δυνατον να εχει και online(προτεινετε και παλια games).Ευχαριστω εκ των προτερων

More
12 Jun 2011 23:21 #94534 by kostisg7
Α για ps3 ξεχασα να αναφερω

More
13 Jun 2011 00:42 #94537 by Αντώνης Κοντοδήμας
σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο fighting game...αλλά δεν ξέρω ποιο...είμαι ανάμεσα σε Mortal Kompat vs dc και virtual fighter... :-k :-k :-k

More
13 Jun 2011 10:09 #94544 by Out of This World

kostisg7 wrote: Μαγκες τωρα που επεσε καλοκαιρι θα ηθελα και εγω καποια προταση για κανα καλο παιχνιδι.Μου αρεσουν πιο πολυ τα action/adventures και επειδη ξερω οτι οι πρωτες προτασεις θα ειναι L.A Noire η inFamous ενημερωνω οτι το ενα το εχω το αλλο θα το νοικιασω για πιο μετα θα ηθελα κατι κι αν ειναι δυνατον να εχει και online(προτεινετε και παλια games).Ευχαριστω εκ των προτερων

Red dead Redemption ανεπιφυλακτα. Ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που κυκλοφορησαν το 2010 (αν οχι το καλυτερο). Best Game of the Year απο τα Gamespy, Gamespot, Machinima, Good Game. Best Original Score (Soundtrack), Best DLC ..

Καλα για βαθμολογιες δεν το συζηταω, σαρωσε ..

Το Campaign μαζι με τα Sidequests θα σε κρατησουν παρα πολλες ωρες στον καναπε. Αν προσθεσεις και το οτι εχει πολυ καλα DLC και ακρως διασκεδαστικο Online Multiplayer με διαφορα Objectives για να διαλεξεις, το κανει αυτοματως Must !~

Γενικα οποιος δεν το εχει στην συλλογη του ειναι Α ΠΑ ΡΑ ΔΕ ΚΤΟΣ !!

IloveGames wrote: Καλό τόπικ! Δεν το είχα προσέξει.

Λοιπόν, η επόμενη αγορά μου θα είναι κάποιο απο τα παρακάτω:
Red Dead Redemption
Uncharted 2
God of War 3
Metal Gear Solid 4
Batman arkham asylum

Επειδή είναι αρκετά παλιά και σε προσφορά ίσως πάρω 2, απλά δεν μπορώ να αποφασίσω ποια. Επιθυμητό είναι το off line co op, για να παίζω με φίλους αν και απο ότι ξέρω αυτά τα παιχνίδια δεν έχουν (απλά δεν είμαι σίγουρος).
Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει η συνολική αξία της διάρκειας του παιχνιδιού. Μην είναι 5-6 ώρες. Να έχει replayability. Με βάση τα παραπάνω στοιχεία και φυσικά την συνολική διασκέδαση, με ποια σειρά θα τα βάζατε τα παιχνίδια?

Με βαση τα παραπανω, νομιζω οτι αυτοματως απαντω και στο δικο σου Post. Αν και τα πεντε παιχνιδια ειναι κορυφαια, απο αποψη Replaybility το Red Dead τα παταει ανετα τα υπολοιπα.

Αλλα μιας και θελεις να τα βαλω σε μια σειρα (παντα συμφωνα με αυτο που ζητας).

1. Red Dead Redemption
2. Metal Gear Solid 4
3. Uncharted 2
4. Batman arkham asylum
5. God of War 3

Αν δεν υπηρχε το θεμα Replaybility θα αλλαζα θεση το MGS4 με το RDR !

(Φυσικα τα εχω και τα πεντε, αλλιως δεν θα ελεγα την αποψη μου :D )

More
13 Jun 2011 10:38 #94545 by nikos36
ελεγα να παρω το dc universe online για ps3 μα εμαθα οτι θελει συνδρομη.μπορειτε να μου πειτε ενα αναλογο παιχνιδι?

More
13 Jun 2011 10:50 #94548 by Out of This World

nikos36 wrote: ελεγα να παρω το dc universe online για ps3 μα εμαθα οτι θελει συνδρομη.μπορειτε να μου πειτε ενα αναλογο παιχνιδι?

Αν εννοεις καποιο αλλο MMORPG για Ps3 το οποιο να μην εχει συνδρομη. Sorry αλλα No Money, No Honey !Nομιζω οτι προσωρινα το Final Fantasy 14 εχει free trial extensions, αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Προσωπικα η αποψη μου ειναι οτι αν εχεις PC η καλυτερη σου επιλογη ειναι να αγορασεις το Guild Wars το οποιο δεν εχει μηνιαια συνδρομη.

More
13 Jun 2011 12:19 #94557 by Γιάννης Παναγιωτίδης

Out of This World wrote:

nikos36 wrote: ελεγα να παρω το dc universe online για ps3 μα εμαθα οτι θελει συνδρομη.μπορειτε να μου πειτε ενα αναλογο παιχνιδι?

Αν εννοεις καποιο αλλο MMORPG για Ps3 το οποιο να μην εχει συνδρομη. Sorry αλλα No Money, No Honey !Nομιζω οτι προσωρινα το Final Fantasy 14 εχει free trial extensions, αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Προσωπικα η αποψη μου ειναι οτι αν εχεις PC η καλυτερη σου επιλογη ειναι να αγορασεις το Guild Wars το οποιο δεν εχει μηνιαια συνδρομη.

Είναι σίγουρο αυτό??