Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Δοκίμασε το Army of twonatasaki82 wrote: μηπωσ ξερετε κανενα καλο παιχνιδι για το playstation 3 me οπλα που να μπορω να το παιξω μαζι με τον αντρα μου ? να μπορουν να παιξουν δηλαδη 2 ατομα μαζι ? :ninja:
Για φέτος δεν έχει βγει κάτι πολύ καλό πέρα από το SOCOM: Special Forces (Action Shooter). Το Yakuza 4 είναι Action/Fighting αλλά δεν νομίζω ότι θα σε ενθουσιάσει τόσο.Landogar wrote: Για ps3 ξέρετε κανένα καλό action που να βγήκε πρόσφατα?
Δεν υπάρχουν πολλά. Δοκίμασε όποιο Flight Simulator ή Falcon θέλεις.θελω προταση για παιχνιδια στον υπολογιστη και οχι πακ μαν και τετοια... τιποτα με αεροπλανα κλπ κλπ.....
elnt wrote: Παιδια βοηθεια!!!
Ψαχνω εδω και πολυ καιρο με 1 φιλο μου να βρουμε καποιο καλο FPS για 2 ατομα στο playstation 3!
Ολα αρχισαν οταν παιξαμε το army of two 2. ωραιο παιχνιδακι με καλα γραφικα και ωραιο story. απο τοτε οποιο και αν εχουμε δοκιμασει ειτε δεν εχει story mode η campaign για 2 ατομα, ειτε σε split screen ειτε οχι, παρα μονο on line, ειτε ειναι χαλια τα γραφικα του, ειτε εχει αθλιο story. εχει καποιοw να μου προτεινει καποιο καλο game τετοιου στυλ???
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των πρωτερων!!!