Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
29 Jan 2022 16:31 #260773 by Blood Prince
Το Valhalla λογικά θα το παραλάβω Δευτέρα (βέβαια θα δω και πόσα GB θα χρειαστώ από internet να κατεβάσω γιατί δεν έχω απεριόριστα για όλες τις ώρες, μόνο για 2 ώρες) , οπότε λέω σήμερα να βάλω το Odyssey να παίξω τα extra quests (cross) και να τσεκάρω τον χρόνο φόρτωσης από περιέργεια.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jan 2022 17:23 - 30 Jan 2022 17:30 #260817 by Blood Prince
Λιώσιμο με το Odyssey.

Να φανταστείτε μπορεί να έχω πλατίνα, μπορεί να έχω καθαρίσει τα DLCs αλλά είναι ακόμα side quests και ερωτηματικά στον χάρτη.

Τώρα καθαρίζω την Κρήτη όπου είχα ασχοληθεί με τα απολύτως βασικά, και έχει πολλά ερωτηματικά το νησί , μετά θα κάνω δύο δευτερεύουσες αποστολές από το Legacy of the first blade που δεν είχα κάνει .

Για New Game Plus ούτε συζήτηση.Το παιχνίδι είναι γιγαντιαίο.  Ίσως ασχοληθώ όταν αγοράσω PS5 , ίσως όταν δεν θα έχω άλλο παιχνίδι που με ενδιαφέρει να παίξω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 30 Jan 2022 17:30 by Blood Prince.

More
30 Jan 2022 22:59 - 30 Jan 2022 23:03 #260827 by Blood Prince
To Odyssey είναι τεράστιο, ακόμα και εγώ που είμαι completionist, έχω απηυδήσει, Αχαϊα υπάρχουν ένα σωρό ερωτηματικά στον χάρτη που σημαίνει περιοχές που δεν ανακάλυψα.

Σήμερα ήμουν σε φάση να κάνω όλα τα side quests του legacy of the first blade και εκεί που τελείωνα κάποιο, προέκυψε καινούργιο σε σημείο που με έπιασαν τα νεύρα......ατέλειωτο παιχνίδι.

Ευτυχώς το Valhalla δεν είναι έτσι, από όσο έχω διαβάσει.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 30 Jan 2022 23:03 by Blood Prince.

More
31 Jan 2022 14:37 #260835 by Απόστολος Μητσακούλης
Στο odyssey ειμαι στη φαση του the lost tales of Greece. Βρηκα στο χαρτη που πρεπει να μιλησεις για να ξεκινησεις τα quests. Νομιζω σου δινει και τροπαιο με καθε μια ιστορια που τελειωνεις. Μου εχουν μεινει 4 ιστοριες ακομα και μετα θα συνεχεσω ατλαντιδα αν και δν με πολυαρεσε μεχρι στγμης το τελευταιο.

More
31 Jan 2022 17:05 - 31 Jan 2022 17:06 #260837 by Blood Prince

Στο odyssey ειμαι στη φαση του the lost tales of Greece. Βρηκα στο χαρτη που πρεπει να μιλησεις για να ξεκινησεις τα quests. Νομιζω σου δινει και τροπαιο με καθε μια ιστορια που τελειωνεις. Μου εχουν μεινει 4 ιστοριες ακομα και μετα θα συνεχεσω ατλαντιδα αν και δν με πολυαρεσε μεχρι στγμης το τελευταιο.

Ναι, αυτά τα έχω ολοκληρώσει εγώ γιατί έχω πλατίνα.  psnprofiles.com/trophies/8260-assassins-creed-odyssey/Warrior_3311

Από ατλαντίδα καθάρισα τα πάντα όλα με εξαίρεση ένα οχυρό στον χάρτη με τον 'Αδη καθώς τα βρίσκω σκούρα ακόμα και στο easy.

Πάντως το Curse of Pharaohs μου άρεσε κάπως καλύτερα.

Από Odyssey όταν το ξαναπαίξω NG Plus στο μέλλον, θα κοιτάξω να καθαρίσω όλα τα νησιά που είναι μικρά και δεν θα ασχοληθώ καθόλου με την κυρίως Ελλάδα....μόνο τις βασικές αποστολές θα κάνω.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 31 Jan 2022 17:06 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
31 Jan 2022 22:27 - 31 Jan 2022 22:31 #260873 by Blood Prince
Το Valhalla μου έβγαλε patch 67 GB παρά το πως έχω το CD.

Θα κατεβάσω σήμερα ότι μπορώ, αλλά δεν έχω απεριόριστα για αόριστο χρόνο, καθώς λέει για 5 ώρες και εγώ εγώ έχω μόνο 2ώρες, οπότε με βλέπω να το παίζω από τις 6 φλεβάρη και μετά.

Μπορώ να το βάλω , καθώς το εγκατέστησα από το CD αλλά χωρίς τα patches θα είναι μάπα.

Απλά θα βάλω παύση και θα συνεχίσω την ενημέρωση άλλη μέρα. 

Έκδοση 5.12 λέει.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 31 Jan 2022 22:31 by Blood Prince.

More
01 Feb 2022 00:32 #260889 by Απόστολος Μητσακούλης

Ghost of Tsushima
Παιχνιδάρα είναι σύμφωνα με όλα όσα έχω δει. Κάποια στιγμή θα το αποκτήσω και αυτό.

More
02 Feb 2022 14:38 #260960 by Sotiris Greece
Ίσως το πιο χρονοβόρο και ultra platinum από την σειρά Lego που έχω συναντήσει. Χωρίς οδηγό ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα θα τα έβρισκες τα bricks.

Οπότε μετά απ' όλο αυτό λίγη αποτοξίνωση από τα Lego και θα πάω προς Watch Dogs Legion αφού και εκεί έχω μία εκκρεμότητα με ένα dlc trophy στο να ολοκληρώσεις όλες τις αποστολές στο πιο δύσκολο επίπεδο του παιχνιδιού (Resistance Μode) και με περιορισμούς η απόλυτη πρόκληση.

More
02 Feb 2022 15:07 #260962 by Blood Prince

Ghost of Tsushima
Παιχνιδάρα είναι σύμφωνα με όλα όσα έχω δει. Κάποια στιγμή θα το αποκτήσω και αυτό.

Εμένα η φάση σαμουραϊ, δεν με ενθουσιάζει και λένε μοιάζει με assassin's creed (κάτι που έχω παρατηρήσει και ο ίδιος από gameplay video) και επιπλέον έχει επαναλαμβανόμενα quests.Φυσικά και η διάρκεια είναι μικρότερη από τα σύγχρονα assassin's creed.

Εννοείται πως αν σου αρέσουν οι samurai και είσαι fan , έπρεπε να το πάρεις day one.

[IMG

Peter Baylish