Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
31 Dec 2021 21:02 #259519 by Blood Prince

Invalid consumer key/secret in configuration

Αυτά για σήμερα. Πήραμε την τελευταία πλατίνα για φέτος. Από του χρόνου ξανά. Καλή χρονιά με πολύ gaming.

Τελευταία πλατίνα για φέτος ήταν το Assassin's creed 2 για μένα.

Συνολικά πήρα 7 πλατίνες και 2 completed καθώς δεν έχουν πλατίνα (Journey,Abzu)

Κερασάκι στην τούρτα από άποψη δυσκολίας το Resident Evil 7 για το οποίο είμαι περήφανος.

Ποσοστό completion βάση των παιχνιδιών που έχω παίξει 70 %

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Dec 2021 22:41 #259523 by Απόστολος Μητσακούλης
Σήμερα καίγομαι στο dragonball z fighters. Πολύ καλό παιχνίδι αλλά έχει λίγους playable χαρακτήρες. Παίζω με τον αδελφό μου τουρνουά και είμαστε 3-3 μέχρι στιγμής.

More
01 Jan 2022 00:16 #259532 by Blood Prince
Τσέκαρα τα trophies στο Brotherhood και θα κατακτήσω άνετα τα 42 στα 51. 'Ισως και παραπάνω αλλά με 42 στα 51 είμαι μια χαρά ! Πάνω από τα μισά.

'Ελεγα να μην παίξω άλλο σήμερα αλλά λέω να το βάλω μπάς και κατακτήσω , κάποια trophies ακόμα.Να δω πότε θα κοιμηθώ. Αύριο με βλέπω να χάνω το οικογενειακό τραπέζι. 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
01 Jan 2022 21:45 #259610 by Sotiris Greece
Αφού ξεμπέρδεψα με το Control και το Freedom Wars. 

Πάμε επιστροφή στο GRID για PS4 με το Trophy  Around Τhe Globe  στο οποίο απαιτείται συνολική απόσταση 40 χιλιομέτρων ενώ έχω κάνει ήδη 5.000 χιλιόμετρα και πάνω και σε καθημερινή βάση από λίγο θα ολοκληρωθεί και αυτό.

Επίσης θα ξεκινήσω το The Sexy Brutale μέσω PS4 και θα επανέλθω πάλι για τα επόμενα games.

More
02 Jan 2022 15:48 #259637 by Aνέστης Αδαμίδης

Τσέκαρα τα trophies στο Brotherhood και θα κατακτήσω άνετα τα 42 στα 51. 'Ισως και παραπάνω αλλά με 42 στα 51 είμαι μια χαρά ! Πάνω από τα μισά.

'Ελεγα να μην παίξω άλλο σήμερα αλλά λέω να το βάλω μπάς και κατακτήσω , κάποια trophies ακόμα.Να δω πότε θα κοιμηθώ. Αύριο με βλέπω να χάνω το οικογενειακό τραπέζι. 
Αν θυμάμαι σωστά, το εκνευριστικό με κάποια από τα trophies του Brotherhood για να πάρεις πλατίνα, είναι ότι πρέπει να παίξει multiplayer. Εκεί ήταν που άρχισα να θάβω την Ubi, γιατί το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν ξέρω βέβαια τι συμβαίνει με τα remaster στο PS4. Εκεί ίσως υπάρχει ακόμη online community. Μπορεί επίσης να έχουν καταργήσει τα online trophies για την πλατίνα.

More
02 Jan 2022 15:51 #259638 by Aνέστης Αδαμίδης
Εχθές ξεκίνησα το Hellblade. Με έχει τραβήξει μέχρι στιγμής, αλλά ένα γρήγορο tutorial για το πώς χειρίζεσαι τη μάχη, νομίζω ότι θα ήταν ευπρόσδεκτο από όλους :lol:

Εντάξει, πέθανα κάνα-δυο φορές, αλλά μετά το έμαθα.

More
04 Jan 2022 23:40 - 04 Jan 2022 23:41 #259712 by Sotiris Greece
Τέλος με το The Sexy Brutale πάμε τώρα για τουβλάκια. 
Last edit: 04 Jan 2022 23:41 by Sotiris Greece.

More
05 Jan 2022 13:39 #259725 by Απόστολος Μητσακούλης
Κανω το δευτερο μερος του srory στο fighterz. Καποια tropies θελουν προσβαση σε plus, ελεος αλλα οκ  θα παιξω χαλαρα μεχρι να το τερματησω και οτι παρω απο tropies.

More
05 Jan 2022 16:35 - 05 Jan 2022 16:39 #259729 by Blood Prince

Αν θυμάμαι σωστά, το εκνευριστικό με κάποια από τα trophies του Brotherhood για να πάρεις πλατίνα, είναι ότι πρέπει να παίξει multiplayer. Εκεί ήταν που άρχισα να θάβω την Ubi, γιατί το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν ξέρω βέβαια τι συμβαίνει με τα remaster στο PS4. Εκεί ίσως υπάρχει ακόμη online community. Μπορεί επίσης να έχουν καταργήσει τα online trophies για την πλατίνα.

Στο Ezio Collection δεν υπάρχουν multiplayer trophies.

Κατέκτησα αρκετά trophies που θεωρούσα δύσκολα οπότε 49 στα 51 θα έχω. 

Δεν θα κατακτήσω μονο το  il Principe
Receive 100% synch in ACB and full synch in all missions of the Da Vinci Disappearance.

Αυτό το 100 % δεν το μπορώ με τίποτα ! Στο AC3 Liberation Remastered θα τα καταφέρω λογικά καθώς λένε πως είναι εύκολο.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 05 Jan 2022 16:39 by Blood Prince.

More
05 Jan 2022 16:56 #259731 by Sotiris Greece
@Blood Prince Από την τριλογία του Ezio Collection (PS4) δεν έχει κανένα multiplayer trophy αυτό ισχύει μόνο στο PS3.