Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
15 Feb 2022 19:58 #261434 by Απόστολος Μητσακούλης

Σήμερα όλο το απόγευμα , περιηγούμαι στην East Anglia και ακόμα έχω αρκετά να κάνω στην περιοχή της East Anglia...ούτε βραδινό έφαγα...είμαι ικανός να παίζω μέχρι το πρωϊ...

Αρκετά εθιστικό παιχνίδι το AC Valhalla.

Υπάρχει μέσα από τα skill η δυνατότητα να αναπληρώνω υγεία αυτόματα .

Επίσης σήμερα συνάντησα ένα legendary animal που θύμισε αρκετά Blood Starved Beast από Bloodborne.

Τώρα πρέπει να είμαι lvl 108 ή 118 δεν θυμάμαι και είμαι overleveled καθώς η περιοχή που παίζω συνιστά lvl 55.

Το λιώνεις γρήγορα. Εγώ μόλις τελείωσα το chapter 4 αλλά τα πήρα όλα στην περιοχή και πάω πιό ψηλά τώρα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Feb 2022 03:19 #261480 by Blood Prince
Εγώ πάω βήμα βήμα, ξεκινώντας από τις περιοχές με χαμηλότερο level πρώτα.

Στόχος, είναι να το απολαύσω και να κάνω τα πάντα 100 % δηλαδή να ολοκληρώσω όλα τα mysteries κλπ κάθε περιοχής αλλά δεν με ενδιαφέρει η πλατίνα για την ώρα.

Δεν το τρέχω το παιχνίδι, ολοκληρώνω κάθε περιοχή 100 % , πρίν προχωρήσω παρακάτω.

Ολοκλήρωσα 100 % την πρώτη περιοχή της Νορβηγίας και 100 % δύο περιοχές στην Αγγλία και αύριο ολοκληρώνω και την τρίτη.Μετά πάω Oxenefordscire και Lunden.

Ξεκίνησα να παίζω στις 7 Φλεβάρη και μέχρι στις 15 Φλεβάρη , έκλεισα γύρω στις 70 ώρες, και έχω πολύ δρόμο μπροστά.

Δεν είναι πως το προχωράω γρήγορα, απλά παίζω αποκλειστικά και μόνο αυτό το παιχνίδι γιατί θέλω να είμαι στο mood. Το συνδυάζω με την τηλεοπτική σειρά Vikings.

Ολοκλήρωσα και δύο τάφους από το DLC, Tombs of Fallen. Τα μόνα bosses που πάλεψα underleveled και κέρδισα ήταν οι Daughters of Lerion , μπορεί και Zealot δεν ξέρω, πάντως δεν αντιμετώπισα θέμα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
16 Feb 2022 20:33 #261493 by Απόστολος Μητσακούλης
Valhalla σήμερα και ίσως αργότερα παίξω λίγο dlc του horizon.

More
17 Feb 2022 00:00 - 18 Feb 2022 16:56 #261494 by Blood Prince
Λιώσιμο και σήμερα στο Valhalla.
'
Καλά από Horizon έχω πλατίνα και έχω παίξει το DLC...δεν συνηθίζω να παίζω διαφορετικά παιχνίδια παράλληλα.

Παίζω ένα και μόνο παιχνίδι για ένα διάστημα ώστε να είμαι στο κλίμα.

Έχω κλείσει 75 ώρες και έχω ολοκληρώσει 100 % την περιοχή της Νορβηγίας (Rygjafylke) και 3 περιοχές στην Αγγλία (Lendecestrecire,Grantebridgescire,East Anglia)

'Ελεγα να συνεχίσω σε νέα περιοχή αλλά προέκυψε quest Taken for Granted όπου έκανα romance
Warning: Spoiler!
Randvi. Εντωμεταξύ ο Sigurd άφαντος. Επιπλέον έχω κάνει romance και με Petra....οπότε έχω δύο romance και δεν κάνω break up.

Ακόμα προέκυψε το quest Distorted Dream (πρέπει να είναι το DLC με Κασσάνδρα) οπότε θα κάνω διάλειμμα από Αγγλία και θα ταξιδέψω Σκωτία. 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 18 Feb 2022 16:56 by Blood Prince.

More
18 Feb 2022 13:59 #261509 by Απόστολος Μητσακούλης
Valhalla και σημερα. Μαλλον θα κανω καιρο να παιξω παλι στο ps4 :)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
18 Feb 2022 17:01 #261512 by Blood Prince
10 ώρες μου πήρε περίπου να καθαρίσω 100 % το DLC με Κασσάνδρα. Τώρα έχω παίξει στο 50 % των ωρών που έκανα να πάρω πλατίνα στο Odyssey με τα DLCs και δεν είμαι ούτε κάν στην μέση.

Το Valhalla δίνει την αίσθηση πως είναι μικρότερο παιχνίδι αλλά είμαι περίεργος αν ξεπεράσω τις ώρες σε σχέση με το Odyssey.

Βέβαια αν συμπεριλάβουμε και το επερχόμενο expansion Dawn of Ragnarok είναι μεγαλύτερο.

[IMG

Peter Baylish

More
12 Mar 2022 22:31 - 12 Mar 2022 22:34 #262213 by Blood Prince
Έπαιξα πάνω από ένα μήνα με το Valhalla και κάμποσες ώρες.

Τώρα σκοπεύω να το ολοκληρώσω το αργότερο μέχρι την Κυριακή 20 Μαρτίου, για να ξεκινήσω να διαβάζω το Σιλμαρίλλιον.

Θα το τρέξω λίγο αλλά πιστεύω θα τα καταφέρω.

Στόχος να ολοκληρώσω τις εναπομείναντες περιοχές αγγλία, νορβηγία, asgard,jotunheim 100 % αλλά δεν θα ασχοληθώ καθόλου με River Raids και Mastery Challenge.

Επίσης δεν θα επιχειρήσω να πάρω πλατίνα. Ίσως μελλοντικά αλλά βαριέμαι να ψαρεύω συγκεκριμένα ψάρια ή να σκοτώνω τον εχθρό με συγκεκριμένο τρόπο , για κάποια trophies.

Από τα DLCs ασχολήθηκα μόνο με τα Tombs of Fallen. Paid DLCs δεν έχω γιατί με καλύπτει και με το παραπάνω το βασικό παιχνίδι.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 12 Mar 2022 22:34 by Blood Prince.

More
13 Mar 2022 19:28 #262227 by Απόστολος Μητσακούλης
Ελιναι λίγο δύσκολα τα tropies στο valhalla. Προχωράω σιγά σιγά τις ιστορίες. Έχω κάνει 80 ώρες μέχρι στιγμής.

More
20 Mar 2022 18:29 #262415 by Απόστολος Μητσακούλης
valhalla με 104 ώρες μέχρι στιγμής και είμαι 200 lvl.