Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
09 Feb 2020 15:04 #231463 by Blood Prince

Brazhlias wrote:

Blood Prince wrote: Επαιξα έβδομη σεζόν στο Career του Fifa 19 με την Schalke και κατέκτησα πρωτάθλημα και κύπελλο Γερμανίας και έφτασα και σε τελικό Champion's League και έλεγα να σταματήσω αλλά μου δημιουργήθηκε όρεξη να παίξω και όγδοη σεζόν με Valencia CF.

Σε τι επιπεδο δυσκολιας παιζεις;

Semi Pro με Fast Speed

Δεν παίζω σε υψηλό επίπεδο αλλά το βρίσκω ανταγωνιστικό στο βαθμό που με ενδιαφέρει.Θα μπορούσα να έπαιζα σε υψηλότερο και να πάλευα να μείνω στην κατηγορία αλλά θέλω να κάνω πρωταθλητισμό.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Feb 2020 14:59 - 10 Feb 2020 15:00 #231475 by Ηλιας
Ειχα καιρο να ασχοληθω με το gaming σε κονσολα. Γενικα το ειχα κοψει το αθλημα, αφου την τελευταια τριετια απο games ειχα ασχοληθει μονο με το hearthstone.

Επανηλθα λοιπον με το ps3 που ειχα στην ακρη. Πρωτο game το Batman Arkam city. Αρκετα καλο.

Πριν απο λιγες μερες ολοκληρωσα το MSG 5 - The Phantom Pain. Απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε. 200 ωρες για να τελειωσω μονο τα main missions και τα side opts και δεν εχω φτασει ουτε στο 80% για να το κανω πλατινα. Αν και καποια στιγμη με κουρασε, πρεπει να πω πως τελικα αξιζε ο χρονος στο επακρο. Θα επανελθω στο παιχνιδι καποια στιγμη ωστε να το προσωρησω λιγο ακομα.

Τωρα ειμαι στο Uncharted 3. Περιπου στις πεντε ωρες gameplay, καλο ειναι αλλα δεν ειμαι ενθουσιασμενος. Θετικοτατη αποψη, απλα με αυτα που εχω ακουσει περιμενα κατι περισσοτερο. Ισως φταιει που το παιζω αμεσως μετα το MGS που ηταν σχεδον απολυτη εμπειρια.
Last edit: 10 Feb 2020 15:00 by Ηλιας.

More
10 Feb 2020 19:35 #231479 by Blood Prince

Brazhlias wrote: Ειχα καιρο να ασχοληθω με το gaming σε κονσολα. Γενικα το ειχα κοψει το αθλημα, αφου την τελευταια τριετια απο games ειχα ασχοληθει μονο με το hearthstone.

Επανηλθα λοιπον με το ps3 που ειχα στην ακρη. Πρωτο game το Batman Arkam city. Αρκετα καλο.

Πριν απο λιγες μερες ολοκληρωσα το MSG 5 - The Phantom Pain. Απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε. 200 ωρες για να τελειωσω μονο τα main missions και τα side opts και δεν εχω φτασει ουτε στο 80% για να το κανω πλατινα. Αν και καποια στιγμη με κουρασε, πρεπει να πω πως τελικα αξιζε ο χρονος στο επακρο. Θα επανελθω στο παιχνιδι καποια στιγμη ωστε να το προσωρησω λιγο ακομα.

Τωρα ειμαι στο Uncharted 3. Περιπου στις πεντε ωρες gameplay, καλο ειναι αλλα δεν ειμαι ενθουσιασμενος. Θετικοτατη αποψη, απλα με αυτα που εχω ακουσει περιμενα κατι περισσοτερο. Ισως φταιει που το παιζω αμεσως μετα το MGS που ηταν σχεδον απολυτη εμπειρια.

Εύγε που παίζεις ακόμα PS3...πολλοί έχουν μεταβεί στο PS4 εδώ και χρόνια.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
10 Feb 2020 20:18 #231481 by Ηλιας

Blood Prince wrote:

Ειπα αφου βγαινει το 5 σε ενα χρονο, τα 300-400 ευρω αντι να τα επενδυσω στο 4, να τα δωσω απευθειας για εκει. Ειτε για παιχνιδια, ειτε για το νεο vr ή καμια τιμονιερα.

More
10 Feb 2020 20:56 #231493 by Blood Prince

Brazhlias wrote:

Blood Prince wrote:

Ειπα αφου βγαινει το 5 σε ενα χρονο, τα 300-400 ευρω αντι να τα επενδυσω στο 4, να τα δωσω απευθειας για εκει. Ειτε για παιχνιδια, ειτε για το νεο vr ή καμια τιμονιερα.

Στον πρώτο χρόνο κανένα 500 € θα κοστίζει το PS5.Εγώ θα περιμένω μέχρι το 2022 μάλλον.

[IMG

Peter Baylish

More
10 Feb 2020 21:02 #231501 by Ηλιας

Blood Prince wrote:
Στον πρώτο χρόνο κανένα 500 € θα κοστίζει το PS5.Εγώ θα περιμένω μέχρι το 2022 μάλλον.

Γι'αυτο δεν πηρα το 4, για να μην περιμενω ακομα 2-3 χρονια για να παρω το επομενο.:P :P :P

More
13 Feb 2020 12:56 #231572 by Giorgos Tsolaridis
Αυτόν τον μήνα γενικά έχει πολύ CoD MW. Καινούργιο season με πολλά challenges και με Clan Wars!

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
14 Feb 2020 21:33 #231618 by Blood Prince
Εχω πολλές μέρες να παίξω videogame λόγω του μυθιστορήματος Krew Elfow που διαβάζω αυτές τις μέρες αλλά για απόψε είπα να βάλω να παίξω λίγο Witcher 3.

[IMG

Peter Baylish

More
15 Feb 2020 19:14 #231641 by A
Συνεχίζω το gta 5 και άρχισα το The Legend of Zelda: Links awakening

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
21 Feb 2020 23:24 #231772 by Blood Prince
Βρήκα όρεξη και έπαιξα Witcher 3 σήμερα όλη την ημέρα.Σκοπεύω να το τερματίσω και δεύτερη φορά κάνοντας κάποιες διαφορετικές επιλογές.

[IMG

Peter Baylish