Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
03 Jan 2020 15:47 #230612 by A
Κατά την περίοδο των εορτών έπαιξα και συνεχίζω να παίζω το e-football pro evolution soccer 2020, από τα καλύτερα pro που εχω παίξει παρεπιπτόντως, και το λέει παίχτης που τα τελευταία χρόνια έχει ξοδέψει άπειρες ώρες στο fifa.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jan 2020 18:17 - 03 Jan 2020 18:19 #230615 by A
Το πρωί ασχολήθηκα επίσης με το Forza horizon 4, ψηφίστηκε το καλύτερο racing της δεκαετίας και δικαίως κρατεί το στέμμα. Πήρα το dlc του Lego Speed champions με το οποίο δεν πρόλαβα να ασχοληθώ αλλά αύριο οπωσδήποτε ;-)

Last edit: 03 Jan 2020 18:19 by A.

More
05 Jan 2020 16:02 #230649 by Βασίλης Σπετσιέρης
Έχω επιστρέψει πάλι στο ps3 και παίζω την τριλογία Borderlands. Το πρώτο είναι λίγο βαρετό, μακράν το καλύτερο είναι το δεύτερο και ακολουθεί το Pre-Sequel. Βεβαίως το Β1 είναι παιχνίδι του 2010 αλλά δεν έχει το χιούμορ που έχουν τα άλλα δύο
The following user(s) said Thank You: Ηλιας

More
07 Jan 2020 17:00 #230716 by A

Sephiroth wrote: Έχω επιστρέψει πάλι στο ps3 και παίζω την τριλογία Borderlands. Το πρώτο είναι λίγο βαρετό, μακράν το καλύτερο είναι το δεύτερο και ακολουθεί το Pre-Sequel. Βεβαίως το Β1 είναι παιχνίδι του 2010 αλλά δεν έχει το χιούμορ που έχουν τα άλλα δύο

Έχεις δίκιο το δεύτερο μακράν το καλύτερο, έχω στην κονσόλα και το 3 αλλά λέω να το αρχίσω από εβδομάδα χωρίς να έχω μεγάλες προσδοκίες.

More
07 Jan 2020 17:03 - 07 Jan 2020 19:19 #230717 by Blood Prince

Blood Prince wrote: Μόλις βρώ χρόνο σκέφτομαι να διεκδικήσω Πλατίνα στο Horizon Zero Dawn.

Το έχω κάνει σχεδόν πράξη.Ενα Trophy μου λείπει μόνο από την 5 Πλατίνα στα 11 παιχνίδια που έχω αγοράσει (5/11) xD

Απο τα υπόλοιπα ίσως δοκιμάσω το Witcher 3 κάποια στιγμή.Υπάρχουν βέβαια παιχνίδια με Online Trophies και άλλα με Bugged όπως το Fifa 19 οπότε δεν θα μπω στο κόπο καν.

Με 5 Πλατίνες είμαι υπερευχαριστημένος για την ώρα.

edit Μόλις τα κατάφερα και πήρα Πλατίνα και στο Horizon Zero Dawn. xD

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 07 Jan 2020 19:19 by Blood Prince.

More
08 Jan 2020 14:01 #230735 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Μέσα στο 2019 μετρώ 12 games τα οποία έπαιξα. Αν επιχειρούσα να κάνω ένα... top 12 με βάση πρωτίστως πόσο τα ευχαριστήθηκα και όχι απαραίτητα πόσο καλά games είναι (ειδικά αν μιλήσουμε για την εποχή που κυκλοφόρησαν), η σειρά θα ήταν η εξής:

12. Lego The Hobbit
11. Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent
10. Lego The Lord of the Rings
9. Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow
8. Tom Clancy's Splinter Cell
7. Zombie Army Trilogy
6. Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
5. Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist
4. Max Payne 2: The Fall of Max Payne
3. Max Payne
2. Max Payne 3
1. Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory

More
27 Jan 2020 20:44 #231169 by A
Pes2020 πρωτάθλημα Ιταλίας, και ναι, παίζω GTA 5, άντε τώρα να κάνεις αρνητικά σχόλια για το παιχνίδι φαινόμενο. Πάντως είναι φουλ διασκεδαστικό.

More
30 Jan 2020 13:55 #231224 by Blood Prince
Detroit become human παίζω αυτό το διάστημα.

Την πρώτη φορά που το έπαιξα μου άρεσε αρκετά και σε αυτό συνέβαλλαν και οι ελληνικοί υπότιτλοι,αλλά όταν το ξαναπαίζω δεύτερη και τρίτη φορά για να πάρω Πλατίνα μου είναι κάπως βαρετό και θα προτιμούσα να κάνω skip κάποιες σκηνές και δεν μπορώ.

Παρόλα αυτά θα διεκδικήσω και την Πλατίνα και είμαι κοντά στο να τα καταφέρω αλλά χρειάζομαι άλλα δύο full Playthrough .

Πάντως από gameplay το βρίσκω αρκετά ικανοποιητικό.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
09 Feb 2020 13:58 #231458 by Blood Prince
Επαιξα έβδομη σεζόν στο Career του Fifa 19 με την Schalke και κατέκτησα πρωτάθλημα και κύπελλο Γερμανίας και έφτασα και σε τελικό Champion's League και έλεγα να σταματήσω αλλά μου δημιουργήθηκε όρεξη να παίξω και όγδοη σεζόν με Valencia CF.

[IMG

Peter Baylish

More
09 Feb 2020 14:14 #231461 by Ηλιας

Blood Prince wrote: Επαιξα έβδομη σεζόν στο Career του Fifa 19 με την Schalke και κατέκτησα πρωτάθλημα και κύπελλο Γερμανίας και έφτασα και σε τελικό Champion's League και έλεγα να σταματήσω αλλά μου δημιουργήθηκε όρεξη να παίξω και όγδοη σεζόν με Valencia CF.

Σε τι επιπεδο δυσκολιας παιζεις;